Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

QUOTE(lelytia @ 2007 08 14, 15:19)
Aš pati su saviškiu taip elgiuosi, kaip čia parašyta. Nes labai nervina, kad jam iš lovos atsikelti prireikia pusės valandos, iš namų išsikrapštyti - dar valandos, na trumpai tariant, jis viską daro vėžlio žingsniu, niekur neskuba, net jei kiti žmonės jo jau seniausiai laukia ir visada užtrunka ilgiau negu aš. UŽKNISA!  blush2.gif  Todėl ir skubinu jį kas 5 minutes...

uzjauciu pas mane analogas visiskas biggrin.gif
Atsakyti
Mane tai nervina,kad maniskis tinginys visiskas... Na,indus issiplauna,valgyt padaro,bet reikia pusvalandi zirsti,kad tai atsitiktu...
Atsakyti
QUOTE(ashantik @ 2007 08 15, 11:26)
Mane tai nervina,kad maniskis tinginys visiskas... Na,indus issiplauna,valgyt padaro,bet reikia pusvalandi zirsti,kad tai atsitiktu...

Bet gerai, kad pavyksta išzyzti! aš net nebandau (dėl maisto gamybos), nes moka vienintelį daiktą - koldūnus išvirti. Kol šalia nėra moters, bus alkanas, bet pats nepasidarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ashantik @ 2007 08 15, 11:26)

akivaizdziai vyras statomas prie puodu lotuliukas.gif
Atsakyti
man tikriausiai kiek patinka savybiu jo elgesyje, tai tiek pat ir nepatinka.. tikriausiai labiau vertinti reiktu tas savybes kurios patinka ir dziaugtis jomis.. ir dazniau uzsimerkti, nekreipti demesio ar tiesiog nesureiksminti nepatinkanciu savybiu.. nes juk nera tobulo zmogaus.. reikia buti tolerantiskai kiek imanoma.. bet aisku lengviau pasakyti, nei padaryti.. pati juokiuosi is saves, nes protu puikiai tai suvokiu, o kai reikia susivaldyti nepasakius kokios replikos - visas zinojimas ir susilaikymas dingsta.. doh.gif nepatinka netvarkingumas (visur ismetyti rubai ir daiktai.. gali buti iki ausu apsikuites .. lipti per virsu ir pats niurneti kaip cia netvarkinga..), pavalges palieka pilna kriaukle indu, kuriuos arba uzmerkia (cia tipo taip jie plaunasi doh.gif ), arba tiesiog teigia kad isplaus paskui.. veliau.. rytoj.. ir t.t. rolleyes.gif bet labiausiai nepatinka paslaptingumas.. kur eina, ka daro, kur ir su kuo buvo.. nekamantineju.. bet bendravimas juk turi buti kazkoks.. g.gif be to labai saugo savo 2 mobilius ir pries einant miegoti isjungia.. susidaro toks vaizdas kad kazko bijo ar kazka slepia.. bet tai tiek to.. jau jei kam nors bus lemta islysti - islys.. o tada.. blink.gif palauk nebus schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wasaby: 16 rugpjūčio 2007 - 15:47
Labiausiai erzina du jo nevališki ypročiai, tai išėjus iš namų riebiai nusispjaut ir tas, kad kai žiovauja niekada NIEKADA neprisidengia burnos ranka. schmoll.gif Nu žinokit taip erzina, kad kartais atrodo už tai galėčiau net užvožti mad.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 08 20, 08:03)
Labiausiai erzina du jo nevališki ypročiai, tai išėjus iš namų riebiai nusispjaut ir tas, kad kai žiovauja niekada NIEKADA neprisidengia burnos ranka.  schmoll.gif  Nu žinokit taip erzina, kad  kartais atrodo už tai galėčiau net užvožti  mad.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Niu kad spjaudosi tai nemalonu, bet kad žiovauja atvira burna... biggrin.gif Man rodos, nieko čia tokio, bet nesu to patyrusi. Gal jis tave praryti nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2007 08 11, 14:50)
Erzina pastovus ,,mustrinimas'': greitai greitai einam darom, dar 2 minutes pamiegam ir keliames ( 2 min. atmerktomis, i laikrodi ismigusiomis akimis), tu dar neatsikelei? dar nesuruosei pusryciu? nu gerai, eik rengtis, as suruosiu. (Po 3 min) tai tu dar neapsirengus? kam ta kosmetika, tau ne 40! Marsh i masina! doh.gif 

Pas mus lygiai taip pat doh.gif nu jau kaip nervina tas JO raginimas greiciau suktis nu negaliu bash.gif Tai as tada specialiai imu ir dar leciau sukuosi lotuliukas.gif tai nors tada nustoja burbeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdelyte @ 2007 08 21, 17:05)
Pas mus lygiai taip pat  doh.gif nu jau kaip nervina tas JO raginimas greiciau suktis nu negaliu  bash.gif Tai as tada specialiai imu ir dar leciau sukuosi  lotuliukas.gif tai nors tada nustoja burbeti  ax.gif

imkit valdzia i rankas, pacios daugiau bambekit ryte kad jis neissikrapsto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasaby @ 2007 08 16, 16:46)
man tikriausiai kiek patinka savybiu jo elgesyje, tai tiek pat ir nepatinka.. tikriausiai labiau vertinti reiktu tas savybes kurios patinka ir dziaugtis jomis.. ir dazniau uzsimerkti, nekreipti demesio ar tiesiog nesureiksminti nepatinkanciu savybiu.. nes juk nera tobulo zmogaus.. reikia buti tolerantiskai kiek imanoma.. bet aisku lengviau pasakyti, nei padaryti.. pati juokiuosi is saves, nes protu puikiai tai suvokiu, o kai reikia susivaldyti nepasakius kokios replikos - visas zinojimas ir susilaikymas dingsta..  doh.gif  nepatinka netvarkingumas (visur ismetyti rubai ir daiktai.. gali buti iki ausu apsikuites .. lipti per virsu ir pats niurneti kaip cia netvarkinga..), pavalges palieka pilna kriaukle indu, kuriuos arba uzmerkia (cia tipo taip jie plaunasi  doh.gif ), arba tiesiog teigia kad isplaus paskui.. veliau.. rytoj.. ir t.t.  rolleyes.gif 

Pas man lygiai tas ptas, plius nekenčiu kai nepasako ko jis irzlus, nekenčiu kai atsineša valgyti naktį prie TV kai aš jau smiginėju ir čepsi, kai TAIIIIIP nori miego... uf gatava užmušti būnu. O labiausiai kad dirba iki aušros. doh.gif
Atsakyti
Oi mano vyras tai kai buna tylus ta prasme kai susipykstame as noriusneketi issisneketi o jis tyli tai mane veikia gun_bandana.gif,kai jis grysta truputuka isgeres jo visi bruozai pasidaro
Atsakyti
Mane labiausiai erzina jo nekalbumas. Nieko neimanoma ispest. Kas ten jo galvelej dedasi? g.gif
Atsakyti