Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(nogniuska @ 2009 08 24, 17:11)
as skiepijausi nuo vejaraupiu tai skiepo kaina 110lt ir po triju menesiu antra reikejo ir tada po antro skiepo palaukti dar 3 men ir galima pastoti..vienas skiepas apsaugo 3metam man rodos tai galwoju wieno uzteks smile.gif o del raudoniukes gali but kad skiepijo anksciau priwalomai...tai reikia perziuret nuo ko skiepyta nuo ko ne  4u.gif

asuser posted image visai nesiskiepijau, nes vaiksytej persirgus esu tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuotaka dovile: 08 spalio 2009 - 11:08
Zuzla, paskaičiau..Užjaučiu tikrai nuoširdžiai, suprantu, kiek vilčių, kiek laukimo...
Bet gera naujiena ta, kad tu pastojai visgi, vadinasi, vaisingumo problemų nėra..Pastosi ir dar kartą..Ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 10 08, 09:39)
oi mergyt, laikykis, kaip suprantu tave... imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Violeta* @ 2009 10 08, 20:51)
Zuzla, paskaičiau..Užjaučiu tikrai nuoširdžiai, suprantu, kiek vilčių, kiek laukimo...
Bet gera naujiena ta, kad tu pastojai visgi, vadinasi, vaisingumo problemų nėra..Pastosi ir dar kartą..Ko ir linkiu 4u.gif

ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 08, 21:56)

Žiūriu parašą pasikoregavai, dabar burbuliukai jau mylu mylu daro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 10 09, 09:20)
Žiūriu parašą pasikoregavai, dabar burbuliukai jau mylu mylu daro bigsmile.gif

kiek galima pyktis blush2.gif
Atsakyti
Oi kaip senai mergaitės lankiausi pas jus. Ir tokių naujienų išvydau. Per kelias minutes tiek jausmų patyriau. Pritariu Violetai. O mūsų senbuvei - vilties.
Aš turiu gerų naujienų, bet irgi bijau džiaugtis, ypač, kai dar pas gydytoją nebuvau (mat ši atostogauja). Tad kažko neramu, vis pilvą pamaudžia. Artimiesiems tai tikrai iki 3 mėn. nesakysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 13 spalio 2009 - 18:13
QUOTE(Adeliutė @ 2009 10 13, 20:10)
Oi kaip senai mergaitės lankiausi pas jus. Ir tokių naujienų išvydau. Per kelias minutes tiek jausmų patyriau. Pritariu Violetai. O mūsų senbuvei - vilties.
Aš turiu gerų naujienų, bet irgi bijau džiaugtis, ypač, kai dar pas gydytoją nebuvau (mat ši atostogauja). Tad kažko neramu, vis pilvą pamaudžia. Artimiesiems tai tikrai iki 3 mėn. nesakysim.

Mes irgi nesakom, tik dveji draugai, kurie žinojo, kad dirbam tuo klausimu viską žino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2009 10 13, 19:10)
Aš turiu gerų naujienų, bet irgi bijau džiaugtis

QUOTE(Šarlote @ 2009 10 14, 09:05)
Mes irgi nesakom, tik dveji draugai, kurie žinojo, kad dirbam tuo klausimu viską žino  ax.gif

saugokites ir šiltai renkites 4u.gif
Atsakyti
O man mmm..Taip sakant, visaip sveikatinuos ir t.t. dar vienas tuščias ciklas, griš vyras, o tada į darbus..
Ot uždavinys viską taip suplanuot, kad vyras laiku grįžtų iš toli.. mirksiukas.gif
Beje, gal kuri žinot, kaip suprast, ar ciklas yra su ovuliacija, -kaip žinia, gali būt ciklų be jos, ir kada maždaug ji vyksta - skaičiau, kad apytiksliai 14d, bet tai nuo kada ją skaičiuot, nuo pirmos mm dienos, ar pasibaigus mm? O jei tepimas yra kelias dienas?
Visai galva susisukusi smile.gif Ovuliacinių testų nežadu naudot bent kol kas, nesinori to paversti darbu..

O visoms jau menamoms neštukėms linkiu sveikatos..Stiprėkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 10 14, 11:01)
Beje, gal kuri žinot, kaip suprast, ar ciklas yra su ovuliacija, -kaip žinia, gali būt ciklų be jos, ir kada maždaug ji vyksta - skaičiau, kad apytiksliai 14d, bet tai nuo kada ją skaičiuot, nuo pirmos mm dienos, ar pasibaigus mm?

aš taip suprantu, kad 14 dienų iki kitų mmm, t.y. po ovuliacijos po 14 dienų prasideda mmm, taigi jeigu mmm reguliarios, tai įmanoma apskaičiuot smile.gif
Atsakyti
Sveikos planuojancios. 1.5 metu planavimo ir tusca pas mus. Pas vyra ir pas mane gydytojai problemu nemato, sako dar pusmeti bandyti. Net pikta, nejaugi dar kokiu papildomu tyrimu nera? Suprantu kad tai tikrai stebuklas uzmegzti gyvybe, gal del to ir neiseina kad viskas daroma pagal grafika? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2009 10 15, 10:31)
Pas vyra ir pas mane gydytojai problemu nemato, sako dar pusmeti bandyti. Net pikta, nejaugi dar kokiu papildomu tyrimu nera?

o kokius tyrimus darėtės?
Atsakyti