QUOTE(vdapr @ 2009 08 23, 17:43)
Sandryja stum blogas mintis salin... kaip nors.... bet reikia ta daryt.... turi nuostabu suneli... ir dukryte kuri auga salia taves... o angelyte stebi jus is dangaus.....
Biciuk... o tie seseliai.... Kovokim su jais....
O mane jbaimes persekioja naktimis... As kazkaip galvojau, kad man diena bus sunku su jais susitarti... pasirodo diena laikaus... bet va jie atslenka tyliai nakti.... gal sakau po metiniu angelelio praeis...

nebezinau... Dar dieduko sveikata labai prasta... Nors dabar atitaike vaistus gydytojai... gal bent kazkiek palengvins jam kancias.... ziauru ziuret i zmogu kencianti... jau tiek daug metu gyvenanti skausmuose.... bet.......
as bijau kad jis iseidamas neissivestu ir mano svajones....
Pirmadieni sutvarkem angelelio kapeli... pakeitem ten truputuka... man ten taip dabar grazu... taip miela dusiai....

Kai nufotkinsiu imesiu nuotraukele.....

DAbar ten tik angelelio statuleles truksta... bet kada nors ateiti atsiras ir jis... nes krize kuo toliau tuo labiau spaudzia....
Penktadieni tikriausiai vaziuosiu i KMUK... ten pas daktariuka pasikalbet... nes vietine gine kad ir kaip stengias i mano

ziuret ne pro pirstus... bet nera man pas ja nusiraminimo.... negaliu as jai baimiu patiket...

Nors ir pagirtinas jos surinkimas informacijos apie abu mano

bet nezinau... nu negaliu ir tiek... einu tik del popierelio.... DAr siulo ji primigtinai man biuleteni, kad nereiktu vazineti su masina i darba.... bet nusprendziau dar menesi padirbeti...
Nu ir prirasiau as cia jums... viskas kas ant dusios gulejo....
Tiesa pranesiau naujiena savo tevams.... Kazkaip tikejausi kitokios reakcijos.... galvojau sakys kad krize... reikejo dar metus palaukti... Tiesiog supratingai nusisypsojo... tarsi pabijojo anksti apsidziaugt...
TAi, kad kovoju as su jais ir is isores ju nesimato, bet va uzeina bangos, kad nors stauk

....tiesiog yra pasikeitimu siokiu tokiu gyvenime ir su tais pasikeitimais keiciasi buve planai, o as pasirodo nebetoleruoju jokiu nykrypimu nuo plano, senstu matyt

Bet nieko va vaziuosiu keliom dienlem su Amuku pas drauge i Danija, paskui kita drauge su sunuku pas mus atvaziuos, paskui savaitele Lt, gal per ta menesiuka viska susideliosiu ir apsispresiu.
O tu nepervark, jei siulo biuleteni ir tau paranku ji pasiimti tai ir imk

. Del senelio mirstancio tai sakyciau atvirksciai. As kai laukiausi Amuko mire mano teta, taigi viena dusele iseina kita ateina

. O teveliai labai protingai padare taip sureagave. Tai jusu seima ir jusu sprendimas ir niek negali nuspresti kada jums laikas gimdyti dar viena vaikuti. MAniskiai kai Sofijos laukiausi irgi is abieju pusiu sake, kad kam jums tas antras, kaip isauginsit, kaip ismaitinsit, o kai to antro neliko suvoke, kad visa ta materialine puse buvo menkniekis...

O Ju sypsena tu taip supranti, nes pati be proto bijai per anksti dziaugtis, tai tavo baimes kalba, ne ju, jie tos baimes neturi....
Lauksim zyniu is KMUK vizito, gal po pokalbio ir tu naktiniu baisunu maziau liks...