Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(ernesin @ 2010 05 28, 18:21)
A, nu dabar aišku biggrin.gif

thumbup.gif

O as va pasidariau visus tyrimus ir rado man ureaplazmas (ir tepinelio isaugo man atrodo tas reikalas...). Tai db man ir MB gerti antibiotiku (tik 3 kapsules), bet gyd pataria atideti planavima dar 1.5 men... doh.gif verysad.gif

Kiti tyrimai geri - chlamidijos, tokso, citomegalo ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 28, 18:25)
O as va pasidariau visus tyrimus ir rado man ureaplazmas (ir tepinelio isaugo man atrodo tas reikalas...). Tai db man ir MB gerti antibiotiku (tik 3 kapsules), bet gyd pataria atideti planavima dar 1.5 men... doh.gif  verysad.gif

O nuo ko tai atsiranda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 28, 18:25)
thumbup.gif

O as va pasidariau visus tyrimus ir rado man ureaplazmas (ir tepinelio isaugo man atrodo tas reikalas...). Tai db man ir MB gerti antibiotiku (tik 3 kapsules), bet gyd pataria atideti planavima dar 1.5 men... doh.gif  verysad.gif

Kiti tyrimai geri - chlamidijos, tokso, citomegalo ir tt.

idomiai,kai pas mus su vyru sita rado,tai gerem antibiotiku visa kursa (savaite) ir dar kazkokiu tabletukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2010 05 28, 18:36)
idomiai,kai pas mus su vyru sita rado,tai gerem antibiotiku visa kursa (savaite) ir dar kazkokiu tabletukiu g.gif

Panos kas čia per biesas? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 28, 18:35)
O nuo ko tai atsiranda? unsure.gif

Man gyd sake, jog nuo nusilpusio imuniteto, kadangi persiduoda lytiniu keliu, tai gersim abu su MB vaistus. doh.gif

QUOTE(cerina @ 2010 05 28, 18:36)

Gal kitokie antibiotikai, nes tie, kur mums israse, tai po 3 tabletes g.gif
Ir vaistininke pasiule dar bifido pagerti, nes labai paveikia zarnyna tas stiprumas... unsure.gif

ernesin "Manoma, kad pagrindinės priežastys ureaplazmozės formavimuisi yra vietinio imuniteto sumažėjimas ir imunodeficitai"
CIA PLACIAU IR AISKIAI 4u.gif
Atsakyti
Priedanga 4u.gif

Sakykit, o tuos tyrimus galima pasidaryti tiesiog paprastai nuvykus į Aids tyrimų centrą arba Baltijos Amerikos kliniką(ar kitą kokią privačią) ar reikalingi kažkokie siuntimai? mellow.gif
Ir dar prie to paties paklausiu ar daromi ten tyrimai ir vyrams, ir kokie būtų pagrindiniai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 28, 23:00)
Priedanga 4u.gif

Sakykit, o tuos tyrimus galima pasidaryti tiesiog paprastai nuvykus į Aids tyrimų centrą arba Baltijos Amerikos kliniką(ar kitą kokią privačią) ar reikalingi kažkokie siuntimai? mellow.gif
Ir dar prie to paties paklausiu ar daromi ten tyrimai ir vyrams, ir kokie būtų pagrindiniai? 4u.gif

Kai kurie tyrimai daromi imant tepineli is gimdos kaklelio, o kai kurie is veninio kraujo.
As poliklinikoj nesilankau visai, todel viska dariausi privaciai.

Tepineli eme mano ginekologe - privacio klinikoj. (Is tepinelio suzinoma apie chlamidijas, plazmas (mikoplazma, ureaplazma ir t.t.) ivairias, grybelius ir pan.) Toxoplazmoze ir citomegalas - per kraujo tyrima. Ta tyrima gali ir pati pasidaryti nuvaziavusi (Toxo ir Citomegalo reikia du rodiklius darytis IgG ir IgM). Tik tuos tyrimus tures paskui pakomentuoti gydytojas...

Na siaip IgG rodiklis rodo, jog persirgta - pasyvi forma, o IgM - umi forma ir reikia imtis veiksmu 4u.gif

Vyrams tokie tyrimai paprastai nedaromi... Bet kadangi kai kurie 'parazitai' plinta lytiniu keliu, tai dazniausiai abiems skiria ta pati gydyma. Ir jei paskui aps Jus neberas jo, vadinas abu neturit, ens vienas nuo kito gi uzsikrestumet... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Priedanga: 28 gegužės 2010 - 22:09
Merginos, kurios daretes tyrimus Endemik'e, o kas ten paima tepinelius? blush2.gif ginekologai kazkokie yra? Sorry, jei klausimas kvailai skamba, bet kaip suprantu, ten yra laboratorijos,o nes gydymo klinika, tai ir iskilo toks klausimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 28, 23:08)
Vyrams tokie tyrimai paprastai nedaromi... Bet kadangi kai kurie 'parazitai' plinta lytiniu keliu, tai dazniausiai abiems skiria ta pati gydyma. Ir jei paskui aps Jus neberas jo, vadinas abu neturit, ens vienas nuo kito gi uzsikrestumet...  blush2.gif  4u.gif

Aš turėjau omenyje ar aplamai reikia vyrui pasidaryti kažkokius tyrimus prieš pradedant vaikelį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 29, 22:56)
Aš turėjau omenyje ar aplamai reikia vyrui pasidaryti kažkokius tyrimus prieš pradedant vaikelį blush2.gif

Mano turimom ziniom tai ne... Nebent susidurtumet su sunkumais susilaukti vaikelio, tada abiems siulytu tirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 29, 23:23)
Mano turimom ziniom tai ne... Nebent susidurtumet su sunkumais susilaukti vaikelio, tada abiems siulytu tirtis  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Klausimukas, į kurį gal kas nors gali atsakyti - ar reikalingas susilaikymas nuo planavimo, jei gauni-ame skiepą/ų nuo tropinių ligų?
Pvz, geltonosios karštinės, vidurių šiltinės ir pan?

Nusimato kelionė į Gvatemalą...blyn..ot galvojimas dabar ką daryt..skiepytis ar ne.. g.gif
Atsakyti