Labiausiai mane erzina tai, kad jis pasidėjęs savo daiktus, kuriuos naudoja tik jis vienas, paskui pas mane klausia, kur jie yra. Ir dar tai, kad numeta batus ar tapkes kur papuola
o mane labai labai erzina visokie nutylėjimai... Tyli, tyli, pyksta sau viduje - o tada sprogimas Nu negaliu taip pakęsti!!!!!
O mane sakyciau labiau skaudina, nei erzina tai, kad maniskis laikrodzio nepazysta...
Pvz, uzvakar sako, lauk manes (turejom planu tam vakarui), grisiu ant sesiu. Laukiau. Be reikalo. Nes jam sesta valanda atejo tik kazkur po astuoniu penkiolika... (ir ka gi zmogus su tokiu pilieciu gali planuoti?)
Pvz, uzvakar sako, lauk manes (turejom planu tam vakarui), grisiu ant sesiu. Laukiau. Be reikalo. Nes jam sesta valanda atejo tik kazkur po astuoniu penkiolika... (ir ka gi zmogus su tokiu pilieciu gali planuoti?)
QUOTE(coliukeee @ 2007 09 15, 14:51)
O mane sakyciau labiau skaudina, nei erzina tai, kad maniskis laikrodzio nepazysta...
uzjauciu ir suprantu, turiu ir pati panasu lobi...
mane erzina: kad nera jokios iniciatyvos del bendro laisvalaikio
kad jei as sedziu namie, tai jis nuo namu ruosos save atleido...
erzina kad ji bumaba, padaro viska ko prasau bet bumba, tuo labai gadina nuotaika, dazniausiai galvoju ar verta prasyt, o tai kol issibumbes....
kad jei as sedziu namie, tai jis nuo namu ruosos save atleido...
erzina kad ji bumaba, padaro viska ko prasau bet bumba, tuo labai gadina nuotaika, dazniausiai galvoju ar verta prasyt, o tai kol issibumbes....
siuo metu knarkimas
Mane tai erzina išmėtyti rūbai, po visa butą , o nakti visada iš manes atima kaldra ....... nu ir dar atsakomybės trūkumas
QUOTE(Mažytė pupytė @ 2007 09 15, 16:25)
kad grauzia nagus, o kaip erzina
manasis krapsto-atlupineja uzaugusius nagus su kitos rankos pirstais kol as visad susinervinus zirkles paduodu ...o pasirodo tada jau nebereikia