Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

QUOTE(vdapr @ 2009 08 19, 17:08)
KAip jos ten gyvena? 

lyg ir viskas gerai, maze demonstruoja savo balsa, valgo MP
na kai gris namo papasakos daugiau, nes dabar turbut nei laiko, nei jegu perdaug rasyt nera, tiesiog dziaugiasi maze ir bando jegas atgaut, vistik operuota, ne paprastas gimdymas
Atsakyti
sveikos, kaip smagu už VJ, vos ne kaip už save.... blush2.gif

aš irgi ruošiuos darban. Ir noriu ir ne. Šiaip pavargau būt namų šeimininke, noriu į žmones, noriu pasitempt, pasipuošt, batus ant kablų užsimaut.... blush2.gif bet kai pagalvoju kokia sunki pradžia mano maminukui bus naujam kolektyve, tai ... verysad.gif biggrin.gif

QUOTE(zydra30 @ 2009 08 19, 18:50)
jau tikrai. visada mamos laimingos sulaukusios leliuko, tiek nesioto. o ypac mamos kaip mes. as iki siol pamenu ta vakara, niekaip negalejau atsiziuret i savo maza eliziuka ir visai nenorejau but vyro vietoj (jam teko eit namo ir miegot ten, nebuciau galejus uzmigti). labai tikiuosi dar karta patirt toki dalyka.

aš irgi buvau cezarinė ir antrą naktį nebeleidau vaikiuko išsinešt sesutėms. na biškutį į mane keista pažiūrėjo pradžiai- nu tipo mamka durna, visos prašo kad tik išneštų, o čia neleidžia.... bet man taip gera buvo gulėt šalia.... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 20 rugpjūčio 2009 - 09:15
Sveikutės,
OHO KOKIOS NAUJIENOS blink.gif clap.gif clap.gif sveikinu VJ kuo nuoširdžiausiai! Labai džiaugiuosi, kad jums viskas gerai - aukit, stiprėkit ir džiuginkit viena kitą! Kažin kaip VJ dukrytė reagavo pamačiusi sesę?
Atsakyti
Sveikutes mergaitukes 4u.gif

Te buna pasveikinta juodakase princese wub.gif ir jos mamyte ir sesyte ir ne maziau tetukas. Kaip suprantu juodus plaukus jau turi, belieka palinketi, baltos kaip sniegas odos, raudonu kaip roziu zanduku, lakstingalos balso ir svelnios, tyros sirdies...Aukit sveikutes ir linksmutes 4u.gif Mamytei ypatingi linkejimai sulaukus savo stebukliuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O as tai uzsikasiau sita savaite, daug dieniniu budejimu turiu, tai prisedu tik, permetu akimis ka paraset ir nebeparasau. Savaitgali reiks susikaupti ir prisesti rimciau ax.gif .

Dar va pasidziaugsiu uz Zydrute, kad jos lelytem viskas gerai wub.gif

Kaip beje, rugseje, tavo silpnumo priepuoliai g.gif

Vdapr nelengva ta nestumo pradzia, bet paskui viskas sustos i savo vietas, be to tau ir laikas dabar nelengvas... KAip is tiesu laikas greitai bega, atrodo ka tik susipazinom, o jau beveik visi metai verysad.gif

Renciuk kaip tu laikaisi? Bona -pari kaip ten tie planiukai del rudeniniu gandru? mirksiukas.gif Nes lukstenasi jau musu nestuke.gif , laikas pamaina ruosti ax.gif
Atsakyti
Labukas merginos 4u.gif
Gera vėl tave matyt biciuk 4u.gif Lauksim tavo postų savaitgalį. mirksiukas.gif
Rence, kaip tu laikais? Kaip tavo vyras, tebesigydo?
Mirkt, o kada jau į darbelį po ilgųjų atostogų turėsi eit? O mažąjį į darželį leisi? Žinai ir man panašiai buvo ir nenorėjau į darbą, nes nesinorėjo mažosios palikt, bet ir namuose buvo nusibodę.
Būtų gerai kad turėčiau galimybę savo mažąją leist į darželį, nes pastebėjau kad jai jau reikia draugų, vis pabėga iš kiemo pas vaikus.
Ech, o man pirmadienį į darbelį jau po atostogų keliaut verysad.gif ir tiesiai papulsiu į darbų maratoną doh.gif Sunkus tas rugsėjis. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Ziuriu cia ne vien man i darbeli grizt metas doh.gif . Ir as nuo rugsejo pirmos keliausiu....O jau taaaaip nesinori. Mazyle mano liks namie su aukle. Jau nuo pirmadienio ateis aukle po trupuciuka, kad mazute priprastu.Ziuresim kaip cia jai seksis g.gif
Gal pamenat, kazada buvau idejusi savo kaktuso zieda. Tai va, tada dar rasiau kad kai laukiausi savo dvynukiu, kaktusas iskart turejo du ziedus. O va siandien laukiam su nekantrumu prazystaniu trieju ziedu bigsmile.gif . Vaikstau aplink kaktusa jau nuo ryto laukiu issisiepus, nes tas grzozis taip trumpai....O vyras tai juokiasi, nu ka sako, kaip suprantu pas mus dabar trynukai turetu uzkibti lotuliukas.gif
Imeciau i albumuka keleta nuotraukeliu is musu "ale" fotosesijos.... ax.gif
Tai geros dieneles visom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 21 rugpjūčio 2009 - 06:55
QUOTE(bicė @ 2009 08 20, 20:03)

Kaip beje, rugseje, tavo silpnumo priepuoliai g.gif

gal biski nebe taip silpna, pakeiciau vitaminus, tai jau kelinta dienele lengviau
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif man ir jau neuzilgo i darbeli, rugsejo 17 d. Kaip nesinori.... Taip gerai namuose bimbineti. Rytoj vaziuoju i Kauna pas gine su savo tyrimu rezultatais, ziuresim ka pasakis. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos...gintariux pas ką lankaisi Kaune g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 08 21, 09:09)
Sveikos...gintariux pas ką lankaisi Kaune g.gif

Pirma kart dar vaziuosiu i Mazylio gimd. namus, ligtais pas Martinkiene.
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 08 20, 22:28)
Mirkt, o kada jau į darbelį po ilgųjų atostogų turėsi eit? O mažąjį į darželį leisi? Žinai ir man panašiai buvo ir nenorėjau į darbą, nes nesinorėjo mažosios palikt, bet ir namuose buvo nusibodę.

nežinau tiksliai, bet vėliausiai nuo spalio 1, arba dviem savaitėmis anksčiau 4u.gif kavalieraitis daržan žygiuos, žinau kad jam sunku bus pradžioj, nes toks prie laukinukų jis, na toks mamos vaikis labai, bet nieko, persilauš.....o šiaip jau noriu, noriu pasipuošti, batus ant kablų užsimauti ir žygiuoti (gerai kad darbas ofisinis... blush2.gif ). Kažkaip jaučiu kad namai jau mane sekina, palikau kažkokia daržove- kur visas gyvenimas vaikai, pc, tv, virtuvė ir sodas doh.gif tie nedideli išėjimai, nes tikrai namuose nesėdim) nebesuteikia norimo jausmo būt reikalinga ir naudinga ne tik namiškiams...
Atsakyti
Sveikutes. Kaip ramu siandien pas mus.... g.gif
taigi, siunciu jums "musu trynukus" bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti