QUOTE(oksaniuksxxx @ 2010 01 25, 13:01)
Sveikos mergaites
Papasakosiu kokia pas mane situacija ir labai noreciau patarimuko:sirgau depresija 4 metus.geriau stiprius vaistus ,dabar jauciuosi kaip ir puikiai ,bet ...kaip tik sumazinam paskutinius vaistus taip man galvos skausmas nezmoniskas .Tariausi su gyd.kad norim labai leliuko ka daryt ,kad kankina somatinis galvos skausmas ?Ji sako ,kad drasiai gali pastot su sitais vaistais ,nes jie nera ''blogi'',kad jos pacientes pagimde sveikus vaikus su zymiai sunkesniais vaistais .O as bijau ,o jai vaikeli pasmerksiu buti nesveikam? Uzsirasiau pas ginek.29d.ka ji pasakys .Dar gyd.sake ,kad jai pastociau iskart pakiltu seratonino kiekis kraujyje ir nebeskaudetu ta galva ir nutraukti galeciau visai tuos vaistus .Tiesiog nezinau ka daryti
Papasakosiu kokia pas mane situacija ir labai noreciau patarimuko:sirgau depresija 4 metus.geriau stiprius vaistus ,dabar jauciuosi kaip ir puikiai ,bet ...kaip tik sumazinam paskutinius vaistus taip man galvos skausmas nezmoniskas .Tariausi su gyd.kad norim labai leliuko ka daryt ,kad kankina somatinis galvos skausmas ?Ji sako ,kad drasiai gali pastot su sitais vaistais ,nes jie nera ''blogi'',kad jos pacientes pagimde sveikus vaikus su zymiai sunkesniais vaistais .O as bijau ,o jai vaikeli pasmerksiu buti nesveikam? Uzsirasiau pas ginek.29d.ka ji pasakys .Dar gyd.sake ,kad jai pastociau iskart pakiltu seratonino kiekis kraujyje ir nebeskaudetu ta galva ir nutraukti galeciau visai tuos vaistus .Tiesiog nezinau ka daryti
Manau, kad turėtum gauti pakankamai informacijos, kad šie vaistai tikrai nekenkia būsimam kūdikiui. Priešingu atveju nuolatinis nerimas nėštumo metu gali tikrai pakenkti.
Dėl galvos skausmo tai turėčiau šiokių tokių abejonių. Aš turiu migreninius skausmus, tai man su pirmu vaiku laukiantis jie visai isnyko. O dabar tai kazkoks siaubas buvo. Jie kaip tik paūmėjo. Dabar jau maziau, bet pirmus 4 mėn. tai galvą beveik kasdien skaudejo. Paracetamolis nepadėjo, tai ir jo nebegerdavau, o stipresnių tai negalima... Siaubinga savijauta. O dar pykinimas ir šiaip silpnumas.
Gal neįžeisiu, bet po gimdymo taip pat sunki psichologinė savijauta... Jei amžius leidžia, neskubėkit, viskas palaipsniui. Kuo didžiausios sėkmės