Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(Violeta* @ 2010 06 07, 17:47)
blink.gif  kas čia per tyrimai?  unsure.gif Kas tas yra? kam reikia? Gal ir man reikia?
kodėl manote, kad jums to tyrimo reikia. Kas yra AFS ir AKA? Susineraminau, nes visus tyrimus darausi savo iniciatyva, tai gal ką pražioplinau.. g.gif prašom paaiškinti, jei galite, plačiau apie šiuos tyrimus.
Žinot, planavimo darbais užsiimt galėsiu tik vasarą, tai noriu viską ką įmanoma pasitikrint, kad vėliau nesigailėt.

Tai tarsi...Na karaujo 'klampumas'... nezinau akip paaiskinti. Bet gana daznas reskinys nesivystancio nestumo atvejais. T.y. vaisius negauna pakankamai 'maisto' per maitinim 'iranki' - krauja, nes jis per tirstas... Arvile gerai nurode. Paieskokit info apie 'antifosfolipidini sindroma', bus aiskiau gal... Sekmes planuojant savo leliuka wub.gif 4u.gif
Atsakyti
man planavo operaciją ir darė kraujo krėšumo tyrimą, gal kuri žino ar tai tas pats, ar jis tinka?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 06 07, 20:51)
man planavo operaciją ir darė kraujo krėšumo tyrimą, gal kuri žino ar tai tas pats, ar jis tinka?

Sveikute 4u.gif

Deja, tai ne tas pats... verysad.gif

Man pries A irgi dare kresuma, bet tai skirtingi dalykai...Lipumas, klampumas ir t.t. skiriasi nuo kresumo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Priedanga: 07 birželio 2010 - 20:08
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 07, 21:08)
Deja, tai ne tas pats...  verysad.gif

Man pries A irgi dare kresuma

mhhh g.gif aišku

man prieš tą pačią, tik nebeprireikė...

kaip čia man susukt pas ginę tuos tyrimus mastau.gif negi tais trumpiniais vardint blush2.gif nemėgsta ji tokių "kažkur mačiau, kažkur skaičiau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 06 07, 21:17)
mhhh g.gif aišku

man prieš tą pačią, tik nebeprireikė...

kaip čia man susukt pas ginę tuos tyrimus mastau.gif negi tais trumpiniais vardint blush2.gif nemėgsta ji tokių "kažkur mačiau, kažkur skaičiau" biggrin.gif

Maniske lygiai taip pat 4u.gif
Bet o taciau... Kadangi as einu privaciai ir jai moku uz konsultacija (kuri nusimato greitu laiku), man nelabai idomu ka ji megsta ir ko ne... blush2.gif
Patiesiu tyrimu rezultatus ir lai mane 'konsultuos' uz pinigus, kuriuos as jai moku 4u.gif

Pasakyk, kad tau neramu buvo ir pasidarei ir vsio. Niekur nedings ax.gif

Nes pvz as net saviskei sakiau, jog mastau apie siuos tyrimus, ji man trumpai atsake, kad ji nemato tikslo, nes jie nepigus...Man tai cia neargumetas, todel ir pasidariau. Dabar busiu viska padarius pries planavima ir ramiai miegosiu 4u.gif

Gingdie neagituoju ir nesakau, kad tai BUTINA. Kitos be jokiu tyrimu sekmingai isnesioja ir nemato tyrimuose prasmes, ko as joms labai pavydziu - vidines ramybes! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 07, 21:31)
Kadangi as einu privaciai ir jai moku uz konsultacija (kuri nusimato greitu laiku), man nelabai idomu ka ji megsta ir ko ne...  blush2.gif

aš einu į polikliniką smile.gif buvo man nesivystantis, tai ir sudominai, kai parašei, kad gali būti dėl to... tai ir įdomu, jei paprašyčiau, ar ji gali paskirti tą tyrimą kad ir mokamai.. ar man čia pas terapeutę eit g.gif
na bet aš dar mėnesiuką kitą palauksiu smile.gif vasara, vitaminų metas... tikiuosi, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 06 07, 21:38)
aš einu į polikliniką smile.gif buvo man nesivystantis, tai ir sudominai, kai parašei, kad gali būti dėl to... tai ir įdomu, jei paprašyčiau, ar ji gali paskirti tą tyrimą kad ir mokamai.. ar man čia pas terapeutę eit g.gif
na bet aš dar mėnesiuką kitą palauksiu smile.gif vasara, vitaminų metas... tikiuosi, viskas bus gerai smile.gif

Aisku. Na su poliklinika as senokai neturiu reikalu, tai nezinau gydytoju 'charakterio' 'saviraiskos' klausimais gydyme smile.gif Bet... Siuos tyrimus, jei eisi privaciai, gali tieisog va pati susirasyti ant lapuko (ka as parasiau cia, tap uzsirasiusi buvau ant lapelio pati) ir padarys tau uz pinigelius be jokiu siuntimu 4u.gif

Imunitetas, be abejo visur svarbu, planuojant... pacituosiu ir apie AFS prevencija (trombu rizikos mazinima) "...mesti rūkyti, išlaikyti normalų kūno svorį, reguliariai mankštintis." 4u.gif

Apie AFS daugiau galit rasti CIA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 07, 21:52)
"...mesti rūkyti, išlaikyti normalų kūno svorį, reguliariai mankštintis."  4u.gif

Apie AFS daugiau galit rasti CIA  4u.gif

dėl šito problemų neturiu smile.gif

reikės pasižvalgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 07, 20:31)
Nes pvz as net saviskei sakiau, jog mastau apie siuos tyrimus, ji man trumpai atsake, kad ji nemato tikslo, nes jie nepigus...Man tai cia neargumetas, todel ir pasidariau. Dabar busiu viska padarius pries planavima ir ramiai miegosiu  4u.gif

Gingdie neagituoju ir nesakau, kad tai BUTINA. Kitos be jokiu tyrimu sekmingai isnesioja ir nemato tyrimuose prasmes, ko as joms labai pavydziu - vidines ramybes!  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif maniske irgi pasake, kad po vieno nesivystancio nesiulau darytis jokiu tyrimu. Bet as nenoriu patirti to vel.. o jei ir patirsiu, tai bent negrausiu saves, kad galejau issitirti,o neissityriau ax.gif
As irgi zinau keleta atveju, kai be jokiu tyrimu sekmingai isnesiojo ir pagimde vaikeli. As netgi tikiu, kad jei ir randa kazka, kad ir ta AFS, tai vis gi daug kas priklauso nuo bendros sveikatos, savijautos, streso patiriamo ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,esu naujoke ir jungiuosi prie jusu burelio.....Ka ten burelio,tikro burio! :lotuliukas:As taip pat be galo noriu leliuko,taigi pradejome planuoti.Buvau pas ginekologe,taigi viska aptareme.Galiu patarti,kad svarbiausia yra nesijaudinti,sveikai maitintis,atlikti visus butinus tyrimus,apie juos jau rasete ir laukti stebuklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brunetka25 @ 2010 06 11, 19:51)
Sveikos mamytes,esu naujoke ir jungiuosi prie jusu burelio.....Ka ten burelio,tikro burio! :lotuliukas:As taip pat be galo noriu leliuko,taigi pradejome planuoti.Buvau pas ginekologe,taigi viska aptareme.Galiu patarti,kad svarbiausia yra nesijaudinti,sveikai maitintis,atlikti visus butinus tyrimus,apie juos jau rasete ir laukti stebuklo smile.gif

Kodel tu gali patarti,kad dar kaip ir neturi leliaus??O kai suzinai savo tyrimus ,kurie nera geri,kaip galima nesijaudinti??????????? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2010 06 11, 21:08)
Kodel tu gali patarti,kad dar kaip ir neturi leliaus??O kai suzinai savo tyrimus ,kurie nera geri,kaip galima nesijaudinti??????????? g.gif  g.gif  g.gif
O tos kurios turi gali jūsų problemoms padėti? mirksiukas.gif
Atsakyti