Sveikutės, praeita savaite buvau pas gydytoja.
Jis patarė gerti vitaminus Elevit. Ka manote, kažkaip galvoju ar nebus čia tiesiog farmacininkų triukas
Aš kaip planuojanti ir turėjus senai anemiją, tiesiog nuėjau pas šeimos gyd. ir pasakiau, kad jau gandrus kviečiam ir noris elementarių sveikatos tyrimų..Na, tai paskyrė šlapimo, bendrą kraujo tyrimą paties bendriausiems rezultatams.Kadangi man slenka stiprokai plaukai, tai pasiūlė biocheminį kraujo tyrimą pasidaryt..Dėl viso pikto skydliaukės hormonus..ir tepinėlį pas ginekologą.Kai logiškai pagalvoji..niu, tai biocheminis tyrimas ir parodo, ar ko netrūksta, kai normaliai maitinamasi.
Tai va, jei viskas ok, gandram problemos nėr skristi. Jei bus kas negerai, tai tegul ir skiria visokius ten vitaminus ir pan.
O visokie profilaktiškai geriami papildai..jie juk gali neduot objektyvių tyrimų ir problemas maskuot..Manau,kad jei naramu "and dusios",racionaliausiai tiesiog išsitirt, ar viskas ok, o tada "pildytis" visokiais papildais ir pan.
O šiaip geriant vitaminus..nu tai taip daug laiko galima prarast..
Tai va, jei viskas ok, gandram problemos nėr skristi. Jei bus kas negerai, tai tegul ir skiria visokius ten vitaminus ir pan.
O visokie profilaktiškai geriami papildai..jie juk gali neduot objektyvių tyrimų ir problemas maskuot..Manau,kad jei naramu "and dusios",racionaliausiai tiesiog išsitirt, ar viskas ok, o tada "pildytis" visokiais papildais ir pan.
O šiaip geriant vitaminus..nu tai taip daug laiko galima prarast..
o raudoniukes skiepas kiek laiko buna? ash skiepyjausi priesh 6 metus dar galioja? lygtais kazka girdejau kad 7 metus laiko jis?
QUOTE(valmar @ 2009 09 22, 10:52)
Sveikutės, praeita savaite buvau pas gydytoja.
Jis patarė gerti vitaminus Elevit. Ka manote, kažkaip galvoju ar nebus čia tiesiog farmacininkų triukas
Man ginė tuos pačius siūlė, bet aš jų negėriau. Geriu tik folio rūgštį. Manau, kad dauguma vitaminų nėra natūralūs, tai ir sunkiai pasisavinami, ir alergijas gali sukelti.
Žiūriu, kad nei viena nepasidžiaugia sulaukusios II brūkšnelių. Ar čia tų rezultatų nėra, ar noro džiaugsmu pasidalinti su mumis?
QUOTE(Adeliutė @ 2009 09 27, 23:14)
Žiūriu, kad nei viena nepasidžiaugia sulaukusios II brūkšnelių. Ar čia tų rezultatų nėra, ar noro džiaugsmu pasidalinti su mumis?
Būtų labai smagu išgirsti naujienas
Gal kaip nors pavyktų tą infekciją pasigauti Ir metodais gal pasidalintų
QUOTE(Šarlote @ 2009 09 28, 14:50)
Būtų labai smagu išgirsti naujienas
Na jau tikrai, nes daug kas sake, kad prades rudeni.... ir kur gi jus? Kaip sekasi?
As nuejau pas savo gyditoja, tai ji man skire taip pat bendra kraujo tyrima(nemokama), slapimo tyr. ir skydliaukes. O spalio men. uzsirasiau pas ginekologe.
QUOTE(Tina-Lita @ 2009 09 29, 12:24)
Na jau tikrai, nes daug kas sake, kad prades rudeni.... ir kur gi jus? Kaip sekasi?
As nuejau pas savo gyditoja, tai ji man skire taip pat bendra kraujo tyrima(nemokama), slapimo tyr. ir skydliaukes. O spalio men. uzsirasiau pas ginekologe.
Tai va, ir aš taip..tyrimukai, o paskui, kai bus žinomi geri rezultatai, gal ir rimčiau reikės gandrus kviestis..Liko žiemojančių žinau, Ventės rage
Sveikos,
mergaites yra sakiusius kad hormonu tyrimus reikia daryti 3-5c.d, o man gydytoja siandien sake daryti 5-7c.d. kaip suprasti? negi kiekvienai skirtingai reik daryti?
mergaites yra sakiusius kad hormonu tyrimus reikia daryti 3-5c.d, o man gydytoja siandien sake daryti 5-7c.d. kaip suprasti? negi kiekvienai skirtingai reik daryti?
mergaitės, kurios darėtės toksoplazmozės tyrimą, kiek jums kainavo igm ir igg kartu?
QUOTE(zuzla @ 2009 10 01, 09:11)
mergaitės, kurios darėtės toksoplazmozės tyrimą, kiek jums kainavo igm ir igg kartu?
Už visus tris mokėjau berods apie 130, o vienas kainuoja tarp 30-40 lt.
QUOTE(Šarlote @ 2009 10 01, 09:28)
Už visus tris mokėjau berods apie 130, o vienas kainuoja tarp 30-40 lt.
aš už abu sumokėjau 73 lt, tai tada gaunas maždaug vienoda kaina, ar daraisi savo noru pvz endemike, ar siunčia gydytoja darytis poliklinikoje
QUOTE(zuzla @ 2009 10 01, 10:35)
aš už abu sumokėjau 73 lt, tai tada gaunas maždaug vienoda kaina, ar daraisi savo noru pvz endemike, ar siunčia gydytoja darytis poliklinikoje
Ir taip ir ne. Tada kai gydytojai pasakiau, kad planuojam kviest gandrus, ji man pasakė, kad gal būt galėčiau jį pasidaryti, tik pasakė, kad tai bus mokama.
o kaip tau buvo? Gydytoja rekomendavo? Ar kaip nors negerai jautiesi?