Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

Labukas, ir aš jungiuosi į jūsų gretas:) 26 d. eisiu pas šeimos gydytoją,kad paskirtų kraujo ir šlapimo tyrimus ir, kad išrašytų siuntimą echoskopijai (nes turiu problemų su skydliaukės hormonais) geriu po puse l-tyroksino kas antrą dieną ir dar užsirašiau pas ginekologę pasikonsultuoti ir padaryti tepinėlį ir apžiūrai. žiūrėsim kas čia gausis. mano aplinkoje vien nieštukės, jau man net sapnuojasi, kad aš laukiuosi, nors dar nei karto nebandėm (saugomės). kontraceptikų negeriu nuo rupjūčio pabaigos, mėnesinės reguliarios kaip laikrodukas. tikiuosi mums pavyks:) drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos
as planuoju puse metu. Nuejau pas ginekologe ir nusivyliau - na apziurejo ir pasiule vitaminus pagert "Prefemin".... ir ateit po triju menesiu.. daugiau nieko... cia poliklinikoj veiksmas vyko... gal eiti privaciai??
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 01 25, 09:34)
as planuoju puse metu. Nuejau pas ginekologe ir nusivyliau... gal eiti privaciai??

na ir man tas pats buvo smile.gif ko čia nusivilti? aišku, jei turi atliekamų pinigėlių, tai gali eit privačiai, tau ten krūvą tyrimų išrašys, tik spėk mokėt biggrin.gif

pusė metų dar ne bėda, jei jautiesi gerai, manau, nėra ko jaudintis mirksiukas.gif

nepastojau daugiau kaip pusę metų, bet po 3 mėn vitaminų kurso pavyko mirksiukas.gif nežinau, kas per vitaminai "prefemin", bet aš gėriau "pregnacare conception", jos skirtos būtent planuojančioms pastoti... tik gaila, žirniuko neišlaikiau...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 01 25, 10:41)
na ir man tas pats buvo smile.gif ko čia nusivilti? aišku, jei turi atliekamų pinigėlių, tai gali eit privačiai, tau ten krūvą tyrimų išrašys, tik spėk mokėt biggrin.gif

pusė metų dar ne bėda, jei jautiesi gerai, manau, nėra ko jaudintis mirksiukas.gif

nepastojau daugiau kaip pusę metų, bet po 3 mėn vitaminų kurso pavyko mirksiukas.gif nežinau, kas per vitaminai "prefemin", bet aš gėriau "pregnacare conception", jos skirtos būtent planuojančioms pastoti... tik gaila, žirniuko neišlaikiau...

uzjauciu verysad.gif
jei manes amzius neskubintu tai optimizmo gal butu daugiau.....
bet viliuosi kad pasiseks, gal tie vitaminai bus stebuklingi biggrin.gif
jums irgi linkiu nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 01 25, 10:05)
uzjauciu verysad.gif
jei manes amzius neskubintu tai optimizmo gal butu daugiau.....
bet viliuosi kad pasiseks, gal tie vitaminai bus stebuklingi  biggrin.gif
jums irgi linkiu  nestuke.gif    4u.gif

ačiū 4u.gif
nežinau, kiek jums metų, bet dabar ir 40-metės sėkmingai gimdo mirksiukas.gif tiesa, jos nėštumo laikotarpiu kaip po padidinamuoju stiklu smile.gif o kas dėl vitaminų, tai nežinau, ar ten stebuklas buvo, o gal tik sutapimas hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 sausio 2010 - 10:17
As irgi nusipirkau vitaminu nesciosioms nors dar tik planuojam,bet ten raso,kad gerai pagerti pries planuojant ir dar foline rugsti pradejau gerti,o vyras zenseni!
Mane tik jaudina skausmai pilvo apacioj doh.gif Atrodo,kad kiausides tuoj sprogs.Buvau pas gin. patikrino sako nieko blogo nera,kita daktare padare echoskopus,sako viena kiauside truputi poadydejus,bet nieko blogo,jokiu plysimu,vandenu.Liepe pagerti nuo uzdegimo vaistuku... Gyvenu ne LT,tai kai skausmas nemazejo pasiskambinau dar vienai pazystamai gin. nusiunciau jai nuotraukas jin irgi sako nieko nemato,sako gimdyti reikia ir visos bedos praeis,nes jau gamta su metais duoda apie save zinot g.gif aisku trys daktarai geriau zino negu as ,bet man tas skausmas neduoda ramybes,kazkaip neramu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Papasakosiu kokia pas mane situacija ir labai noreciau patarimuko:sirgau depresija 4 metus.geriau stiprius vaistus ,dabar jauciuosi kaip ir puikiai ,bet ...kaip tik sumazinam paskutinius vaistus taip man galvos skausmas nezmoniskas .Tariausi su gyd.kad norim labai leliuko ka daryt ,kad kankina somatinis galvos skausmas ?Ji sako ,kad drasiai gali pastot su sitais vaistais ,nes jie nera ''blogi'',kad jos pacientes pagimde sveikus vaikus su zymiai sunkesniais vaistais .O as bijau ,o jai vaikeli pasmerksiu buti nesveikam? verysad.gif Uzsirasiau pas ginek.29d.ka ji pasakys .Dar gyd.sake ,kad jai pastociau iskart pakiltu seratonino kiekis kraujyje ir nebeskaudetu ta galva ir nutraukti galeciau visai tuos vaistus .Tiesiog nezinau ka daryti
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2010 01 25, 12:01)
Papasakosiu kokia pas mane situacija ir labai noreciau patarimuko

mes gi ne gydytojos, kad dėl vaistų ar jų poveikio patarimus dalinti unsure.gif pasikonsultuok su keliais gydytojais ir spręskit
Atsakyti
O ar as parasiau ,kad rasykit tik gyd.profesija turtincios?Tiesiog norejau isgirs jusu nuomone ,bet aciu jum ir uz tai
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2010 01 25, 13:01)
Sveikos mergaites 4u.gif
Papasakosiu kokia pas mane situacija ir labai noreciau patarimuko:sirgau depresija 4 metus.geriau stiprius vaistus ,dabar jauciuosi kaip ir puikiai ,bet ...kaip tik sumazinam paskutinius vaistus taip man galvos skausmas nezmoniskas .Tariausi su gyd.kad norim labai leliuko ka daryt ,kad kankina somatinis galvos skausmas ?Ji sako ,kad drasiai gali pastot su sitais vaistais ,nes jie nera ''blogi'',kad jos pacientes pagimde  sveikus vaikus su zymiai sunkesniais vaistais .O as bijau ,o jai vaikeli pasmerksiu buti nesveikam? verysad.gif Uzsirasiau pas ginek.29d.ka ji pasakys .Dar gyd.sake ,kad jai pastociau iskart pakiltu seratonino kiekis kraujyje ir nebeskaudetu ta galva ir nutraukti galeciau visai tuos vaistus .Tiesiog nezinau ka daryti

ka daryti, pasakys tavo sirdele... ji geriausia zino, ko reikia organizmui ir kas jo laukia... tia akd pasitark dar su gydytoja ir nuspresk pati. Nuojauta - geras patarejas, atmesk visas baimes ir abejones ir paklausyk ka ji tau sako. Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2010 01 25, 12:24)
O ar as parasiau ,kad rasykit tik gyd.profesija turtincios?Tiesiog norejau isgirs jusu nuomone ,bet aciu jum ir uz tai

o aš supratau, kad patarimo, ką daryt...

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2010 01 25, 12:01)
labai noreciau patarimuko

Atsakyti
QUOTE(Aisy @ 2010 01 20, 10:42)
na taip,jus teisios. Neleisdama organizmui pakankamai pasveikti negalvoju ne tik apie busimo maziuko sveikata,bet ir apie save. Tikrai nenoriu daugiau persileidimo... Dar bent pora menesiu nuo dabar pasisaugosim. Geriau nerizikuoti. Man svarbiausia yra kad sveikas ir stiprus mazius uzsimegstu kita karta.

Po persileidimo negalima vel pastoti 6 menesius. nes vel bus persileidimas. tai kad kentes pusmeti.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 01 25, 09:41)
nežinau, kas per vitaminai "prefemin", bet aš gėriau "pregnacare conception", jos skirtos būtent planuojančioms pastoti... tik gaila, žirniuko neišlaikiau...

as irgi tuos nusipirkau siandien. patiko, kad vitamino A nera ir folio rugsties - butent tiek, kiek reikia.
Papildyta:
QUOTE(Aisy @ 2010 01 14, 18:27)
Sveikutes. Turejau persileidima pries menesi. Mums buvo beveik 3 men. o persileidau namuose. Ilga istorija,bet i ligonine nevaziavau. Tai namuose prakraujavau stipriai apie 4 val. O po to dar kaip per mmm kraujavau pusantros savaites... Taigi kraujo nuleidau baisiai daug. O pasidarius kraujo tyrimus paaiskejo kad man mazakraujyste. Gyvenu UK, tai sitie ziopliai man nieko nepaaiskino, neparode tyrimu rezultatu,tik pasake kad tau tokia yra ir israse gerti vaistus. Turint mazakraujyste kiek laiko ja reikia gydyti ir po kiek laiko galima planuoti vaikuti? Gal kuri susidurusi su tuo?

man nuo mazens hemoglobinas 70.. mazakraujyste - tai gelezies trukumas, hemoglobino mazas kiekis kraujuje.. norma - 100-150 man atrodo. reikia valgyti viskas kas raudona - burokelius, raudona mesa, jaustiena geriausiai. is gerima stebuklingas tiesiog yra raudonas sausas vynas. kai jau man visai blogai tapo - "atsisedau' ant jautienos ir raudono vyno dietos - kaip ranka nueme. pasikeliau iki 110..
Atsakyti