Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

Sveikutes busimos ir esamos mamytes,

As taip pat noreciau prisijungti prie jusu pasnekesiu 4u.gif

Kalbant apie vitaminus, tai as taipogi geriu pregnacare conseption ir zuvu taukus, o vyras wellman conseption.
Atsakyti
QUOTE(rasapakalniskyte @ 2010 01 30, 18:04)
Kalbant apie vitaminus, tai as taipogi geriu pregnacare conseption ir zuvu taukus

jei žuvų taukai su A, D ir E vitaminais, patariu jų nebegerti, nežinau, kaip dėl D, bet A ir E per daug negerai schmoll.gif klausiau gydytojos dėl vit C papildomai pavartot su pregnacare, tai pasakė, kad juose yra visko tiek, kiek reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 20, 09:41)

Sveikutes ir as jungiuos prie Jusu pokalbiu.
Del ebai reikia ziurek per kur perkate, t.y. ebai.co.uk ar ebay.com
Dar yra priklausomai nuo pardavejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2010 01 31, 11:25)
Sveikutes ir as jungiuos prie Jusu pokalbiu.
Del ebai reikia ziurek per kur perkate, t.y. ebai.co.uk ar ebay.com
Dar yra priklausomai nuo pardavejo g.gif
atsiprasau, sena zinute pakomentavau nemaciau kad jus dau jau prisnekejusios esat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 01 30, 17:13)
jei žuvų taukai su A, D ir E vitaminais, patariu jų nebegerti, nežinau, kaip dėl D, bet A ir E per daug negerai schmoll.gif  klausiau gydytojos dėl vit C papildomai pavartot su pregnacare, tai pasakė, kad juose yra visko tiek, kiek reikia mirksiukas.gif

Na ne, apie tai pagalvojau smile.gif ir zuvu taukus geriu be papildomu vitaminu sudetyje, geriau maziau nei pedozuoti.
Atsakyti
[/quote]
[quote=Aisy,2010 01 29, 14:09]
[quote=Maidenana,2010 01 25, 17:34]
Po persileidimo negalima vel pastoti 6 menesius. nes vel bus persileidimas. tai kad kentes pusmeti.
[b]Papildyta:
[/B]
Na cia turbut net ir gydytoju nuomones situ klausimu issiskiria stipriai. As puses metu tikrai nelauksiu,nes dar pati nesutikau tokio mdiko, kuris taip patartu. Vieni patare palaukti bent pirmu mmm, kiti palaukti tris menesius. Puse metu manyciau laukti reiketu nebent po pasikartotiniu persileidimu, kai reikia issiaiskinti priezasti kodel, tyrimus darytis ir pasveikti psichologiskai. Mano mmm normaliu laiku ir iprastos trukmes buvo jau pirma menesi. Psichologiskai esu visiskai pasiruosusi naujam maziukui, ir dar labiau to noriu nei kada anksciau. Tik dar bent pora menesiu nebandysim nes noriu mazakraujyste issigydyti.
Beje del jos, tai mano ne hemoglobino kieki tyre, o feritina. Jis pas mane per mazas, lyg tais 15. Taigi geriu vaistukus ir stipreju smile.gif
[/quote]

Kai skaiciau apie persileidimus ten raso,kad kaip skaudu bebutu,bet gamta atsirenka sveikiausius vaikucius ir tai nebutinai reiskia,kad su mamyte yra kazkas negerai. Dauguma moteru po persyleidimo vel normaliai pastoja be jokios rizikos persileisti. Reikia nerimauti tik jei persileidimai kartojasi keleta kartu,bet taip buna labai retai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 01 vasario 2010 - 10:31
Sveikutes,

noriu jusu patarimo 4u.gif Mastom apie vaikeli, taciau pries tai noriu pasidaryti genetinius tyrimus del apsigimimu ir veziniu susirgimu arba tiksliau geno mutacijas sukeliancio geno. Ar seimos gyd. duos visus siuntimus ar reikia paciai eskotis kur pasidaryti? Ka jus manot, gal kas susiduret? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2010 02 05, 21:14)
Sveikutes,

noriu jusu patarimo  4u.gif Mastom apie vaikeli, taciau pries tai noriu pasidaryti genetinius tyrimus del apsigimimu ir veziniu susirgimu arba tiksliau geno mutacijas sukeliancio geno. Ar seimos gyd. duos visus siuntimus ar reikia paciai eskotis kur pasidaryti? Ka jus manot, gal kas susiduret?  unsure.gif

manau ta siuntima duoda ginekologe, jei yra tam pagrindo, jei seimoje buvo apsigimimu, ar esate virs 35 ir panasiai.... reiketu tiksliai klaustis jau savo ginekologes...bent man taip atrodo..
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 02 07, 13:01)
manau ta siuntima duoda ginekologe, jei yra tam pagrindo, jei seimoje buvo apsigimimu, ar esate virs 35 ir panasiai.... reiketu tiksliai klaustis jau savo ginekologes...bent man taip atrodo..

ačiū už nuomonę 4u.gif
laukiu dar smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ir vel griztu pas jus... sad.gif buvau pastojus, deja, pasidziaugiau tik keleta savaiteliu ju - savaiminis persileidimas.... ziauriai skamba, bet yra kaip yra... nuejau pas gine, rado vaginoze.... ir dabar taips kaudu, kiek vaiskciojau ir klausinejau kas ma yra, is kur tos isskyros, mano gine vis grybeliui nurasydavo (nors ir imdavo tepineli), israsydavo zvakuciu ir viskas.... nieko tos zvakutes nepadedavo... o gine negyde... si karta apsilankiau pas kita: viska paaiskino, paziurejo, istyre... paskyre stiprius vaistukus - po poros savaiteliu tureciau buti sveika... labai nori tiketi, kad sis uzdegimukas neturejo itakos perisleidimui, nors kiek radau informacijos, visko gali buti...
siaip gydytojai nerekomenduoja is karto darytis daug trimu, tieisog reikia ruosti organizma tam, apsilankyti pas gine, susitvarkyti dantukus, pagerti vitaminu.. man mano seimos gydytoja padare medra kraujo tyrima, kardiograma... daugiau nieko nerekomendavo...
dauiau geru minciu, ir sulauksim visos stebukleliu...
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2010 02 17, 09:18)
deja, pasidziaugiau tik keleta savaiteliu ju

console.gif kaip aš tave užjaučiu...

man dabar 4 ciklas po persileidimo... kol kas nieko sleep.gif reik apsispręst, kiek laiko laukt ir ruoštis pas gydytoją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 02 17, 10:26)
console.gif kaip aš tave užjaučiu...

man dabar 4 ciklas po persileidimo... kol kas nieko sleep.gif reik apsispręst, kiek laiko laukt ir ruoštis pas gydytoją unsure.gif

man laukti nereikia, tik kol baigsiu gerti vaistukus, nes labai stiprus... bet vis tiek... toks dziaugsmas, ir po to toks skausmas... na, bet mes stiprios, isgyvensim 4u.gif
Atsakyti