nu cia tai zvengiau susiriesdama!!! gerai, kad pasijuokt is is vyro debilavojimu sugebat abu faina...
o manasis tai turi trenkta iproti, nusimaudes valosi ausis su kokia nors "maike"...nesvarbu kokia tik randa nelabai svaria:) tikina kad ausu krapstuku negali naudot, nes pries simta metu sirgo ausu uzdegimu ir jam dbr baisu kist bet kokia vata i ausi tai as jo klausiu ar netiktu koks ranksluostis vietoj tos "maikes", bet jis sako, kad kinijos mokslininkai nustate, jog "maike" geriausiai valo ausis:D
nagu kramtymas ir nosies krapstymas sitie du dazniausiai seka vienas po kito arba pakaitomis, pagalvojus is kur i kur mikrobai keliauja...... o iprociai kiek zinau is vaikystes ir kad nesugebejo niekas ju pergalet
ir velavimas......
velnias nuo tu superiniu uzsiemimu pilna lova priklijuota "tu" ir dar nagu atplaisu prispjaudyta
ir velavimas......
velnias nuo tu superiniu uzsiemimu pilna lova priklijuota "tu" ir dar nagu atplaisu prispjaudyta
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 26, 09:31)
o mane nervina kai moteris atlikusi savus reikalus niekada nepakelia dangcio!
QUOTE(Signa... @ 2007 05 31, 12:58)
o dieve gerai kad numeta maniskis tai po lova klijuoja o uz vairo tai isvis su ta nosim kosmaras ,kai tik raudonas dega taip jo pirstai nosi
aš galvojau, kad tik maniškis turi tokį "superinį" hobį, o pasirodo, kad ne
bet svarbiausia, kad jis pats nejaučia, kad taip daro tik kai užklausi, ar smegenis kaso, atsibunda
o mane siutinai kai nusiprauses vakare i kriaukle pucia nosį -apkursti galima nuo to garso. as jam simtakartu aiskinau kad taip ir smegenis ispusi,nu bet koroce.
tik speju ausis uzsikimst.sitas tai nuo pat pradziu siutino,nors jis dar kai tik apsigyvenom paklause ar galima i kriaukle,reikejo sakyt kad negalima .
dar noriu susaudyt kai gincyjasi kaip beprotis neisigilines i tema,net nesuprasdamas apie ka kalba eina.Gincyjasi ir tada kai zino kad as tikrai teisi,kad mokiausi apie tai,kad galiu jam net irodyt su moksline medziaga.o jis isitikines kad pati sugalvojau
nekenciu kai niekada neplauna leksciu.dabar taikysiu toki auklejimo buda-nebeplausiu irgi.
nekenciu kad ruko kaip kaminas ir niekaip nesugeba mest.
tik speju ausis uzsikimst.sitas tai nuo pat pradziu siutino,nors jis dar kai tik apsigyvenom paklause ar galima i kriaukle,reikejo sakyt kad negalima .
dar noriu susaudyt kai gincyjasi kaip beprotis neisigilines i tema,net nesuprasdamas apie ka kalba eina.Gincyjasi ir tada kai zino kad as tikrai teisi,kad mokiausi apie tai,kad galiu jam net irodyt su moksline medziaga.o jis isitikines kad pati sugalvojau
nekenciu kai niekada neplauna leksciu.dabar taikysiu toki auklejimo buda-nebeplausiu irgi.
QUOTE(laumemaume @ 2007 08 09, 16:17)
o mane siutinai kai nusiprauses vakare i kriaukle pucia nosį -apkursti galima nuo to garso. as jam simtakartu aiskinau kad taip ir smegenis ispusi,nu bet koroce.
mano irgi taip kartais pucia nosi bet manes kazkodel neerzina:)
gincyjasi tai turbut visi vyrai ir visi iki nukritimo, teko kazkada su visais neatmetamais irodymais savajam issaiskinti kad visdelto jis klysta, taip kad neturejo kur trauktis... nu reikejo matyti koks nuskriaustas veidukas buvo, kaip saldaini atemus
nervina, kai užsiveda aiškinti apie mašinas arba apie statybas, arba apie kokius kitokius "vyriškus" dalykus
Erzina pastovus ,,mustrinimas'': greitai greitai einam darom, dar 2 minutes pamiegam ir keliames ( 2 min. atmerktomis, i laikrodi ismigusiomis akimis), tu dar neatsikelei? dar nesuruosei pusryciu? nu gerai, eik rengtis, as suruosiu. (Po 3 min) tai tu dar neapsirengus? kam ta kosmetika, tau ne 40! Marsh i masina!
Ir dar nekenciu kai specialiai erzina, prisigalvoja ivairausiu pravardziu, ir kai pamato mano apsiniaukusi veida, sako: ,,nu gerai jau gerai, atsiprasau...''
Ir dar nekenciu kai specialiai erzina, prisigalvoja ivairausiu pravardziu, ir kai pamato mano apsiniaukusi veida, sako: ,,nu gerai jau gerai, atsiprasau...''
Matau vyrai panasus:) maniskis turi tas pacias ydas:pirstai i nori, nagu kramtyma jis vadina ju nulyginimu,sedejimas prie kompo ir kai negirdi ka sakau apsimeta kad viska suprato ir bando palaikyti pokalbi, tai paskui tokiu nesamoniu prikalba kad galu gale pradedu juoktis ir pyktis praeina:)
Maniškis irgi turi durną įprodį nosį krapštytis vairuodamas. Tik prie vairo ir iš karto "kanalizacijas valo". Ir duok nedavus pastabas - nieko Tipo jam reikia prasivalyt. Be to dažnai kai kur einam, tai jau aš pro duris, o jis dar į tūliką sėdi ir smirdi ten mažiausiai 15 min Nu nebegaliu, ir taip pastoviai. Užknisa. Pastoviai pažada ką nors namų labui nuveikti ir "veikia" metus, kol meistro neapsikentus nepasamdau, jei pati nesugebu to nuveikti.
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2007 08 11, 14:50)
Erzina pastovus ,,mustrinimas'': greitai greitai einam darom, dar 2 minutes pamiegam ir keliames ( 2 min. atmerktomis, i laikrodi ismigusiomis akimis), tu dar neatsikelei? dar nesuruosei pusryciu? nu gerai, eik rengtis, as suruosiu. (Po 3 min) tai tu dar neapsirengus? kam ta kosmetika, tau ne 40! Marsh i masina!
Aš pati su saviškiu taip elgiuosi, kaip čia parašyta. Nes labai nervina, kad jam iš lovos atsikelti prireikia pusės valandos, iš namų išsikrapštyti - dar valandos, na trumpai tariant, jis viską daro vėžlio žingsniu, niekur neskuba, net jei kiti žmonės jo jau seniausiai laukia ir visada užtrunka ilgiau negu aš. UŽKNISA! Todėl ir skubinu jį kas 5 minutes...