Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

sveikutes.
gal galit parekomenduot genetika koki Kaune? Ir gal turit kas tel. nr. Labai reikia ax.gif
tik jau negalvokit kad man prireike tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 16, 15:27)
sveikutes.
gal galit parekomenduot genetika koki Kaune? Ir gal turit kas tel. nr. Labai reikia ax.gif
tik jau negalvokit kad man prireike tongue.gif

bigsmile.gif mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sandrynja, - kliučinskas, gintautas yra iš genetikos. gintauto tel. gal tu pati turi, aš turiu kliučinsko. o internete yra darbiniai jų telefonai.
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 09 16, 16:17)

Diveja.....baik. Cia tikrai ne man. schmoll.gif
vaivos juosta, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 16, 18:18)
Diveja.....baik. Cia tikrai ne man. schmoll.gif
vaivos juosta, aciu 4u.gif

spyglėj turi kitops genetikės - Simanavičiūtės tel., bet ji dabar lyg užsienyje keliom dienom.
O ir pačios spyglės nematyt - tikiuos neįsisirgo mažė... arba pati spyglėj... aš pradžioj nėštumo peršalau - apie 11 sav. - o jergutėliau, kokia savijauta... doh.gif
Atsakyti
Kaune kmuk, Maciuleviciene, Gintautas, Simanaviciute yra genetikai, aisku thumbup.gif gydytojai. As ju visu turiu tel, jei reikes blush2.gif

Atsakyti
Sandrynja jei reikia telefo Simanavičiūtės tai sakyk...bet dabar ji Vokietijoj tik ateinantį pirmadienį gryš...tai aš irgi jei skambinsiu...
O mes sergam... doh.gif sloga iki žemės...čiaudi, tai ištepsiu rezorbanu, į nosį lašų ir imbufeno dozę sugirdysiu, nes įtariu kad gerklytė bus... doh.gif Man pačiai gerklę kutena... doh.gif Tuoj namie karantiną atidarysiu, nes jau jaunėlis ir tas kosi, ir čiaudi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 09 16, 21:33)
Sandrynja jei reikia telefo Simanavičiūtės tai sakyk...bet dabar ji Vokietijoj tik ateinantį pirmadienį gryš...tai aš irgi jei skambinsiu...
O mes sergam... doh.gif sloga iki žemės...čiaudi, tai ištepsiu rezorbanu, į nosį lašų ir imbufeno dozę sugirdysiu, nes įtariu kad gerklytė bus... doh.gif Man pačiai gerklę kutena... doh.gif Tuoj namie karantiną atidarysiu, nes jau jaunėlis ir tas kosi, ir čiaudi... doh.gif

Aga, spygliuk, kai galesi parasyk man i az. O jus ziurekit, sveikit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 16, 21:47)
Aga, spygliuk, kai galesi parasyk man i az. O jus ziurekit, sveikit 4u.gif  4u.gif

Ačiū už padrąsinimą sveikti... 4u.gif parašiau į až... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, atrodo ir aš tuoj prie ligoniukų prisijungsiu - sloga, gerklę baisiai peršti, čiaudulys - nu savijauta doh.gif
Vdapr - užuojauta tau dėl dieduko, liūdna, bet...
Ligoniukai - sveikit, liūdintys - nusišypsokit...
Kažkaip bicės seniai negirdėti g.gif
Visoms po 4u.gif
Atsakyti
labas rytas. vakar tempa pakilo, vaikščiojau kaip pervažiuota, naktelė irgi siaubinga... dabar lyg ir nieko, šviesėja jau smile.gif.
Atsakyti
Labas rytas...na mes itgi jau taisomės po biskį...vakar įvariau vaistų dozę, ištepiau rezorbanu ir apmoviau vilnonines kojines, tai šiandien mano panelė nors apetitą atgavo ir sloga ne taip bėga...
VJ smagu kad ir tau taisosi...
Atsakyti