Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(mmeda @ 2010 02 17, 09:30)
man laukti nereikia, tik kol baigsiu gerti vaistukus, nes labai stiprus...

toks dziaugsmas, ir po to toks skausmas...

aš ne ta prasme laukt, ne po persileidimo... turėjau omeny, jei ir toliau nesiseks pastoti (nes jau 4 ciklą bandom, prieš tai tik po metų pastojau), kada kreiptis pas gydytoją..

tikrai taip..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 02 17, 10:46)
aš ne ta prasme laukt, ne po persileidimo... turėjau omeny, jei ir toliau nesiseks pastoti (nes jau 4 ciklą bandom, prieš tai tik po metų pastojau), kada kreiptis pas gydytoją..

tikrai taip..

sako reikia kreiptis po metu kai nepavyksta pastoti, bet manau tu drasiai dabar gali kreiptis - bent jau busi rami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2010 02 17, 09:30)
man laukti nereikia, tik kol baigsiu gerti vaistukus, nes labai stiprus... bet vis tiek... toks dziaugsmas, ir po to toks skausmas... na, bet mes stiprios, isgyvensim  4u.gif

Manau, ir po vaistų reik palūkėt, kol
organizmas išsivalo nuo cheminių medžiagų poveikio, reik sustiprėt, maksimaliai pasiruošt, o ne šiaip bandyt..Šitoj temoj buvau rašius apie organizmo "atmintį", paskaitykite..Mintis ta, kad jei organizmui kažkas ne taip, esant panašiom aplinkybėm jis elgiasi kaip "įpratęs"..
Atsakyti
labas planuotukes smile.gif
mudu irgi apsisprende pradet stebukleli, nes irgi vis gydausi, vis po onko tyrimo nekokie atsakymai tai asc-us, tai LSIL, tai gydytojos klausiau ar galim planuot, sako drąsiai ir tik folio rugsti pasiule, tai o tyrimus paskiria kaip suprantu seimos gydytoja, nes ginekologe daugiau nieko nesake smile.gif
Atsakyti
Na va ir as prisijungsiu prie visu planuojanciu smile.gif nes jau 30 arteja, o nei vieno leliaus neturim blush2.gif bet kaip pasiskaiciau si foruma tai siurpu pasidare kiek daug tyrimo kai kurios, busimos mamytes siulo, ir kiek laiko uztrunka kol viska issitiri ir jau gali pradeti. O mes dar gyvename ne Lietuvoje, tad ir laiko per daug neturim vos kelias savaiteles viskam susitvarkyti, o eiti pas gydytojus cia, tai tuscias reikalas, nes kaip jie sako geriausias vaistas yra poilsis, juokingos man ju tos paziuros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciakatyte: 22 vasario 2010 - 19:53
QUOTE(uoga26 @ 2010 02 24, 09:54)
bet cia labai ir nuo gydytojo priklauso. vienoms sako ta pati, kitoms skiria (arba pacios nusprendzia) darytis ivairiu tyrimu.

Man sake - poilsis, geras visavertis maistas, paklause, ar turiu kokiu nusiskundimu, perziurejo sveikatos kortele, rekomendavo pagerti folio ir palinkejo lengvo planavimo  4u.gif

aš irgi manau, kad jei tu neturi kažkokių rimtų sveikatos problemų, gal ir nėra būtinybė praeiti visus tyrimus, o tokius kaip kraujo ar šlapimo tyrimus vistiek i metus kartą profilaktiškai verta pasidaryt smile.gif
Atsakyti
Sveikute ZUZLA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip tau sekasi, gal turi kokiu geru naujienu ax.gif Zinau kad cia budavai, tai cia ir rasau blush2.gif As ir toliau auginu pilveli wub.gif kolkas dar neaisku kas mano gyventojas, bet tai ir nesvarbiausia smile.gif Mums visai neblogai sekasi, tik placenta zemokai yra, tai liepe dirza nesiot, dar hemoglobinas per zems, bet tai irgi nieko baisaus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2010 02 28, 19:50)
Sveikute ZUZLA  4u.gif  4u.gif  4u.gif

atsakiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif smile.gif
Atsakyti
labuka,mergaites, ax.gif gali buti,kad pastojau bigsmile.gif ,bet kolkas tai dar tik itarimai,dar per mazai laiko,kad tiksliai zinociau.ar nieko neatsitiks,jei geriu vitaminus su nakvisu aliejum?esu girdejusi,kad negalima....? g.gif
Atsakyti
jei tai vitaminų kompleksas, manau, nieko baisaus, svarbu neperdozuot..
Atsakyti
sveikos merginos, ir as noriu prisijungti prie jusu burelio. Mums jau neuzkalnu 30, vaikuti planuojam nuo liepos men., dabar pradejo darytis tyrimus, nes nesiseka gandru prisisaukti. Padarem spermograma-viskas tvarkoj. Tai as pradejau vaikscioti pas gine. Padarem bendra tepineli, onkocitologini, chlamidijas, dabar laukiu mikoplazmos atsakymo. Gal kas galite mane apsviesti koki vaidmeni pastojimui vaidina ta mikoplazma? g.gif kiek supratau tai daktare sake jog veliau manes laukia harmonu tyrimai(kai jau sukaks metai kaip nepastoju). O juos visus daro is kraujo meginiu?
Atsakyti