Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

Sveika spurguciuke, nzn drauge sake blogiau jei pagersim folio rugtsi abu nebus lotuliukas.gif nes nu juk logiska - vaisiaus genai ir visos kitos svaybes nuo abieju tevu priklauso, ta prasme jei abu bus sveiki ir apsirupine visomis reikiamomis medziagomis lotuliukas.gif o plius vyras ziauriai nori vaiku ir su dideliu noru geria folio rugsti:)
Atsakyti
Kokios koncentracijos geriat folio rūgštį? Aš 400 µg.
Atsakyti
Sveikos,mergaites gal galit kuri paaiskint ka reiskia tie IgG ir IgM ???
Atsakyti
as irgi 400 4u.gif
Atsakyti
Folio rugstis reikalinga sveikam kūdikio vystymuisi, nervų sistemai ir t.t. o kūdikis vystosi pas mamyte ax.gif Tėčiui folio nebūtina, nebent bendri vitaminai gerinantis sveikatą
Atsakyti
As geriau 400 folines, veliau gine pareiske, kad mazai, tai geriau 800.
Papildyta:
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 08 12, 11:43)
Folio rugstis reikalinga sveikam kūdikio vystymuisi, nervų sistemai ir t.t. o kūdikis vystosi pas mamyte  ax.gif  Tėčiui folio nebūtina, nebent bendri vitaminai gerinantis sveikatą

Tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2010 08 12, 09:59)
Kokios koncentracijos geriat folio rūgštį? Aš 400 µg.

Super geras klausimas thumbup.gif Man irgi įdomu. Mano folinė 1,000 mcg , kitaip tariant 1 mg folinės rūgšties. Parašyta prieš nėštumą ir pirmaisiais nėštumo mėn. (kitaip tariant specialiai apskaičiuota tam atvejui g.gif ) ax.gif
Atsakyti
Lialka as irgi 1000 geriu Mano folis Jamieson firmos
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif stai ir as jau nusprendziau isilieti i planuojanciuju buri.
del tyrimu, tai gine echoskopija padare ir onkocitologini (bet ji tai kasmet darausi profilaktiskai), na ir pas seimos gydytoja pasidariau bendra kraujo tyrima. jokiu kitu nerekomendavo.

Kadangi esu alergiska, tai dar su alergologe konsultavausi, papildomus alergenu tyrimus padare.

O foli jau irgi pradejau gerti 1000

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2010 08 12, 17:02)
Super geras klausimas thumbup.gif Man irgi įdomu. Mano folinė 1,000 mcg , kitaip tariant 1 mg folinės rūgšties. Parašyta prieš nėštumą ir pirmaisiais nėštumo mėn. (kitaip tariant specialiai apskaičiuota tam atvejui  g.gif ) ax.gif

Čia SM skaičiau kažkokioje temoje(berods taip ir vadinasi "Folio rūgštis") daug diskusijų apie tą kiekį, tai susidariau nuomonę, kad geriau gerti 400mcg, o didesnius kiekius tik gydytojui paskyrus, nes per didelis jos kiekis gali pridaryti daugiau žalos nei naudos mellow.gif
Atsakyti
400 galima gerti kasdien, o 1000 pvz kas tris dienas smile.gif
Atsakyti
Tai nejaugi nei viena nesidarete tyrimu ir nezinote ka reiskia tie sutrumpinimai IgG ir IgM verysad.gif
Atsakyti