Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(Mamyte Aiste @ 2010 03 02, 13:40)
labuka,mergaites, ax.gif gali buti,kad pastojau bigsmile.gif ,bet kolkas tai dar tik itarimai,dar per mazai laiko,kad tiksliai zinociau.ar nieko neatsitiks,jei geriu vitaminus su nakvisu aliejum?esu girdejusi,kad negalima....? g.gif

As geriau zolelinio pagrindo vitaminus, bet sako, kad geriau visai nieko negerti, nepasitarus su daktare, visu organizmas skirtingas, skirtingai gali ir priimti 4u.gif
Atsakyti
To neirida[B] o pries tai kaip saugojotes ar visiskai ne? Nes mes su vyru jau irgi netoli 30 ir planuojam, kad i vasaros pabaiga nustoti gerti konraceptines tabletes ir laukti gandru, bet as kazkaip nusiteikus, kad tik nustoju gerti ir is kart pastoju, nes mano daugeliui draugiu taip buvo, bet zinai kaip buna kai nori pastoti. As truputi jaudinuosi, del to, kad kontraceptines geriu jau 7 metai be jokios pertaukos...
Atsakyti
QUOTE(ciakatyte @ 2010 03 06, 01:21)
tik nustoju gerti ir is kart pastoju, nes mano daugeliui draugiu taip buvo

aš kontraceptines gėriau daugiau kaip 5 metai ir pastojau tik po metų..
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciakatyte @ 2010 03 06, 01:21)
To neirida[B]  o pries tai kaip saugojotes ar visiskai ne? Nes mes su vyru jau irgi netoli 30 ir planuojam, kad i vasaros pabaiga nustoti gerti konraceptines tabletes ir laukti gandru, bet as kazkaip nusiteikus, kad tik nustoju gerti ir is kart pastoju, nes mano daugeliui draugiu taip buvo, bet zinai kaip buna kai nori pastoti. As truputi jaudinuosi, del to, kad kontraceptines geriu jau 7 metai be jokios pertaukos...

as kontraceptiniu negeriau, saugojmes tk prezervatyvais. Irgi manem kad max per 3men pastosiu, ale va greit 9ciklas prasides
Atsakyti
o as vat suzinojau kad kiausidziu uzdegimas, tai teks planavima atideti..... unsure.gif
Atsakyti
pradedu jaudintis fear.gif
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BonusGirl @ 2010 03 06, 15:08)

QUOTE(kaledaitis @ 2010 03 08, 14:44)

kas čia? žinučių skaičių renkat?? o pas kaledaitį 14 paskutinių žinučių vien smailikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 08, 15:05)
kas čia? žinučių skaičių renkat?? o pas kaledaitį 14 paskutinių žinučių vien smailikai doh.gif

matyt mergaites sumaise pasnekesius ir rimta info forume , pasitaisyt as manau
Atsakyti
Gal kas nors žinote, pasiskiepijus moteriai nuo erkinio encefalito, kiek mėnesių negalima planuoti neštumo???
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2010 03 16, 00:35)
Gal kas nors žinote, pasiskiepijus moteriai nuo erkinio encefalito, kiek mėnesių negalima planuoti neštumo???

Kiek girdėjau, tai po bet kokių skiepų rekomenduoja palaukti 3 mėn.
Atsakyti