Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

QUOTE(žvelsa @ 2009 08 22, 22:06)
Pas mane darbe kiekvieną vasarą toks gražuolis ne vieną žiedą praskleidžia  biggrin.gif Visi kas užeina, galvoja kad dirbtinį žiedą esu prikabinusi. Tada aš pasiūlau nesusipratėliams jį pauostyt  lotuliukas.gif Nu žinok būna linksma stebėt reakciją  lotuliukas.gif Va tik kartais ir pačiai nesmagu būna kabinete sėdėt nuo to kvapo  doh.gif

jooo, mes irgi uostėm thumbup.gif

QUOTE(Amadinka @ 2009 08 23, 09:28)
as irgi per sias kaledas palaidojau savo suneli sad.gif

Labukas prisijungus prie mūsų verysad.gif ateik čia paverkti, pasidžiaugti, paguosti, paliūdėti. Mes, angeliukų mamytės niekada nebūsim tokios kaip visos mamos. Visada būsim kažkuo kitokios wub.gif

QUOTE(vdapr @ 2009 08 23, 11:35)

Nu panos pas jus ir kaktusai zydi.... But gerai kad bent po viena vaikiuka jums atnestu tie ziedai...  4u.gif

Kad tavo žodžiai Dievui ir gandrui į ausį (tiesa, gandralizdžiai tušti jau verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 08 23, 15:30)
Sveikute, biciuk. Dekui uz siunciamus gandriukus aciuks.gif Is tikruju, mane vis dar apsedusi mintis apie dvynukus verysad.gif , ir kas blogiausia jau nebezinau kaip su sitomis mintimis susivarkyti...Taip, esu dvynukiu mama, bet kazkodel man nuo to ne lengviau verysad.gif Ryte keliuosi , vakare guluosi tokiomis mintimis...galbut cia prisideda ir artejantis mano sauluciu gimtadienis, nezinau, bet kasdien jauciuosi vis blogiau...Nepadeda nei gydymas, kuri paskyre gydytoja homeopate...gal kai pradesiu dirbt, isisuksiu i kitus rupescius, gal tada pavyks viska susidelioti...nezinau..na, o tie gandrai....vis dar gyvena mano viltyse....
Biciuk, kaip tu pati laikais? Kaip mazoji garbanele gyvuoja?

as tikriausiai kaip ir viso banguotai gyvenu. Siuo metu itemptas periodas, daug minciu, daug visokiu deliojimu, sprendimu tai jauciuosi visom prasmem issekusi, kuri issekimo pagrindine priezastis net nezinau. Iklimpau i baimiu liuna, greit savo seselio pradesiu bijoti...O garbanele irgi su besikeicianciom nuotaikom, kazkaip drauge pastebejo, kad ji niekada nesisypso. Namie tai ji linksma ir padykusi, o su kitais rimta ir atsargi...TAi va ir susimasciau kodel g.gif

Darbas tikriausiai is tiesu grazins tave i tam tikra ritma ir slogutis turetu pasitraukti i seseli. Nors is kitos puses laukia sukaktis verysad.gif ...Suprantu, kad tau labai norisi atstatyti tai ka praradai, bet net jei gimtu dvynukai/es tai butu visai kiti vaikuciai, to kas prarasta jokiom priemonem nebesugrazinsi verysad.gif Be to manau, kad tau net sveikesnins butu vieno vaikucio nesiojimas, nes dvynukai visa laika primintu buvusi nestuma ir baimiu butu labai daug...bet cia nepasirinksi pagal norus ax.gif . Kiek ju bebutu du, trys ar vienas manau dziaugsmo butu tiek pat daug mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(lina31m @ 2009 08 23, 15:34)
Kad tavo žodžiai Dievui ir gandrui į ausį (tiesa, gandralizdžiai tušti jau  verysad.gif )

na vaikus nesanciu gandru lizdai yra nematomi ir jie neturi sezonu mirksiukas.gif . Sekmes gaudant gandriuka 4u.gif
Papildyta:
Vaivos juosta tikriausiai jau turetu ryt grizti i namucius, o gal jau grizo g.gif . LAukiu su nekantrumu mergaiciu pasirodymo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 23 rugpjūčio 2009 - 16:36
Sandryja stum blogas mintis salin... kaip nors.... bet reikia ta daryt.... turi nuostabu suneli... ir dukryte kuri auga salia taves... o angelyte stebi jus is dangaus.....

Biciuk... o tie seseliai.... Kovokim su jais.... 4u.gif

O mane jbaimes persekioja naktimis... As kazkaip galvojau, kad man diena bus sunku su jais susitarti... pasirodo diena laikaus... bet va jie atslenka tyliai nakti.... gal sakau po metiniu angelelio praeis... g.gif nebezinau... Dar dieduko sveikata labai prasta... Nors dabar atitaike vaistus gydytojai... gal bent kazkiek palengvins jam kancias.... ziauru ziuret i zmogu kencianti... jau tiek daug metu gyvenanti skausmuose.... bet....... as bijau kad jis iseidamas neissivestu ir mano svajones....

Pirmadieni sutvarkem angelelio kapeli... pakeitem ten truputuka... man ten taip dabar grazu... taip miela dusiai.... wub.gif Kai nufotkinsiu imesiu nuotraukele..... wub.gif DAbar ten tik angelelio statuleles truksta... bet kada nors ateiti atsiras ir jis... nes krize kuo toliau tuo labiau spaudzia....

Penktadieni tikriausiai vaziuosiu i KMUK... ten pas daktariuka pasikalbet... nes vietine gine kad ir kaip stengias i mano nestuke.gif ziuret ne pro pirstus... bet nera man pas ja nusiraminimo.... negaliu as jai baimiu patiket... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Nors ir pagirtinas jos surinkimas informacijos apie abu mano nestuke.gif bet nezinau... nu negaliu ir tiek... einu tik del popierelio.... DAr siulo ji primigtinai man biuleteni, kad nereiktu vazineti su masina i darba.... bet nusprendziau dar menesi padirbeti... rolleyes.gif

Nu ir prirasiau as cia jums... viskas kas ant dusios gulejo....

Tiesa pranesiau naujiena savo tevams.... Kazkaip tikejausi kitokios reakcijos.... galvojau sakys kad krize... reikejo dar metus palaukti... Tiesiog supratingai nusisypsojo... tarsi pabijojo anksti apsidziaugt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 08 23, 17:43)
Sandryja stum blogas mintis salin... kaip nors.... bet reikia ta daryt.... turi nuostabu suneli... ir dukryte kuri auga salia taves... o angelyte stebi jus is dangaus.....

Biciuk... o tie seseliai.... Kovokim su jais....  4u.gif

O mane jbaimes persekioja naktimis... As kazkaip galvojau, kad man diena bus sunku su jais susitarti... pasirodo diena laikaus... bet va jie atslenka tyliai nakti.... gal sakau po metiniu angelelio praeis...  g.gif nebezinau... Dar dieduko sveikata labai prasta...  Nors dabar atitaike vaistus gydytojai... gal bent kazkiek palengvins jam kancias.... ziauru ziuret i zmogu kencianti... jau tiek daug metu gyvenanti skausmuose.... bet....... as bijau kad jis iseidamas neissivestu ir mano svajones....

Pirmadieni sutvarkem angelelio kapeli... pakeitem ten truputuka... man ten taip dabar grazu... taip miela dusiai....  wub.gif  Kai nufotkinsiu imesiu nuotraukele.....  wub.gif DAbar ten tik angelelio statuleles truksta... bet kada nors ateiti atsiras ir jis... nes krize kuo toliau tuo labiau spaudzia....

Penktadieni tikriausiai vaziuosiu i KMUK... ten pas daktariuka  pasikalbet... nes vietine gine kad ir kaip stengias i mano  nestuke.gif ziuret ne pro pirstus... bet nera man pas ja nusiraminimo.... negaliu as jai baimiu patiket...  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Nors ir pagirtinas jos surinkimas informacijos apie abu mano  nestuke.gif bet nezinau... nu negaliu ir tiek... einu tik del popierelio.... DAr siulo ji primigtinai man biuleteni, kad nereiktu vazineti su masina i darba.... bet nusprendziau dar menesi padirbeti... rolleyes.gif

Nu ir prirasiau as cia jums... viskas kas ant dusios gulejo....

Tiesa pranesiau naujiena savo tevams.... Kazkaip tikejausi kitokios reakcijos.... galvojau sakys kad krize... reikejo dar metus palaukti... Tiesiog supratingai nusisypsojo... tarsi pabijojo anksti apsidziaugt...  g.gif

TAi, kad kovoju as su jais ir is isores ju nesimato, bet va uzeina bangos, kad nors stauk verysad.gif ....tiesiog yra pasikeitimu siokiu tokiu gyvenime ir su tais pasikeitimais keiciasi buve planai, o as pasirodo nebetoleruoju jokiu nykrypimu nuo plano, senstu matyt lotuliukas.gif Bet nieko va vaziuosiu keliom dienlem su Amuku pas drauge i Danija, paskui kita drauge su sunuku pas mus atvaziuos, paskui savaitele Lt, gal per ta menesiuka viska susideliosiu ir apsispresiu.

O tu nepervark, jei siulo biuleteni ir tau paranku ji pasiimti tai ir imk mirksiukas.gif . Del senelio mirstancio tai sakyciau atvirksciai. As kai laukiausi Amuko mire mano teta, taigi viena dusele iseina kita ateina wub.gif . O teveliai labai protingai padare taip sureagave. Tai jusu seima ir jusu sprendimas ir niek negali nuspresti kada jums laikas gimdyti dar viena vaikuti. MAniskiai kai Sofijos laukiausi irgi is abieju pusiu sake, kad kam jums tas antras, kaip isauginsit, kaip ismaitinsit, o kai to antro neliko suvoke, kad visa ta materialine puse buvo menkniekis... verysad.gif O Ju sypsena tu taip supranti, nes pati be proto bijai per anksti dziaugtis, tai tavo baimes kalba, ne ju, jie tos baimes neturi....
Lauksim zyniu is KMUK vizito, gal po pokalbio ir tu naktiniu baisunu maziau liks...
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 08 23, 13:02)
nera postu ax.gif ...nesirase
Papildyta:

Kaip kitos grazuoles gyvenat? Prapuolusios visai g.gif
Papildyta:
Pamelo matau prisijungusi, kaip tu laikaisi?

Sveikutes,

Pirmiausia patys graziausi sveikinimai Vaivos juostai wub.gif wub.gif wub.gif

As laikausi, dabar intensyviose paminkliuko paieskose...labai norisi iki lapkricio 1 sutvarkyti ax.gif ax.gif ax.gif
Jauciuosi lyg paleidusi savo vaikeliukus ir dideliame tikejime gyvenu, kad jie pas mane sugris kituose vaikiukuose, jeigu ne visi trys tai gal nors viename...tik tuo ir gyvenu wub.gif wub.gif wub.gif

Visoms nestukem po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 08 23, 15:02)
Ziezuliele, malonu tave matyti, kaip sekasi? Kokiom nuotaikelem gyveni?

Biciuk, tave taip pat visada malonu cia matyt ir skaityt juolabiau! As gyvenu neblogai, buna linksmesniu, buna liudnesniu dieneliu. Kaip ir pas visas tikriausiai. Uzsakeme angeliukui paminkleli, tai tikriausiai iki spalio vidurio jau bus pastatytas. Tai nuo sirdies mazas akmenukas nusirito. Labai jau norejos man sutvarkyt sunaus poilsio vieta.

Laikykis bice, tos permainos, kurios tau kaip pati sakai, nepatinka, gal kaiptik i nauda iseis, negali zinot 4u.gif

Visiems mamukams (esamiems, svieziai iskeptiems ir busimiems) linkejimai! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Norėjau paklaust vyresnius vaikučius turinčių - kaip jūs aiškinat jiems apie mirtį? Broliukų/sesučių ir šiaip, kitų artimųjų. Man tai labai sunki tema. Neišmanau, kokius žodžius parinkti, kaip papasakoti, kad būtų ir teisybė, ir nesutraumuotų per daug vaiko. Dabar, kai susiruošiam į kapelius, tiesiog sakau "važiuojam žvakučių uždegti". Atsimenu, pati ikimokykliniam amžiui, sužinojus, kad visi kada nors mirs, naktim negalėdavau miegot iš siaubo. Be problemų galiu kalbėt apie tai, kaip vaikai atsiranda, bet kaip jie išeina... verysad.gif
Atsakyti
carramele, ir as vis mastau kaip reiks paaiskint savo mazutei apie sesute...jau dabar kai nuvaziuojam i kapelius ji, dar nepriejus prie kapelio saukia :"sese, sese, sese". iseinant ate rodo....Namie priejus prie nuotraukytes buciuoja ir vel sako sese, sese...neisivaizduoju kaip reiks viska maylei paaiskint verysad.gif ....
Na, o vyresneliui kaip ir neeikejo aiskint...Viska jis jau supranta...
o kaip tavo Pauliukas? Vejasi bendraamzius? Kaip jo sveikatele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 23 rugpjūčio 2009 - 18:53
Sveikos, likimo drauges,

As jau po atostogu, ryt i darbeli, o taip nesinori.. taip gera patinginiauti smile.gif

QUOTE(Amadinka @ 2009 08 23, 08:28)
as irgi per sias kaledas palaidojau savo suneli sad.gif

verysad.gif verysad.gif

QUOTE(bicė @ 2009 08 23, 16:56)
paskui savaitele Lt,

Laukiam griztant i LT smile.gif

QUOTE(carramele @ 2009 08 23, 18:05)
Sveikutės

Sveikute, kaip Pauliukas gyvena, kaip jo sveikatele? jau koks didelis vyrukas smile.gif
Atsakyti
Mes sakėm kad sesė danguje, pas angeliukus. Buvo už mėnesiuko Kalėdos, tai auklėtoja sakė turėjo pakeist eglutės papuošimus- buvo papuošta angeliukais, tai visiems vaikams sakė neleido liest žaisliukų, nes ten jos sesė....sakė perdaug širdy skaudėdavo ir pakeitė...Didžiausią angeliuką nuo eglutės į namus parnešė, nes buvo angeliukas-mergaitė.....

Sandrynja, gal peržiauriai aš, bet ar nemanot kad kažkaip reiktų ar mažiau kalbėt, ar mažiau tam dėmesio prie dukrytės skirt, kad viso to ką rašėt nedarytų...ar nesutraumuosit vaiko? blush2.gif nepyk už mano tokią nuomonę, bet net skaitant šiurpuliukas nuėjo.....O aiškint nemanau kad ką ir bereiks, ji juk viską jau žino.....mes savo mažajam neaiškinam nieko (o skirtumas mano ir taviškės dvi savaitės). Nemanau kad jo galvelė dabar jau priimtų ir apdorotų tokią informaciją.

Pamelo, na skaitau tavo paraše eiles ir kaskart gėriuosi jomis (net nežinau ar tas žodis tinka). Na super eilėraštis, o kas jo autorius- nežinai? Toks jausmas kad apie mane parašytas...ir tikriausiai kiekviena šiame skyrelyje skaitanti jį prisitaiko sau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 23 rugpjūčio 2009 - 18:58
QUOTE(mirkt @ 2009 08 23, 17:56)

Pamelo, na skaitau tavo paraše eiles ir kaskart gėriuosi jomis (net nežinau ar tas žodis tinka). Na super eilėraštis, o kas jo autorius- nežinai? Toks jausmas kad apie mane parašytas...ir tikriausiai kiekviena šiame skyrelyje skaitanti jį prisitaiko sau....

Mirkt, tiesa pasakius, autoriaus nezinau sad.gif man viena forumiete atsiunte wub.gif wub.gif wub.gif Galiu uzklaust mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2009 08 23, 20:06)
Mirkt, tiesa pasakius, autoriaus nezinau sad.gif man viena forumiete atsiunte wub.gif  wub.gif  wub.gif  Galiu uzklaust mirksiukas.gif

nesvarbu, neklausk....tik sakau labai gražus wub.gif
Papildyta:
Matau Vaivos juostą bigsmile.gif bigsmile.gif sveika sugrįžusi, kaip lėlytė, kaip savijauta ir nuotaikos? kaip pavadinot mažiukę? Visos laukia pasakojimų...kai tik galėsi...
Atsakyti