Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai erzina

QUOTE(SuperBaba @ 2004 04 07, 10:27)
aha man irgi buna pakisha , sako vietoj gumos, pirkt nereikes laugh.gif  plexa arba issidukstam, tai ant rankos priklijuoja ohmy.gif

na ir kultura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliuks @ 2005 06 03, 10:14)
mane labiausiai nervina tas, kad jis pasideda savo daiktus bele kur, o po to kai reikia, pats neberanda doh.gif  tai visada, jei reikia ko, manes klausia, kur tas, kur anas. is pradziu dar vaiksciojau paskui ir dedavau i vietas, kad nors pati zinociau, kur kas guli, o dabar paprasciausiai nebesikisu ir kai eilini karta klausia, kur jo svarios kelnes, atsakau : "o kas geriau turi tai zinot, tu ar as?" tai pamazu persiaukleja... tongue.gif

ie pas mane doh.gif
Atsakyti
mane labai labai nervina tai, kad jis labai ilgai masto. paklausiu ar gers kavos, tai jis dar minute turi pamastyti. gal taip yra del to, kad as visuomet turiu stipria nuomone, zinau ko noriu ir isvis, esu labai staigus zmogus. man nereikia ilgai mastyti
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2007 04 30, 15:33)
mane labai labai nervina tai, kad jis labai ilgai masto. paklausiu ar gers kavos, tai jis dar minute turi pamastyti. gal taip yra del to, kad as visuomet turiu stipria nuomone, zinau ko noriu ir isvis, esu labai staigus zmogus. man nereikia ilgai mastyti

lotuliukas.gif analogiskas atvejis, irgi tas pats, paklausi ko nors, tyla kokia minute laiko, o poto sako: ka tu klausei? tai net pasiuntu kaip erzina, tai sakau jau jei neisgirdai klausimo tai iskart sakyk, o ne po minutes, kaip kokia blondine doh.gif
Atsakyti
labiausiai erzina knarkimas ir skupumas ax.gif
Atsakyti
o ka sakyti, del ko reikia nuleisti dangti? Jei palieka ir paprasau, kad nuleistu, tai nesupranta ko cia taip rupestingai reik nuleidinet. Sako, nu ir kas cia tokio, jei nenuleidziu? Nesupranta kodel tas dangtis moteriskem kliuva.
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2007 05 25, 22:53)
o ka sakyti, del ko reikia nuleisti dangti? Jei palieka ir paprasau, kad nuleistu, tai nesupranta ko cia taip rupestingai reik nuleidinet. Sako, nu ir kas cia tokio, jei nenuleidziu? Nesupranta kodel tas dangtis moteriskem kliuva.

o mane nervina kai moteris atlikusi savus reikalus niekada nepakelia dangcio! bash.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2004 04 07, 10:21)
O manishkis mane nervina nosi krapstydamas blink.gif  nu *****, kai nieko neveikia tai tik jau ir ziurek, rankos nosyje sad.gif  gerai, kad dar nevalgo laugh.gif  nors gal geriau tegu surytu nei susuka pirstais ir numeta kur nors mad.gif

o dieve lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai kad numeta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif maniskis tai po lova klijuoja bash.gif o uz vairo tai isvis su ta nosim kosmaras ,kai tik raudonas dega taip jo pirstai nosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neuždarinėjo klozeto dangčio ir maniškis, kol neišgirdo, kad pagal senoviškus prietarus, jei neuždarai dangčio, tai pinigai pabėgs iš namų biggrin.gif . Taip pat labai susidomėjęs perskaitė straipsnį žurnale, kad neuždarytas klozeto dangtis(pagal kiniečius), tai atviras kelias blogai energijai įeiti į namus, o ir neuždaromos tuoleto patalpos durys dar tą kelią palengvina rolleyes.gif .
Labai erzina smulkmeniškumas verysad.gif .
Atsakyti
O mane tai pradėjo galutinai užknisti namuose palaikyti idealią tvarką blink.gif . Sėdžiu namie su mažu vaiku, dar šiemos biudžetą papildau namie dirbdama, o vyras ištisai kaip kokia sena boba burba, kad virtuvė neblizga, salione ant televizoriaus pirštų atspaudai, bla bla bla doh.gif tai kaip viskas gali visąlaik blizgėt, jei namie žmonės gyvena? čia gi ne muziejus, kur nieko rankomis negalima liesti!

Oi, nebegaliu... Ir dėl tokių smulkmenų turim kas dieną kaltis blink.gif Lygtai didesnių rūpesčių nebūtų... Blogai, kai vyras netvarkingas, bet kai super pedantas - tai dar blogiau...
Atsakyti
pastoviai veluoja..... jomajo kaip nervuoja doh.gif
Atsakyti
Labiausia erzina, kaip issidirbineja ir patys nezino ko nori. Seip yra vienas zmogutis, kuri labai myliu, bet kaip labai ji myliu, taip labai jis mane erzina...nes niekada nepaklbes rimtai, o kazka pasakius, atsakymas vienas: schmoll.gif man nerupi...na ka as tokiu atveju galiu padaryti? nesirupinti irgi mirksiukas.gif
Atsakyti