Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

kad geria alų kiekvieną vakarą ir kad yra namisėda blink.gif
Atsakyti
Labiausiai mane erzina tai, kad jis pasidėjęs savo daiktus, kuriuos naudoja tik jis vienas, paskui pas mane klausia, kur jie yra. Ir dar tai, kad numeta batus ar tapkes kur papuola doh.gif
Atsakyti
o mane labai labai erzina visokie nutylėjimai... Tyli, tyli, pyksta sau viduje - o tada sprogimas bash.gif Nu negaliu taip pakęsti!!!!!
Atsakyti
O mane sakyciau labiau skaudina, nei erzina tai, kad maniskis laikrodzio nepazysta...

Pvz, uzvakar sako, lauk manes (turejom planu tam vakarui), grisiu ant sesiu. Laukiau. Be reikalo. Nes jam sesta valanda atejo tik kazkur po astuoniu penkiolika... (ir ka gi zmogus su tokiu pilieciu gali planuoti?) verysad.gif
Atsakyti
kad grauzia nagus, o kaip erzina bash.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2007 09 15, 14:51)
O mane sakyciau labiau skaudina, nei erzina tai, kad maniskis laikrodzio nepazysta...

Pvz, uzvakar sako, lauk manes (turejom planu tam vakarui), grisiu ant sesiu. Laukiau. Be reikalo. Nes jam sesta valanda atejo tik kazkur po astuoniu penkiolika... (ir ka gi zmogus su tokiu pilieciu gali planuoti?)  verysad.gif

uzjauciu ir suprantu, turiu ir pati panasu lobi...
Atsakyti
mane erzina: kad nera jokios iniciatyvos del bendro laisvalaikio
kad jei as sedziu namie, tai jis nuo namu ruosos save atleido...
erzina kad ji bumaba, padaro viska ko prasau bet bumba, tuo labai gadina nuotaika, dazniausiai galvoju ar verta prasyt, o tai kol issibumbes....
Atsakyti
mane tai nervuoja jo visada nesnekejimas,jis savyje viska laiko o po to kai praeina daug laiko pasako,oi kaip tada as sirstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 09 12, 20:05)
o mane labai labai erzina visokie nutylėjimai... Tyli, tyli, pyksta sau viduje - o tada sprogimas  bash.gif Nu negaliu taip pakęsti!!!!!

IR MANISKIS TOKSuser posted image
,NEGALI PASAKYT KAS YRA TYLI IR TAI UZKNISA wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrucha: 25 rugsėjo 2007 - 23:22
siuo metu knarkimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane tai erzina išmėtyti rūbai, po visa butą bash.gif , o nakti visada iš manes atima kaldra gun_bandana.gif ....... nu ir dar atsakomybės trūkumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažytė pupytė @ 2007 09 15, 16:25)
kad grauzia nagus, o kaip erzina  bash.gif

manasis krapsto-atlupineja uzaugusius nagus su kitos rankos pirstais fool.gif kol as visad susinervinus zirkles paduodu nail.gif ...o pasirodo tada jau nebereikia wacko.gif
Atsakyti