Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(valmar @ 2009 09 02, 13:40)
Megaites, o kiek kainuoja tyrimai AIDS centre? Ten kainininke mačiau visi išvardinti atskirai.Gal yra kažkoks kompleksinis tyrimas?Aš mastau apie tyrimą nuo visokių zarazų kaip chlamidijos, ureplazmos ir t.t. Ar taip ir pasakyti, kad tyrimus planuojant neštumą?

Aš apie kompleksinį tyrimą nesu girdėjus schmoll.gif Manau už kiekvieną reikia mokėti atskirai.
Atsakyti
Sveikutes.. ax.gif

jungiuosi ir as i jusu buri, nes po truputi pradejom planuoti leliu.. nors as dar daug ka palieku Dievo valiai, bet po truputuka ruosiuos.. ax.gif
Man taip pat idomu ar nera kokio tyrimo, kad viska istirtu, kad ir sumoket, bet kad butu koks tyrimas planuojancioms pastoti, kad viska suzinotum ka reikia zinoti.. as tik ryt eisiu pas gine, tai bandau viska issiaiskinti ir jei kas neaisku, tada jau jos klausti del tu visu tyrimu.. o ju tiek daug atrodo.. g.gif
o del vitaminu tai kiek zinau folio rugstis butina ir dar viena pazistama, baigusi ginekologijos studijas, labai rekomendavo gerti zuvu taukus.. kaip sake, jie jau daugeliui poru padejo greiciau pastoti.. kiek cia teisybes nezinau, bet sakiau reikes pabandyti.. o gal kas ir isbandete? ax.gif

beje, kur kaune butu galima pasidaryti daugeli reikalingu busimoms mamytems tyrimu? vilniuj kaip supratau AIDS centre.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos planuojancios.. ax.gif

Norejau pasiteirauti jusu, kur kaune butu galima atlikti auksciau temoj paminetus tyrimus kaip toksopazmozes, mikoplazmos (ir kt.) ir gal yra kur pasiskaityti apie juos kas jie yra? g.gif nes kol kas visiskai zalia, skaiciau praeita tema, bet rasyta buvo tik kur vilniuj daro, kad AIDS centre, o kur kaune kreiptis? ar i savo poliklinika ar pas ginekologe.. soriukas, bet esu kol kas zalia.. blink.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spikita: 11 rugsėjo 2009 - 09:11
QUOTE(spikita @ 2009 09 11, 09:48)
kur kaune butu galima atlikti auksciau temoj paminetus tyrimus kaip toksopazmozes, mikroplazmos

pirmam puslapy parašyta mirksiukas.gif endemike, jis turi filialų visoje lietuvoje
Atsakyti
Aciu.. ax.gif kazkur pati irgi uztikau, kad Endemik centre daro. tik tiek, kad mano gine nieko neminejo apie siuos tyrimus, tai dabar ir nezinau ar reikia juos darytis planuojant pastoti, ar jie atliekami kai jau pastoji??? g.gif beje, jei visus juos pasidaryti tai kainuos apie kelis simtus Lt. Tiesa, gal kas zino ka reiskia IgG ar IgM?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spikita: 11 rugsėjo 2009 - 09:21
QUOTE(spikita @ 2009 09 11, 10:15)
Aciu..  ax.gif  kazkur pati irgi uztikau, kad Endemik centre daro. tik ten nelabai kainu radau, o mano gine nieko neminejo apie siuos tyrimus, tai dabar ir nezinau ar reikia juos darytis planuojant pastoti, ar jie atliekami kai jau pastoji???  g.gif

kiek žinau, beveik visus tuos tyrimus daro jau pastojus, gal net nemokamai, nes jau gydytoja skiria (galiu ir klysti), o jei darai prieš pastojant, tai niekas tau jų neskirs, reikia (jei nori) eit pačiai individualiai, taigi ir mokėt pinigėlius...
Atsakyti
Zuzla, matau, jau lauki metus laiko...Kažin, ar čia daug, kaip manote?
Kada verta sunerimti?
Štai ir aš labai noriu ir laukiu, bet..mums su vyru kitos sąlygos, atstumas skiria..
Visada saugojomės, o kai nutarem, kad metas, is pirmo men nepavyko..
Niu, tai vel pertrauka, kol vyras gris namo wink.gif
taigis, ta laiko sąvoka tokia reliatyvi..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 09 11, 22:16)
Zuzla, matau, jau lauki metus laiko...Kažin, ar čia daug, kaip manote?
Kada verta sunerimti?

šiaip tai čia yra dar normalu smile.gif yra pažįstami, kurie porą metų nesusilaukia, pasitikrinę su vyru, viskas gerai, tai tiesiog kai kitas nusperendė, kad dar ne laikas... kitos merginos sako, kad laukti neverta nei pusės metų ir eit tikrintis, kad laiko nešvaistyt smile.gif manau, jei jautiesi sveika, o ir ginekologas sako, kad sveika, tai tikrai dar nesijaudink mirksiukas.gif be to jus skiria atstumas...
Atsakyti
Man ginė parekomendavo pagerti homeopatinius vaistukus Mastodinon, jis gerina skatina ovuliaciją ar kažkas panašaus. Tik va ji man rekomendavo kitaip juos gerti negu parašyta ant buteliuko. Išbandysiu ir pažiūrėsiu, koks bus rezultatas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 09 14, 11:10)
Man ginė parekomendavo pagerti homeopatinius vaistukus Mastodinon, jis gerina skatina ovuliaciją ar kažkas panašaus. Tik va ji man rekomendavo kitaip juos gerti negu parašyta ant buteliuko. Išbandysiu ir pažiūrėsiu, koks bus rezultatas ax.gif

http://www.vaistai.l...word=mastodynon
nemanau, kad Mastodinon tam tinkami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 09 14, 23:01)
http://www.vaistai.l...word=mastodynon
nemanau, kad Mastodinon tam tinkami g.gif

Na man gydytoja pasakojo, kad jie paprastai naudojami priešmenstruaciniams sutrikimams gydyti, tačiau taip pat mažesnėmis dozėmis naudojami ovuliacijai skatinti.
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2009 09 13, 15:13)
man dabar irgi susisuko galva del tyrimu. Mano drauge - seimos gydytoja, tai ji irgi sake, kad neperlenkciau lazdos su tais tyrimais, nes dauguma daro jau pastojus..

As pries pora dienu pas savo gine buvau ir sakiau, kad planuojam leliuka, tai tiesiog patikrino, ar su gimda viskas gerai, paeme gimdos kaklelio tepineli ir issamu kraujo tyrima nusiunte daryt (kur patikrins, ar persirgus raudonike, vejaraupiais, visokiais hepatitais, toksoplazma ir pan). Siaip siule pradet naudoti OT (kuriu is Zydros akys nusipirkau ax.gif ), tai reiks isbandyti...
Atsakyti