Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

Sveikutės,

Ką tik iš kaimuko, iš bulviakasio. Mano Domukas atlaikė didvyriškai, alei bulvę surinko blush2.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 09 11, 16:20)
..na gerai jau gerai aš laukiuosi... nestuke.gif ir mums jau eina 10 savaičiukė

QUOTE(spyglej @ 2009 09 11, 16:23)
Lina 31m įžadus sulaužiau lotuliukas.gif nes įsigandau kad gali numirti lotuliukas.gif

Ačiū ačiū, kad jau nors mano gyvastis kažkam kažką reiškia hihihi.gif O iš tikrųjų, tai patys patys nuoširdžiausi linkėjimai, linkiu lengvo nestuke.gif ir greito bei neskausmingo gimdymo wub.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2009 09 11, 16:42)
ir kaip tu ji sutvarkiai blush2.gif  ax.gif būtinai galioja ,būtu dar gerai bet ir baimės dar didelės g.gif  mirksiukas.gif

Žinok (mes buvom išsiskyrę, negyvenom keturis mėnesius) kol negyvenom visaip kvailiojo, bet kai vėl susiėjom, viskas baigėsi. O baimės g.gif Aš labiau bijau, pas mus genetinė liga, su ta liga vienai mamytei antrą kart nepasisekė, bet aš kartelį dar bandysiu, nors vyras mano nesužavėtas tuom irnesakyk.gif

O šiaip visom po didelį oro_buckis.gif varau svarainių darinėt - iš kaimuko prisivežėm, žiemai arbatytės o diedas dar ir užpiltinės gal darys blush2.gif (ai, čia ne į temą topsecret.gif)
Atsakyti
sveikutės visos 4u.gif nu labai pavargus rašau atlaikiau dvigubą gimtadienį ,penktadienį pas draugus šeštadienį pas gimines.. dar dabar žiūrėjau kaip mažė pamokas paruošė tai vos laikaus gal į dušą ir miegučio ,bo jau trūksta tai žiauriai rolleyes.gif

spygliuk su gimtadieniu tavo maže oro_buckis.gif :4u:
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 09 13, 20:37)
sveikutės visos 4u.gif  nu labai pavargus rašau atlaikiau dvigubą gimtadienį ,penktadienį pas draugus šeštadienį pas gimines.. dar dabar žiūrėjau kaip mažė pamokas paruošė tai vos laikaus gal į dušą ir miegučio ,bo jau trūksta tai žiauriai rolleyes.gif

spygliuk su gimtadieniu tavo maže oro_buckis.gif  :4u:

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas. darbingos dienos dirbančioms, liūdinčioms - šviesaus liūdesėlio..
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 09 11, 16:20)

Sakiau stosiu į vienuolyną lotuliukas.gif ...na gerai jau gerai aš laukiuosi... nestuke.gif ir mums jau eina 10 savaičiukė

va cia tai naujienos thumbup.gif nuosirdziai sveikinu tave,taip pat ir tavo dukriuka su gimtadieniu 4u.gif
Vaivos juosta,labai grazios gelytes tavo angeliukei wub.gif
o as vos puskuoju per savo pilvuza,dar per savaite po 2 kg pradejau priaugt doh.gif tuoj visai nebepaeisiu doh.gif
geros dieneles visoms,neliudekit 4u.gif
sako nuo likimo nepabegsi...
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif

spyglej kaip faina nestuke.gif sveikinu ir linkiu lengvo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis.
nagi siandien po 6sav pertraukos tetis vel isejo i darba, o as su trim maziukais likau namie-tai doh.gif ...
svarbiausia, mazoji visa nakti praniurzge- nosyte kisasi, pakosti truputi, nu zodziu-prasidejo ruduo verysad.gif . broliai jau senokai pasloguoja, paciaudeja, pakosti, tai aisku ir sesei padovanojo. prasideda tikras gyvenimas biggrin.gif .
geros darbo dieneles. nestuke.gif sveikateles ir po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 09 14, 10:42)
labas rytukas 4u.gif
va cia tai naujienos thumbup.gif nuosirdziai sveikinu tave,taip pat ir tavo dukriuka su gimtadieniu 4u.gif
Vaivos juosta,labai grazios gelytes tavo angeliukei wub.gif
o as vos puskuoju per savo pilvuza,dar per savaite po 2 kg pradejau priaugt doh.gif tuoj visai nebepaeisiu doh.gif
geros dieneles visoms,neliudekit 4u.gif
sako nuo likimo nepabegsi...

Ir kur man tai girdeta? g.gif Pas mane tas pats doh.gif Puskuoju kaip garvezys,o b vis juokiasi.Man der 4sav beliko..... ir bus tik sunkiau ax.gif
Atsakyti
kristulle, divėja - kantriai kantriai išlaukit - slogytė praeis, pukšėjimass - irgi amžinai nesitęs smile.gif 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Diveja, kaip greit, jau cia pat, kokia laime wub.gif
Spyglei nestuke.gif irgi kokia laime wub.gif

Vis pagalvoju apie Rugseje...kaip ji unsure.gif uoj console.gif
Atsakyti
Sveikos.
Na va, as pagaliau "isgimdziau" visus planus ir programas. Viska atsiskaiciau, dabar laisveeeeeeeeee yahoo.gif yahoo.gif Griebsiu vel siuvinejimus.
Jau kaip nekantru greiciau sulaukt "musu" lelyciu gimimo.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 14, 13:21)
Sveikos.
Na va, as pagaliau "isgimdziau" visus planus ir programas. Viska atsiskaiciau, dabar laisveeeeeeeeee yahoo.gif  yahoo.gif Griebsiu vel siuvinejimus.
Jau kaip nekantru greiciau sulaukt "musu" lelyciu gimimo.... ax.gif

ne planus ir programas gimdyk, o vaikus mirksiukas.gif lotuliukas.gif
mergos kaip man silpna...einu miegot doh.gif
Atsakyti