QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 25, 10:18)
Kai aš suklumpu, gal jūs galite mane pakelti??? Turbūt to norėtų visos ir visi kurie serga, gauti iš aplinkinių tikrai ne gailestį, o tik palaikymą, tikrai ne abejones, o tvirtą tikėjimą
Kas už???????
visada už
stiprybės tau
džiaugiuosi geromis naujienomis ir tikiu,kad stebuklų būna ir bus dar daug
Ugn*Inė - Jovana - bellezza - Limcamca - krika - gutte86 - vaiddda-d - Nainai - iowa - dija - Guste - Egliukasz - Copacabana - Ligibunga - CrazySun - Redauta - JO-ana - Oduvančikas - Monikutė - rasų lanka - cherry pie - dirty_kiss - rama.sab - MrsRAT - vilmanta - Giggle- ežiukai-Nelabai - Cashmere-indrusita-Ramunita - Pinacea - Baffie - claraave-mmergyte-ilonux-julijajus-oziarage-zuvedra-Cheetah-ragnez-damute31-opyte - Marge- rege - ifauru-LauraSim-Bailiuke-Leilla-Naktibalda-Natalija;D- Aiva.- julem - *Evut -egleber - giria-Sveta K.-skarbonke -Deganti - pupenelis-arune -Monse -kanarele -pinas2009-skorpee -hugga - liūtuke-Giedrime71-Astaxa-laisveja-VAIDAZ-Požiūris - Tiomama - hi : ) - Eveneir - carela - Varliuke -tina_u-daliuk -lavaza - Markizaite - fggh-ana43-kavyte - žiogelis - toma22-Ramune* - vasara1966 - ūla - bislema-Agnutytea - editada - Renytė - something else - Gomerta- timi - Donatute - Tisan - MODELiukai- Pienė *- Ptashka -mazgote-Irmgarda-lotus9-Satide-121akela-Brokensmile-Aldoniuke-Kastinga-aurelija789-Ilgaplauke-monikiux.pa-AREANA-Lindra-aureluze-IngaKo-DianaS-paiduke-Powerpuff- simona-Juraciuke-tokia-
beje aš tp už susitikimus...

kol kas tarp klaipėdos ir neklaipėdos gyvenu, bet tik iki atostogų pabaigos