Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2010 01 25, 13:01)
Sveikos mergaites 4u.gif
Papasakosiu kokia pas mane situacija ir labai noreciau patarimuko:sirgau depresija 4 metus.geriau stiprius vaistus ,dabar jauciuosi kaip ir puikiai ,bet ...kaip tik sumazinam paskutinius vaistus taip man galvos skausmas nezmoniskas .Tariausi su gyd.kad norim labai leliuko ka daryt ,kad kankina somatinis galvos skausmas ?Ji sako ,kad drasiai gali pastot su sitais vaistais ,nes jie nera ''blogi'',kad jos pacientes pagimde  sveikus vaikus su zymiai sunkesniais vaistais .O as bijau ,o jai vaikeli pasmerksiu buti nesveikam? verysad.gif Uzsirasiau pas ginek.29d.ka ji pasakys .Dar gyd.sake ,kad jai pastociau iskart pakiltu seratonino kiekis kraujyje ir nebeskaudetu ta galva ir nutraukti galeciau visai tuos vaistus .Tiesiog nezinau ka daryti

Manau, kad turėtum gauti pakankamai informacijos, kad šie vaistai tikrai nekenkia būsimam kūdikiui. Priešingu atveju nuolatinis nerimas nėštumo metu gali tikrai pakenkti.
Dėl galvos skausmo tai turėčiau šiokių tokių abejonių. Aš turiu migreninius skausmus, tai man su pirmu vaiku laukiantis jie visai isnyko. O dabar tai kazkoks siaubas buvo. Jie kaip tik paūmėjo. Dabar jau maziau, bet pirmus 4 mėn. tai galvą beveik kasdien skaudejo. Paracetamolis nepadėjo, tai ir jo nebegerdavau, o stipresnių tai negalima... Siaubinga savijauta. O dar pykinimas ir šiaip silpnumas.
Gal neįžeisiu, bet po gimdymo taip pat sunki psichologinė savijauta... Jei amžius leidžia, neskubėkit, viskas palaipsniui. Kuo didžiausios sėkmės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 01 25, 11:37)
As irgi nusipirkau vitaminu nesciosioms nors dar tik planuojam,bet ten raso,kad gerai pagerti pries planuojant ir dar foline rugsti pradejau gerti,o vyras zenseni!
Mane tik jaudina skausmai pilvo apacioj doh.gif  Atrodo,kad kiausides tuoj sprogs.Buvau pas gin. patikrino sako nieko blogo nera,kita daktare padare echoskopus,sako viena kiauside truputi poadydejus,bet nieko blogo,jokiu plysimu,vandenu.Liepe pagerti nuo uzdegimo vaistuku... Gyvenu ne LT,tai kai skausmas nemazejo pasiskambinau  dar vienai pazystamai gin. nusiunciau jai nuotraukas jin irgi sako nieko nemato,sako gimdyti reikia ir visos bedos praeis,nes jau gamta su metais duoda apie save zinot g.gif  aisku trys daktarai geriau zino negu as ,bet man tas skausmas neduoda ramybes,kazkaip neramu verysad.gif

Šaunuoliai, kad ruošiatės.
Bet ar tas skausmas nuolatinis? Jei ne, tai spėčiau, kad pranašauja artėjančią ovuliaciją. Man taip pat taip buvo, kai nustojau gerti kontracept. Ir gana stipriai skaudėjo. Taip ir zirniukas atsirado, dingo visi skausmai. Jei ir gydytojai nieko nerado, tai nusiramink ir panaudok tai zirniuko gaudymui. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2010 01 25, 20:18)
Šaunuoliai, kad ruošiatės.
Bet ar tas skausmas nuolatinis? Jei ne, tai spėčiau, kad pranašauja artėjančią ovuliaciją. Man taip pat taip buvo, kai nustojau gerti kontracept. Ir gana stipriai skaudėjo. Taip ir zirniukas atsirado, dingo visi skausmai. Jei ir gydytojai nieko nerado, tai nusiramink ir panaudok tai zirniuko gaudymui. Sėkmės.

Skausmai nekasdien,bet pasikartojantys doh.gif Na tikekimes,kad viskas bus gerai! laukiam O smile.gif
Atsakyti
hmmm...sveikutes,visos planuojancios:0As jau taip pat noreciau antro nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes vios jau besilaukiancios ir tik dar planuojancios 4u.gif noreciau ir as prisijungti prie jusu burio.ir mes su vyru pradejome planuoti vaikeli taip kad man reikes visu jusu pagalbos.tai bus mano antras bandymas pastoti nes pirmas buvo nesekmingas laukiausi ,bet astunta savaite vaisius nustojo vystitis,tikriausia organizmas nebuvo tam pasiruoses,dabar geriu vitaminus prenatal kokie jusu atsiliepimai apie juos?girdejau kad norincioms pastoti reikia valgyt maisto produktus turincius daug gelezies .ir dar ar jusu antrosios puses irgi geria kokius specialius vitaminus?aciu labai ax.gif
Atsakyti
aš geriu "pregnacere conception" planuojančioms pastoti, o MB šiaip dėl imuniteto geria žuvų taukus ir vit C smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 01 29, 14:15)
aš geriu "pregnacere conception" planuojančioms pastoti, o MB šiaip dėl imuniteto geria žuvų taukus ir vit C smile.gif

esu girdejus kad vyrams gerai gert vitaminus su zenseniu ka apie galvojat?ar cia tik koks mitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistrik @ 2010 01 29, 14:20)
esu girdejus kad vyrams gerai gert vitaminus su zenseniu ka apie galvojat?ar cia tik koks mitas? g.gif

visiems gerai pagerti vitaminus su ženšeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 01 29, 15:22)
visiems gerai pagerti vitaminus su ženšeniu smile.gif

[COLOR=yellow] o kokie vitaminai butu geriausia gerinantys spermos kokybe?
Atsakyti
QUOTE(aistrik @ 2010 01 29, 14:24)
[COLOR=yellow] o kokie vitaminai butu geriausia gerinantys spermos kokybe?

apie tai galima pasiskaityti čia mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Maidenana,2010 01 25, 17:34]
Po persileidimo negalima vel pastoti 6 menesius. nes vel bus persileidimas. tai kad kentes pusmeti.
Papildyta:

Na cia turbut net ir gydytoju nuomones situ klausimu issiskiria stipriai. As puses metu tikrai nelauksiu,nes dar pati nesutikau tokio mdiko, kuris taip patartu. Vieni patare palaukti bent pirmu mmm, kiti palaukti tris menesius. Puse metu manyciau laukti reiketu nebent po pasikartotiniu persileidimu, kai reikia issiaiskinti priezasti kodel, tyrimus darytis ir pasveikti psichologiskai. Mano mmm normaliu laiku ir iprastos trukmes buvo jau pirma menesi. Psichologiskai esu visiskai pasiruosusi naujam maziukui, ir dar labiau to noriu nei kada anksciau. Tik dar bent pora menesiu nebandysim nes noriu mazakraujyste issigydyti.
Beje del jos, tai mano ne hemoglobino kieki tyre, o feritina. Jis pas mane per mazas, lyg tais 15. Taigi geriu vaistukus ir stipreju smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jau apsilankiau pas seimos gydytoja ir pasakiau, kad planuojam pastoti. Tai pamatavo spaudima, paklause kvepavima, pasiklausinejo apie bendra savijauta. skyre bendra kraujo tyrima, hormonu tyrima, slapimo tyrima, plauciu rentgena, endokrinologa ir gine. per vasari reik visus aplankyt:)
Atsakyti