Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(ernesin @ 2010 06 11, 21:33)
O tos kurios turi gali jūsų problemoms padėti? mirksiukas.gif

gal tos kurios praeis visa kelia ir pasieks tiksla-gali patarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2010 06 11, 21:56)
gal tos kurios praeis visa kelia ir pasieks tiksla-gali patarti smile.gif

Bet tai nereiškia jog čia gali rašyti tik tos kurios turi problemų, juk tema apie tyrimus planuojant vaikelį 4u.gif
Atsakyti
kokius tirymus reike pasidaryti planuojant vaikelį jei jau senei nevalgau mesos (6m)ar įmanoma pastoti ir išnešioti sveika kūdiki
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 15, 20:14)
kokius tirymus reike pasidaryti planuojant vaikelį jei jau senei nevalgau mesos (6m)ar įmanoma pastoti ir išnešioti sveika kūdiki

Manau, kad kraujo svarbiausia. Nes mėsa susijusi su hemoglobinu ir panašiai... g.gif
Atsakyti
Nevalgant mėsos kuo puikiausiai įmanoma pastoti ir išnešioti sveiką kūdikį. Mėsa nėra vienintelis geležies šaltinis. Tiesą pasakius, ji netgi nėra pagrindinis mėsos šaltinis. tad su pastojimu ir vaikučio išnešiojimu ji nieko bendro neturi.
Atsakyti
isiterpsiu ir as ax.gif nezinau kodel, bet kiek kalbejau su gyd nepripazystu jokiu papildomu skiepu schmoll.gif
atsakant i temos klasima, as pries pastojant geriau folio rugsty ir 3 men kai pastojau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes irgi planuojam leliu 4u.gif Buvau pries keleta dienu pas gine tai ji paeme man PAP tepineli;
Cia gal ne tiek, kad butinas tyrimas pries pastojant, kiek siaip rekomenduojama kas 2 metus ji pasidaryti...

Citomagala, hormonus, dar kitus tyrimus man pries metus dare ir si karta pakartotinai neskyre.
Papildyta:
QUOTE(Auriuxe_ @ 2010 06 17, 17:50)
isiterpsiu ir as ax.gif  nezinau kodel, bet kiek kalbejau su gyd nepripazystu jokiu papildomu skiepu schmoll.gif 
atsakant i temos klasima, as pries pastojant geriau folio rugsty ir 3 men kai pastojau smile.gif

Mano gine kai buvau sake, kad folio rugstis realiai organizme isisavinama tik per 3 menesius, tai ja paskutiniais duomenimis (gine sake buvo kazkokiam tarptautiniam seminare) reiktu gerti min 3 men iki planuojamo pastojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 06 16, 23:04)
Nevalgant mėsos kuo puikiausiai įmanoma pastoti ir išnešioti sveiką kūdikį. Mėsa nėra vienintelis geležies šaltinis. Tiesą pasakius, ji netgi nėra pagrindinis mėsos šaltinis. tad su pastojimu ir vaikučio išnešiojimu ji nieko bendro neturi.

dekui :4u:nuraminot, o man visi šneka kad be mesos tikrai neišnešiosiu kudikio
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 18, 20:21)
dekui :4u:nuraminot, o man visi šneka kad be mesos tikrai neišnešiosiu kudikio

bet jus irgi įdomi g.gif visi jums šneka, kad bus negerai, o čia nepažįstamas žmogus pasakė kitaip ir jau nusiraminot smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

norėjau pasiteirauti, ar planuojant pastoti jūs ir savo vyriškius folio rūgštim maitinot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 06 19, 08:12)
Labas rytas,

norėjau pasiteirauti, ar planuojant pastoti jūs ir savo vyriškius folio rūgštim maitinot? smile.gif

man irgi tas įdomu, nes viena draugė savo vyrą maitino, bet aš apie tai nelabai girdėjus smile.gif
Atsakyti
yra skirtingų nuomonių smile.gif aš linkstu prie tų, kurie sako, kad vyrams folinės r. papildomai gerti nereikia, nes ji papildomai geriama tam, kad pagerinti kūdikio vystymąsi, o tas vyksta moteryje smile.gif manau, vyrui pakanka sveiko gyvenimo būdo ir tų vitaminų, kuriuos gauna iš maisto; jei planavimas vyksta žiemą, pavasarį, patarčiau paprastą vitaminų kompleksą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 19 birželio 2010 - 11:58