Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(zuzla @ 2010 05 17, 15:55)
visi tyrimai ar skiepai nėra privalomi...
jei nepasitikit savo ginekologu, patarčiau ieškoti kito, kuriuo galėsit pasitikėti ir klausytis

Na, kaip ir pasitikiu savo gydytoja, nes jau seniai pas ją, bet norėtųsi ir kitą nuomonę išgirsti, tai gal kur dar reikės susirasti privačiai. Nesinori ir lazdos perlenkti su tais skiepais
Atsakyti
QUOTE(linute_mergyte @ 2010 05 19, 16:20)
Na, kaip ir pasitikiu savo gydytoja, nes jau seniai pas ją, bet norėtųsi ir kitą nuomonę išgirsti, tai gal kur dar reikės susirasti privačiai. Nesinori ir lazdos perlenkti su tais skiepais

tikrai nereikia lazdos perlenkti. Tik pasitikslink, ar esi persirgusi pavojingomis ligomis vaikysteje - raudoniuke ir pan. (jie visi isvardinti ne karta panasiose temose). Jei esi persirgusi, skiepytis tikrai nereikia. Jei neatsimeni nei tu, nei tavo mama, nei irasu neturi med.ligos istorijoj, tai galima pasidaryti kraujo tyrima, kuris parodys 4u.gif 4u.gif
Tiesiog gerk foli, gyvenk sveika gyvenimo buda ir su dziaugsmu lauk artejancios motinystes tongue.gif
Atsakyti
Aš ryt einu darytis visus tyrimus..Profilaktiškai prieš didžiuosius vasaros darbus mirksiukas.gif ..taigis, pasidarysiu kraujo bendrą tyrimą, biocheminį, progesterono tyrimą dėl visa ko..Dar knieti labai pasitikrint dėl toksoplazmozės, citomegalo viruso ir raudoniukes..Suku sau galvą..Ar užtenka darytis tik IgG - kas parodo jau persirgimą praeityje, ar verta ir IgM darytis? g.gif IgM jei suprantu - virusas šiuo metu..Mąstau gal verta tik IgG, nes jei juos ras teigiamus, vadinasi, kaip ir neverta daryt ar dabar jų nėr - jie juk nebepasikartojantys tie virusai? Kas nors paprotinkite, ar racionalu abu tuos antikūnus darytis..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 27, 17:51)
Aš ryt einu darytis visus tyrimus..Profilaktiškai prieš didžiuosius vasaros darbus mirksiukas.gif ..taigis, pasidarysiu kraujo bendrą tyrimą, biocheminį, progesterono tyrimą dėl visa ko..Dar knieti labai pasitikrint dėl toksoplazmozės, citomegalo viruso ir raudoniukes..Suku sau galvą..Ar užtenka darytis tik IgG - kas parodo jau persirgimą praeityje, ar verta ir IgM darytis? g.gif  IgM jei suprantu - virusas šiuo metu..Mąstau gal verta tik IgG, nes jei juos ras teigiamus, vadinasi, kaip ir neverta daryt ar dabar jų nėr - jie juk nebepasikartojantys tie virusai? Kas nors paprotinkite, ar racionalu abu tuos antikūnus darytis..

Nenoriu nusikalbeti, bet as neseniai dariausi ir dariausi abu. Man gyd sake, jog citomegalo prasirgus gali kartotis, todel gali rodyti ir IgG ir IgM teigiamus g.gif
Atsakyti
aha, man irgi ta pasakė šiandien, tai viską padariau - IgG ir IgM.
Atsakyti
Merginos, o kiek kainuoja pasidaryti visus šiuos tyrimus? Čia turbūt tik privačiose juos daro? ax.gif
Atsakyti
Na, aš Aids tyrimų centre, Vilniuje..Tai už visus savo - toksoplazmozę, raudoniukę, citomegalą - IgG ir IgM, progesterono lygį, kraujo biocheminį sumokėjau lygiai 183 Lt. ten iš esmės pigiausi tyrimai ir sava laboratorija, taigi gaunasi pigiausia..O visur kitur išskyrus santariškes tai tik paima mėginius ir siunčia į tas pačias laboratorijas, na, žinoma ir pelno dalis uždedama ir t.t. O ten - padaro ir normos ribas surašo - pasižiūri ir matai ar viskas tvarkoj. Jei ne, tada galima eit konsultuotis pas šeimos gyd, jau.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 28, 17:45)
Na, aš Aids tyrimų centre, Vilniuje..Tai už visus savo - toksoplazmozę, raudoniukę, citomegalą - IgG ir IgM, progesterono lygį, kraujo biocheminį sumokėjau lygiai 183 Lt. ten iš esmės pigiausi tyrimai ir sava laboratorija, taigi gaunasi pigiausia..O visur kitur išskyrus santariškes tai tik paima mėginius ir siunčia į tas pačias laboratorijas, na, žinoma ir pelno dalis uždedama ir t.t. O ten - padaro ir normos ribas surašo - pasižiūri ir matai ar viskas tvarkoj. Jei ne, tada galima eit konsultuotis pas šeimos gyd, jau.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 28, 15:44)
Merginos, o kiek kainuoja pasidaryti visus šiuos tyrimus? Čia turbūt tik privačiose juos daro? ax.gif

As dariausi BAK'e. Jie akzkaip turi pirmuma aids centre ir gauna atsakymu kita diena arba ta pacia vakare 4u.gif Kainavo man lygiai 200 Lt

QUOTE(Violeta* @ 2010 05 28, 17:45)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 28, 18:14)
As dariausi BAK'e. Jie akzkaip turi pirmuma aids centre ir gauna atsakymu kita diena arba ta pacia vakare  4u.gif  Kainavo man lygiai 200 Lt
drinks_cheers.gif

Gal galima išversti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 28, 18:15)
Gal galima išversti blush2.gif

Baltijos Amerikos Klinika - privati klinika Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 28, 18:18)
Baltijos Amerikos Klinika - privati klinika Vilniuje  4u.gif

A, nu dabar aišku biggrin.gif
Atsakyti