Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

QUOTE(vdapr @ 2009 09 14, 18:51)
Aciu mergaites... bet as kazkaip naiviai tikiu... kad dar issikapstys.... ne pirmas kartas kaip issikapsto butu... nors sisyk gydytojai jau liepe ruosti....

žinok yra sunkiausia išgirsti tuos žodžius kad jau galit ruoštis...aš pamenu kai man pasakė dėl tėvelio, tai maniau kad širdis sutrūks iš skausmo...
Kai pagalvoji geriau mažiau tų kančių žmogui duotų negu kentėt pusę gyvenimo su skausmu...Liūdna vdapr... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 09 14, 18:43)
Nu man gražu siuvinėta...bet aš kantrybės tai neturėčiau nė per nago juodymą...
Sandrynja lauksim tavo paveiksliuko pasirodymo...tiesa o jau angelą baigiai g.gif

Oooooooo, jau seniai baigtas.
vdapr,....liudna, bet toks jau musu gyvenimas. Vieni ateina, kiti...deja iseina...Stiprybes Jusu seimynai console.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 14, 20:55)
Oooooooo, jau seniai baigtas.
vdapr,....liudna, bet toks jau musu gyvenimas. Vieni ateina, kiti...deja iseina...Stiprybes Jusu seimynai console.gif

Sandrynja įmesk savo angeliuką parodyti čia...mačiau bet buvo dar nebaigtas.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 14, 17:39)
Nu sakes, negaliu nepasigirt.Pavyko susiorganizuot man schema is savo angeliukes nuotraukytes. Tai dabar griebsiu siuvinet savo mazyles atvaizduka. Nu kaip dziaugiuosi negaliu, net apsizliumbiau is dziaugsmo...(Nu va pasigyriau ax.gif )

kokia saunuole tu pas mus 4u.gif lauksim kada parodysi mums savo darbeli

vdapr laikykis liudna labai bet........ console.gif
Atsakyti
Labos nakteles visoms, angeliuku mamytems wub.gif ludincioms console.gif svajojancioms 4u.gif besupuojancioms savo svajones soske.gif neliudekim, tiesiog stiebkimes...
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 09 14, 22:07)
Labos nakteles visoms, angeliuku mamytems wub.gif  ludincioms console.gif  svajojancioms 4u.gif besupuojancioms savo svajones soske.gif  neliudekim, tiesiog stiebkimes...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
visad galvokim, kad rytojus bus šviesesnis ir gražesnis...labanakt kas dar užeisit... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglej: 14 rugsėjo 2009 - 21:24
sveikos verysad.gif ne mano ši diena... sūneliui pakilo temperatūra, tai taip neramu, gydytoja sako gal koks virusas, o gal dantukai jau nori kaltis... ale man jau visai, net miegot nenoriu eit... neramu... sesuo juokiasi, kad pirmą kartą temperatūra pakilo dėl to taip ir baisu.... na tikėsimės greit pasveiksim
labanaktis visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas...
Ligoniukams po 4u.gif
O aš šiandien nusiteikus darbui...varysiu kompotuoti mėlynas slyvas... Aš jau gyva nuo 7 val. Visos dar turbūt miegat, kai kas jua darbuose sėdi... ax.gif kaip gerai kad man dar atostogos...
Atsakyti
vdapr sunkus tau metas ,bet juk gal kaip nors ir išsikapstys(visko pasitaiko) g.gif

miilita greičiau sveikit ir daug vitaminu vartokit 4u.gif mano ir suslogavo amžinai komplikuojasi į bronchita verysad.gif

spyglej skanių kompotuku mirksiukas.gif

sandrinja mesk greičiau darbelį įvertisim ax.gif mirksiukas.gif

labukas visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na va kompotas jau sukompotuotas...dabar turiu pailsėti...nes devyni prakaitai išpylė doh.gif
Kaip ramu čia...kur visos dingusios g.gif
Atsakyti
labas rytelis blush2.gif
as stengiuos isimiegot kol galiu tongue.gif

Vadapr,liudna,bet toks gyvenimas verysad.gif paskutine mano mociute isejo paskui Nojuka...
Sandrynja,lauksim tavo darbelio,kaip faina iamzinsi savo angeliuke wub.gif
Miilita,nesijaudink pasveiks tavo mazukiukas,gal tikrai dantukai kalasi 4u.gif Pamenu kaip mano Nojukui dykdavo,tik sukarsciuodavo ir gydytojai iskart skirdavo antibiotikus,noredami uzbegt uz akiu infekcijai,o po keliu dienu islysdavo dantukas,mum ir pirmi dantukai isdygo ligoninej ax.gif tikiuosi kad mano pupos bus sveikutes wub.gif
Spyglej,na tu ir darbstuole mirksiukas.gif
geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 09 15, 12:09)
labas rytelis blush2.gif
as stengiuos isimiegot kol galiu tongue.gif

Vadapr,liudna,bet toks gyvenimas verysad.gif paskutine mano mociute isejo paskui Nojuka...
Sandrynja,lauksim tavo darbelio,kaip faina iamzinsi savo angeliuke wub.gif
Miilita,nesijaudink pasveiks tavo mazukiukas,gal tikrai dantukai kalasi 4u.gif Pamenu kaip mano Nojukui dykdavo,tik sukarsciuodavo ir gydytojai iskart skirdavo antibiotikus,noredami uzbegt uz akiu infekcijai,o po keliu dienu islysdavo dantukas,mum ir pirmi dantukai isdygo ligoninej ax.gif tikiuosi kad mano pupos bus sveikutes wub.gif
Spyglej,na tu ir darbstuole mirksiukas.gif
geros dieneles visoms 4u.gif

na žinai nedarbštuolė...kartais tingiu blush2.gif bet kad vakar kibirą priskynė MB slyvų tai turėjau jas sudorot... biggrin.gif o kū darysi... lotuliukas.gif
O tu ilsėkis ilsėkis tuoj nebus kada ilsėtis kai reiks abi maitint... biggrin.gif
Atsakyti