Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

thumbup.gif clap.gif clap.gif bis.gif nu cia tai zvengiau susiriesdama!!! gerai, kad pasijuokt is is vyro debilavojimu sugebat abu biggrin.gif faina...

o manasis tai turi trenkta iproti, nusimaudes valosi ausis su kokia nors "maike"...nesvarbu kokia tik randa nelabai svaria:) tikina kad ausu krapstuku negali naudot, nes pries simta metu sirgo ausu uzdegimu ir jam dbr baisu kist bet kokia vata i ausi smile.gif tai as jo klausiu ar netiktu koks ranksluostis vietoj tos "maikes", bet jis sako, kad kinijos mokslininkai nustate, jog "maike" geriausiai valo ausis:D
Atsakyti
nagu kramtymas ir nosies krapstymas sitie du dazniausiai seka vienas po kito arba pakaitomis, pagalvojus is kur i kur mikrobai keliauja...... o iprociai kiek zinau is vaikystes ir kad nesugebejo niekas ju pergalet sad.gif
ir velavimas......

velnias nuo tu superiniu uzsiemimu pilna lova priklijuota "tu" ir dar nagu atplaisu prispjaudyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 07 rugpjūčio 2007 - 09:41
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 26, 09:31)
o mane nervina kai moteris atlikusi savus reikalus niekada nepakelia dangcio! bash.gif

QUOTE(Signa... @ 2007 05 31, 12:58)
o dieve  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gerai kad numeta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  maniskis tai po lova klijuoja  bash.gif  o uz vairo tai isvis su ta nosim kosmaras ,kai tik raudonas dega taip jo pirstai nosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš galvojau, kad tik maniškis turi tokį "superinį" hobį, o pasirodo, kad ne bigsmile.gif
bet svarbiausia, kad jis pats nejaučia, kad taip daro doh.gif tik kai užklausi, ar smegenis kaso, atsibunda lotuliukas.gif
Atsakyti
o mane siutinai kai nusiprauses vakare i kriaukle pucia nosį -apkursti galima nuo to garso. as jam simtakartu aiskinau kad taip ir smegenis ispusi,nu bet koroce.
tik speju ausis uzsikimst.sitas tai nuo pat pradziu siutino,nors jis dar kai tik apsigyvenom paklause ar galima i kriaukle,reikejo sakyt kad negalima .
gun_bandana.gif
dar noriu susaudyt kai gincyjasi kaip beprotis neisigilines i tema,net nesuprasdamas apie ka kalba eina.Gincyjasi ir tada kai zino kad as tikrai teisi,kad mokiausi apie tai,kad galiu jam net irodyt su moksline medziaga.o jis isitikines kad pati sugalvojau lotuliukas.gif gun_bandana.gif
nekenciu kai niekada neplauna leksciu.dabar taikysiu toki auklejimo buda-nebeplausiu irgi. bebe.gif
nekenciu kad ruko kaip kaminas ir niekaip nesugeba mest.
Atsakyti
QUOTE(laumemaume @ 2007 08 09, 16:17)
o mane siutinai kai nusiprauses vakare i kriaukle pucia nosį -apkursti galima nuo to garso. as jam simtakartu aiskinau kad taip ir smegenis  ispusi,nu bet koroce.
tik speju ausis uzsikimst.sitas tai nuo pat pradziu siutino,nors jis dar kai tik apsigyvenom paklause ar galima i kriaukle,reikejo sakyt kad negalima  .
gun_bandana.gif
dar noriu susaudyt kai gincyjasi kaip beprotis neisigilines i tema,net nesuprasdamas apie ka kalba eina.Gincyjasi ir tada kai zino kad as tikrai teisi,kad mokiausi apie tai,kad galiu jam net irodyt su moksline medziaga.o jis isitikines kad pati sugalvojau lotuliukas.gif  gun_bandana.gif
nekenciu kai niekada neplauna leksciu.dabar taikysiu toki auklejimo buda-nebeplausiu irgi. bebe.gif
nekenciu kad ruko kaip kaminas ir niekaip nesugeba mest.

mano irgi taip kartais pucia nosi bet manes kazkodel neerzina:)
gincyjasi tai turbut visi vyrai smile.gif ir visi iki nukritimo, teko kazkada su visais neatmetamais irodymais savajam issaiskinti kad visdelto jis klysta, taip kad neturejo kur trauktis... nu reikejo matyti koks nuskriaustas veidukas buvo, kaip saldaini atemus lotuliukas.gif
Atsakyti
nervina, kai užsiveda aiškinti apie mašinas biggrin.gif arba apie statybas, arba apie kokius kitokius "vyriškus" dalykus biggrin.gif
Atsakyti
apie masinas ir statybas aiskinu as, nes manasis nieko neraukia sitose srityse biggrin.gif
Atsakyti
sedejimas prie pc ir kalbejimas apie muzika doh.gif
Atsakyti
Erzina pastovus ,,mustrinimas'': greitai greitai einam darom, dar 2 minutes pamiegam ir keliames ( 2 min. atmerktomis, i laikrodi ismigusiomis akimis), tu dar neatsikelei? dar nesuruosei pusryciu? nu gerai, eik rengtis, as suruosiu. (Po 3 min) tai tu dar neapsirengus? kam ta kosmetika, tau ne 40! Marsh i masina! doh.gif
Ir dar nekenciu kai specialiai erzina, prisigalvoja ivairausiu pravardziu, ir kai pamato mano apsiniaukusi veida, sako: ,,nu gerai jau gerai, atsiprasau...'' ax.gif
Atsakyti
Matau vyrai panasus:) maniskis turi tas pacias ydas:pirstai i nori, nagu kramtyma jis vadina ju nulyginimu,sedejimas prie kompo ir kai negirdi ka sakau apsimeta kad viska suprato ir bando palaikyti pokalbi, tai paskui tokiu nesamoniu prikalba kad galu gale pradedu juoktis ir pyktis praeina:)
Atsakyti
Maniškis irgi turi durną įprodį nosį krapštytis vairuodamas. Tik prie vairo ir iš karto "kanalizacijas valo". Ir duok nedavus pastabas - nieko verysad.gif Tipo jam reikia prasivalyt. Be to dažnai kai kur einam, tai jau aš pro duris, o jis dar į tūliką sėdi ir smirdi ten mažiausiai 15 min doh.gif Nu nebegaliu, ir taip pastoviai. Užknisa. Pastoviai pažada ką nors namų labui nuveikti ir "veikia" metus, kol meistro neapsikentus nepasamdau, jei pati nesugebu to nuveikti.
Atsakyti
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2007 08 11, 14:50)
Erzina pastovus ,,mustrinimas'': greitai greitai einam darom, dar 2 minutes pamiegam ir keliames ( 2 min. atmerktomis, i laikrodi ismigusiomis akimis), tu dar neatsikelei? dar nesuruosei pusryciu? nu gerai, eik rengtis, as suruosiu. (Po 3 min) tai tu dar neapsirengus? kam ta kosmetika, tau ne 40! Marsh i masina! doh.gif 
Ir dar nekenciu kai specialiai erzina, prisigalvoja ivairausiu pravardziu, ir kai pamato mano apsiniaukusi veida, sako: ,,nu gerai jau gerai, atsiprasau...'' ax.gif

Aš pati su saviškiu taip elgiuosi, kaip čia parašyta. Nes labai nervina, kad jam iš lovos atsikelti prireikia pusės valandos, iš namų išsikrapštyti - dar valandos, na trumpai tariant, jis viską daro vėžlio žingsniu, niekur neskuba, net jei kiti žmonės jo jau seniausiai laukia ir visada užtrunka ilgiau negu aš. UŽKNISA! blush2.gif Todėl ir skubinu jį kas 5 minutes...
Atsakyti