Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(skorpas35 @ 2009 08 27, 11:03)
Sveikos merginos
Pasidariau ir aš tyrimus dėl citomegalo, tai IgM viskas gerai, neigiamas, o va IgG teigiamas , pas mane 1,106 (norma 0 - 0,2), tai kiek suprantu aš persirgus ir dabar jis nėra aktyvus, bet mane neramina skaičiukai. Kai pamačiau atsakymus, tai apsidžiaugiau kad labai nedaug virš normos, bet kai pradėjau skaitinėt info, tai pasirodo kuo didesni skaičiukai tuo seniau persirgus...tai gal man dar jis pavojingas, gal dar reikia palaukti su nėštumu g.gif. Kaip jums atrodo?
Nežinau kaip su hepatitais, kiek laiko apsaugo, bet kad nuo raudonukės tai 100 procentų ir visam gyvenimui, tik kad po skiepo reikia tris mėnesius nepastoti, taip man sakė ginė.

hepatito skiepas daromas kas 10m,mokykloje padaro 15-16m,o veliau jau musu reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
As pries pastodama niekur nesiskiepijau. Tik planuojant vaikeli geriau folio rugsti. Pastojusi pardejau gerto vitaminus skirtus nesciosioms... Nesu sirgusi vejaraupiais, gal nieko baisaus. Tikiuosi nesusirgsim smile.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif
As labai atsiprasau, kad klausiu, nes zinau, kad jau buvo rasyta 100 kartu, bet labai neturiu laiko skaityti.
Gal kuri zinote Toksoplazmozes tyrima kur pigiausiai galima pasidaryti Vilniuje? Ir ar ji reikia priduoti nieko nevalgant?
Atsakyti
Gavus klaidingus rezultatus pasidaro svarbu ne kur pigiausia, o kur tiksliausia. Pigiausia - Aids centre, Sorpo laboratorijoje (bet apie šios laboratorijos rezultatus geriau nutylėsiu), o dažniausiai gydytojai siunčia į Santariškių laboratoriją, ten prireikus padaro ir avidiškumo tyrimą (ko nedaro Aids centre), o pradžiai už abu - IgM ir IgG sumoki apie 64 Lt. Maistas šiems tyrimams neturi įtakos.
Kitos mergaitės pataisykite, jei turite kitokios info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 14 balandžio 2010 - 08:44
QUOTE(Adeliutė @ 2010 04 14, 08:42)
Gavus klaidingus rezultatus pasidaro svarbu ne kur pigiausia, o kur tiksliausia. Pigiausia - Aids centre, Sorpo laboratorijoje (bet apie šios laboratorijos rezultatus geriau nutylėsiu), o dažniausiai gydytojai siunčia į Santariškių laboratoriją, ten prireikus padaro ir avidiškumo tyrimą (ko nedaro Aids centre), o pradžiai už abu - IgM ir IgG sumoki apie 64 Lt. Maistas šiems tyrimams neturi įtakos.
Kitos mergaitės pataisykite, jei turite kitokios info

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, siandien mano ginekologe man sake pries pastojant pagerti PREGNACARE CONCEPTION, bet ir vyras gali gerti siuos vitaminus, ar ka nors girdejote apie tai? biggrin.gif Kazkaip idomiai man nuskambejo, kad vyras gertu moteriskus vitaminus blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūr@tė @ 2010 04 16, 20:48)
Sveikutes, siandien mano ginekologe man sake pries pastojant pagerti PREGNACARE CONCEPTION, bet ir vyras gali gerti siuos vitaminus, ar ka nors girdejote apie tai?  biggrin.gif Kazkaip idomiai man nuskambejo, kad vyras gertu moteriskus vitaminus  blush2.gif  smile.gif

o kuo jie tokie moteriški? smile.gif paimkit palyginimui vyriškus vitaminus, paskaitykit sudėtį ir įsitikinsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 16, 21:51)
o kuo jie tokie moteriški? smile.gif paimkit palyginimui vyriškus vitaminus, paskaitykit sudėtį ir įsitikinsit mirksiukas.gif

Taip ir padariau, palyginau su Wellman vitaminu sudetimi, tai skiriasi gal 3 sudedamosiom dalim thumbup.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet sveika vėl pasirodžiusi, zuzla. Gal kokių naujienų turi? Man jau gimdymas ne už kalnų, bet tai buvo pirmoji mano tema ruošiantis nėštumui, tad šiokie tokie sentimentai...
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2010 04 18, 10:22)
Ne į temą, bet sveika vėl pasirodžiusi, zuzla. Gal kokių naujienų turi?

kol kas jokių naujienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodo sala @ 2010 01 30, 11:39)
Sveikos, jau apsilankiau pas seimos gydytoja ir pasakiau, kad planuojam pastoti. Tai pamatavo spaudima, paklause kvepavima, pasiklausinejo apie bendra savijauta. skyre bendra kraujo tyrima, hormonu tyrima, slapimo tyrima, plauciu rentgena, endokrinologa ir gine. per vasari reik visus aplankyt:)

Kokia informacija planavimui gali duoti plauciu rentgenas ir endokrinologas?

Ir dar klausimelis: kas tai yra - hormonu tyrimas? Kaip jis daromas ir koks turetu buti jo rezultatas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Mes su vyru po ilgo laiko kartu nusprendem didinti savo seima. Tai dabar pradejome gerti vitaminus su folio rugstim ir po 4 menesiu pradesim kibti i darbus blush2.gif Radau pirkti vitaminus, kur butu skirta tiek mamai tiek vyrui, pakuotej du buteliukai, tai vienas busimai mamai, kitas busimam teciui. Paziurejau, kad sudetis labai panasi, bet pas vyriskus folio per pus maziau, o Zinc daugiau smile.gif
user posted image
QUOTE(Jūr@tė @ 2010 04 16, 18:48)
Sveikutes, siandien mano ginekologe man sake pries pastojant pagerti PREGNACARE CONCEPTION, bet ir vyras gali gerti siuos vitaminus, ar ka nors girdejote apie tai?  biggrin.gif Kazkaip idomiai man nuskambejo, kad vyras gertu moteriskus vitaminus   blush2.gif  smile.gif

Vyrui tikrai nepakenks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetapple: 21 balandžio 2010 - 13:09