Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

Sveikos 4u.gif
QUOTE(sandrynja @ 2009 08 22, 15:52)

sandrynja, 22 Rug 2009 - 15:52, para�ė:

sandrynja, 22 Rug 2009 - 15:52, para�ė:

Sveikutes. Kaip ramu siandien pas mus.... g.gif
taigi, siunciu jums "musu trynukus" bigsmile.gif
user posted image

Sveikutes. Kaip ramu siandien pas mus.... g.gif
taigi, siunciu jums "musu trynukus" bigsmile.gif
user posted image

Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif Tai dabar lauksim liniuotės su trynukais smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
didziausi sveikinimai Vaivos juostai sulaukus savo princesytes 4u.gif
o mes ir toliau augam ir baisiai skaudziai spardomes wub.gif arteja musu angeliuko metines,tai vis dazniau asarele nubraukiu,prisiminus paskutines dieneles,kiek jis vargsiukas iskentejo verysad.gif
skaiciavot kieno dabar eile,tai manau kad Diveja as aplenksiu,nes mano gimdymo data paskaiciuota vienam vaikiukui 40 sav,o du tikrai gims bent pora savaiteliu anksciau tongue.gif
rugsejo 1 d. kas i darbukus,kas i mokyklele,o as pas daktariukus,pradejau bijot kad is mano mergyciu berniukai nepasidarytu lotuliukas.gif paskutiniu metu vis nepavyksta paziuret lyties,o be to dar operacija gresia nes isitaise tai belekaip-viena sedi,o kita skersa,bet dar yra laiko gal apsivers ax.gif
graziu paskutiniu vasaros dieneliu 4u.gif

Sandrynja,labai grazus tavo trynukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 22 rugpjūčio 2009 - 16:09
Labutis 4u.gif
QUOTE(mirkt @ 2009 08 22, 13:39)

mirkt, 22 Rug 2009 - 13:39, para�ė:

mirkt, 22 Rug 2009 - 13:39, para�ė:

nežinau tiksliai, bet vėliausiai nuo spalio 1, arba dviem savaitėmis anksčiau  4u.gif kavalieraitis daržan žygiuos, žinau kad jam sunku bus pradžioj, nes toks prie laukinukų jis, na toks mamos vaikis labai, bet nieko, persilauš.....o šiaip jau noriu, noriu pasipuošti, batus ant kablų užsimauti ir žygiuoti (gerai kad darbas ofisinis... blush2.gif ). Kažkaip jaučiu kad namai jau mane sekina, palikau kažkokia daržove- kur visas gyvenimas vaikai, pc, tv, virtuvė ir sodas  doh.gif tie nedideli išėjimai, nes tikrai namuose nesėdim) nebesuteikia norimo jausmo būt reikalinga ir naudinga ne tik namiškiams...

nežinau tiksliai, bet vėliausiai nuo spalio 1, arba dviem savaitėmis anksčiau  4u.gif kavalieraitis daržan žygiuos, žinau kad jam sunku bus pradžioj, nes toks prie laukinukų jis, na toks mamos vaikis labai, bet nieko, persilauš.....o šiaip jau noriu, noriu pasipuošti, batus ant kablų užsimauti ir žygiuoti (gerai kad darbas ofisinis... blush2.gif ). Kažkaip jaučiu kad namai jau mane sekina, palikau kažkokia daržove- kur visas gyvenimas vaikai, pc, tv, virtuvė ir sodas  doh.gif tie nedideli išėjimai, nes tikrai namuose nesėdim) nebesuteikia norimo jausmo būt reikalinga ir naudinga ne tik namiškiams...

Na dar turi truputį laiko per jį galėsi savo mažąjį prie darželio pripratint. O gal kaip tik jam darželyje patiks. mirksiukas.gif Va va ir man baisu buvo mažąją palikt, bet kuo labiau artėjo laikas į darbą, tuo labiau norėjos ištrūkt iš namų rutinos....
Sandrynja, kokia graži kvietka wub.gif thumbup.gif
Žydrute, gal dar apsisuks tavo merginos, o ir operacija nėra tokia baisi, svarbu kad mažylėm viskas būtų gerai 4u.gif
Nu kaži kaip Andrytei sekas? g.gif
Biciuk, kur tavo savaitgaliniai postai? mirksiukas.gif
Gintariux, kaip tau šiandien sekės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 22 rugpjūčio 2009 - 18:23
Sveikos 4u.gif

Kaip smagu pasidžiaugti mūsų nėštukėmis,kad joms viskas gerai blush2.gif Dabar lauksim žinių iš Andrytės wub.gif

Sandryjna, nu tavo trijulė bigsmile.gif

Gintariux24 sekmės Kaune mirksiukas.gif

Aš pas mamą atvažiavau, dieną toks oras gražus buvo, dabar apsiniaukę, vėsu net kambariuose.. ką reiks veikt iki ryt vakaro nebežinau...

o pas mane va koks grožis pražydo, niekad gyvenime nepatikėčiau , kad taip žydi kaktusas.. nu bet kvapelis blink.gif patikėkit.... doh.gif
gal nelabai kokybiškos, nes telefonu fotografau, bet toks grožis ir taip matosi..
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina31m: 22 rugpjūčio 2009 - 19:25
Pas mane darbe kiekvieną vasarą toks gražuolis ne vieną žiedą praskleidžia biggrin.gif Visi kas užeina, galvoja kad dirbtinį žiedą esu prikabinusi. Tada aš pasiūlau nesusipratėliams jį pauostyt lotuliukas.gif Nu žinok būna linksma stebėt reakciją lotuliukas.gif Va tik kartais ir pačiai nesmagu būna kabinete sėdėt nuo to kvapo doh.gif
Atsakyti
Labas vakariukas visoms 4u.gif Ka tik parlekiau is Kauno. Naujienos tokios, mano pacios finzine bukle pasak daktares net labai gerai, viskas ten susitvarke po gimdymo thumbup.gif O del infekciju tai pas mane citomegalo infekcijos tyrimas ant ribos tai daktare lepe apsilankyti pas infektologa, tada paaiskes ar man reikalingas atskiras gydymas, bat pasak jos,kad tikriausiai ne, nes tai labai mazas nuokrypis... Aij dar lepe pasidayti kazkokius harmonu tyrimus ir ka dar palaukti keleta menesiu ir pradeti kviestis gandrus blush2.gif Bet kad jie ruosiasi iskrist... kazi kazi kaip cia bus.... Labos nakties visoms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux24: 22 rugpjūčio 2009 - 22:22
as irgi per sias kaledas palaidojau savo suneli sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2009 08 23, 09:28)

Amadinka, 23 Rug 2009 - 09:28, para�ė:

Laikykis, zinom, kaip sunku. Bet cia visos mes ta praejom verysad.gif
Atsakyti

Sveikute. Junkis prie musu, kartu bus lengviau console.gif console.gif
Atsakyti
Sveikos,

Junkis prie musu... bus lengviau... cia tave supras... paverksim kartu... poasijuoksim kai bus linksma... cia susirenka labai nuosirdzios mamytes....
KAi turesi jegu ir noro papasakok apie save placiau.... 4u.gif

Nu panos pas jus ir kaktusai zydi.... But gerai kad bent po viena vaikiuka jums atnestu tie ziedai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 08 22, 19:18)

žvelsa, 22 Rug 2009 - 19:18, paraÅ�Ä—:

žvelsa, 22 Rug 2009 - 19:18, paraÅ�Ä—:

Labutis  4u.gif

Biciuk, kur tavo savaitgaliniai postai?  mirksiukas.gif

Labutis  4u.gif

Biciuk, kur tavo savaitgaliniai postai?  mirksiukas.gif

nera postu ax.gif ...nesirase
Papildyta:
Sandrulik labai grazus tavo kaktusiniai trynukai. O tau linkiu gandriuku mirksiukas.gif ...Zinau, kad labai noretum dvieju, bet is tiesu kiekvienam nestumui ir kiekvienam vaikiukui skirta sava istorija, tiesiog tau reikia paleisti ta minti apie dvynukus, tegul gamta savait sutvarko, kiek ten gandras neatnestu tu dvynukes jau turi ir turesi jas visa gyvenima. wub.gif

Ziezuliele, malonu tave matyti, kaip sekasi? Kokiom nuotaikelem gyveni?

Amadinka sveika atvykusi i musu buri 4u.gif Visokiom mes nuotaikom gyvenam, paskutiniu metu turim nemaza buri nestuke.gif , bet visi jausmai ir angelelio mamos dalia mus iki skausmo pazistami. Tikiuosi ir tu surasi cia ramia kertele

Gintariux24, o tau rado pakitusius tyrimus aktyvios infekcijos, ar rodancius, kad ja turejai aksciau g.gif . IS tiesu yra vaistu , kuriais galima gydyti citomegaline infekcija, bet kad paprastai ju niekas neskiria, sveikiem zmonem...Idomu, ka tau pasakys infektologai. Sekmes 4u.gif

Vdapr kaip tavo nuotaikeles?

Rugseje dziugu, kad tau pagerejo savijauta thumbup.gif

Zydrute jungiuosi prie zvelsos pasakymo. Is tiesu visai nesvarbu kaip leliukai ateis i si pasauli, savrbu lengvai ir saugiai mirksiukas.gif

Kaip kitos grazuoles gyvenat? Prapuolusios visai g.gif
Papildyta:
Pamelo matau prisijungusi, kaip tu laikaisi?
Atsakyti
Sveikute, biciuk. Dekui uz siunciamus gandriukus aciuks.gif Is tikruju, mane vis dar apsedusi mintis apie dvynukus verysad.gif , ir kas blogiausia jau nebezinau kaip su sitomis mintimis susivarkyti...Taip, esu dvynukiu mama, bet kazkodel man nuo to ne lengviau verysad.gif Ryte keliuosi , vakare guluosi tokiomis mintimis...galbut cia prisideda ir artejantis mano sauluciu gimtadienis, nezinau, bet kasdien jauciuosi vis blogiau...Nepadeda nei gydymas, kuri paskyre gydytoja homeopate...gal kai pradesiu dirbt, isisuksiu i kitus rupescius, gal tada pavyks viska susidelioti...nezinau..na, o tie gandrai....vis dar gyvena mano viltyse....
Biciuk, kaip tu pati laikais? Kaip mazoji garbanele gyvuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 23 rugpjūčio 2009 - 14:31