Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

QUOTE(vdapr @ 2009 09 15, 12:55)
Sveikos,

Iki gydytojo nedavaziavau.... nes gavau zinia apie dieduka....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Ilsis ramybeje jau zmogus.....

iki panos....

stiprybes, vdapr, nepamirk ir saves ir savo zirniuku.

Papildyta:
QUOTE(SiguteS @ 2009 09 15, 12:20)
Sveikos mamytes,

Mes kaskart aplankydami sunelius, praeinam, aplankom ir Andrytes angeliuka, ir Pamelo sunaitelius...ir dar daug angeliuku...tikrai daug verysad.gif

tikrai labai daug kudikeliu, vakar buvo labai ramus vakaras tai ilgokai po kapines pasivaikstinejau...Liudna...bet tokia tiesa...
frusty.gif
Atsakyti
Labas mergaites,

maciau apie mane kalbejot, tai jau pasisakysiu ta proga. As vis paskaitau karts nuo karto kaip jus gyvenat, bet pasisakyt vis nesusikaupiu, gal kazkaip vis baisu ir liudna.
Kai gime mano Mildute (ta pacia diena kaip ir Ievute, irgi po cezario pjuvio), tai pirmom dienom su siaubu vis prisimindavau Vaivos juostos istorija ir dabar vis bijau, kad tik jai viskas gerai butu. Gal del to ir bijau cia ateiti, bijau leisti baimei uzvaldyti mane, norisi gyventi dziaugiantis tuo mazu vaikeliu smile.gif
Depresijos man tikrai nera mirksiukas.gif Kaip tik antras vaikas auginasi daug lengviau nei pirmasis.

Nuosirdziai uzjauciu Rugseje ir Vdarp del ju nelaimiu, bet toks jau tas gyvenimas verysad.gif

Del kapiniu - man tos Kairenu kapines labai patinka (na gal negalima taip sakyti apie kapines), bet man tos pusys ir ta ramybe... As irgi anksciau ten vis pavaiksciodavau, aplankydavau angeliukus, tik vat dabar jau kiek laiko pas savo angeliuka nenuvaziuoju... Liudna labai, kad tiek daug kudikeliu ir vaiku ilsisi tose kapinese...
Atsakyti
[quote=Andryte,2009 09 15, 21:18]
Labas mergaites,

maciau apie mane kalbejot, tai jau pasisakysiu ta proga. As vis paskaitau karts nuo karto kaip jus gyvenat, bet pasisakyt vis nesusikaupiu, gal kazkaip vis baisu ir liudna.
Kai gime mano Mildute (ta pacia diena kaip ir Ievute, irgi po cezario pjuvio), tai pirmom dienom su siaubu vis prisimindavau Vaivos juostos istorija ir dabar vis bijau, kad tik jai viskas gerai butu. Gal del to ir bijau cia ateiti, bijau leisti baimei uzvaldyti mane, norisi gyventi dziaugiantis tuo mazu vaikeliu smile.gif
Depresijos man tikrai nera mirksiukas.gif Kaip tik antras vaikas auginasi daug lengviau nei pirmasis

labai smagu girdeti kad jums abiems viskas gerai
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(sandrynja @ 2009 09 14, 16:39)
Nu sakes, negaliu nepasigirt.Pavyko susiorganizuot man schema is savo angeliukes nuotraukytes. Tai dabar griebsiu siuvinet savo mazyles atvaizduka. Nu kaip dziaugiuosi negaliu, net apsizliumbiau is dziaugsmo...(Nu va pasigyriau ax.gif )

Oi lauksiu tavo naujo abrozdėlio pristatymo 4u.gif

Milita sveikatos tavo sūneliui 4u.gif Na o tos baimės vėl užgriūva vaikui susirgus, kaip ir pasibaigia jam pasveikus.

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 15, 12:45)
mūsų Andrytė mergytę pavadino Mildute  wub.gif .

wub.gif

QUOTE(zydrute @ 2009 09 15, 14:00)
as jau geriau ta kibira slyvu suvalgyciau lotuliukas.gif
man irgi labai grazus sis vardukas wub.gif mes vis dar neturim isrinke varduku blush2.gif

Spėsit dar išrinkt kai mažulės gims mirksiukas.gif

Kristule, sveikatos tavo mažylei 4u.gif
Žydra, gerų jums atostogų 4u.gif

Vdapr, stiprybės tau......

Andryte 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas nors jau rytas doh.gif tai siaubas koks...
na va atvėso...prasidėjo lietūs ir mes prdėjom ligų maratoną...Nosis užsikišus, tempos turi...gydysimės doh.gif
O sipnotikai pranašavo šiandien šilčiausią dieną doh.gif lotuliukas.gif
Sveikatos kitiems ligoniukams... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės

O mes su sūnučiu sergam, vakar dar buvau darbe, o jau šindien lovoj verysad.gif Gerklė, sloga, kosulys, visa puokštė...

Vdapr, laikykis, užjaučiu verysad.gif

Andryte, smagu kad tau ir Mildutei viskas gerai wub.gif

Kažin kaip Rugsėjė?
Atsakyti
Sveikutes,

Vdapr priimk uzuojauta console.gif

QUOTE(Andryte @ 2009 09 15, 19:18)
Labas mergaites,

Sveikute 4u.gif
Vis pagalvodavau kur Andryte dingo su geromis naujienomis wub.gif

O del kairenu ir pusyno man sukyla tokie patys jausmai....Gal keistokai skamba smile.gif
Andryte, o tave prisimenu, nes tavo kapeli vis rodydavo kaip pavyzdyni smile.gif Ne per seniausiai baigeme tvarkyti ir mes.. Sunku buvo apsispresti del ivairiausiu smulkmenu...Norejosi tokio lengvo, sviesaus kapelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 16 rugsėjo 2009 - 10:42
Labas rytas. Dundulis nudundėjo, gal dienelė vėl bus graži. Norisi dar vasaros.
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 09 16, 08:42)
Labas rytas nors jau rytas doh.gif tai siaubas koks...
na va atvėso...prasidėjo lietūs ir mes prdėjom ligų maratoną...Nosis užsikišus, tempos turi...gydysimės doh.gif

[quote=lina31m,2009 09 16, 10:39]
Sveikutės

O mes su sūnučiu sergam, vakar dar buvau darbe, o jau šindien lovoj verysad.gif Gerklė, sloga, kosulys, visa puokštė...

Sveikutes.
nors ziuriu,ligoniuku gretos tik dideja. visiems sveikatytes ir po 4u.gif 4u.gif .Spyglej-saugok save, ir zirniuka.
Vdapr- uzuojauta del dieduko.
mano panele toliau sloguoja, jau ir man gerkle kutena, jungsiuos prie dukrytes-drauge sirgt bus smagiau. ir toliau miegam sededamos, tikriausiai maziukei taip patogiau, o gal jau iprato g.gif . namiskiai mane vadina Dormeo ciuzinuku biggrin.gif .
geros dieneles dirbanciom, sveikateles puskuojancioms nestuke.gif , visoms kitoms geros nuotaikos.
Atsakyti
Vdapr užjaučiu dėl dieduko....
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 09 16, 12:56)
ir toliau miegam sededamos, tikriausiai maziukei taip patogiau, o gal jau iprato g.gif .

gal jai dėl slogos sunku miegot įprastai? g.gif nebandei po kokiu čiužinuku pakišt ką, kad galvytė šiek tiek aukščiau būtų? toks nuožulnumas susidarytų.
Atsakyti
Vdapr... verysad.gif
Atsakyti