Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(braskeles @ 2009 11 30, 13:32)
ej, as juk pajuokavau, norejau upo priduot  4u.gif

taigi supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
O man šią savaitę turi viskas paaiškėt..ar jau yra koks žirniukas, ar ne..Jaučiu daug įdomių jutimų, bet stengiuos negalvot, nes viskas gali būt ir PMS jutimai..Pagyvensim, pamatysim...bet kaip jau norėčiau.. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 12 01, 15:31)
O man šią savaitę turi viskas paaiškėt..ar jau yra koks žirniukas, ar ne

user posted image
Atsakyti
Deja. verysad.gif ..Vėl bus keli "tušti" ciklai, nes nėr brangiausiojo šalia..Taigis, sekantis bandymas nusikelia..Greičiau tie jo kontraktai baigtųsi..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 12 02, 10:07)
Deja. verysad.gif ..Vėl bus keli "tušti" ciklai, nes nėr brangiausiojo šalia..Taigis, sekantis bandymas  nusikelia..Greičiau tie jo kontraktai baigtųsi..

console.gif aš su tavim, lauksim kartu - tu savo, aš savo 4u.gif
Atsakyti
Taigis, nieko kito nelieka, nebent pastot ne savojo biggrin.gif blush2.gif Nuodėmingos mintys taip sakant aplanko, kai brangiausias toli..Nu, juokus baigiam..bet šiaip..suprantu, kad bus laikas kai viskas susitvarkys, normaliai gyvensim,..bet iki toks laiko gaišimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 02 gruodžio 2009 - 10:20
QUOTE(Violeta* @ 2009 12 02, 10:18)
iki toks laiko gaišimas..

ir aš taip galvoju dry.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif gal as cia biskuti ne i tema schmoll.gif na as kaip ir jus mielosios laukiu stebuklo turejau lb keistas menesines jos velavo po to atsirado ir sirgau tik 3 dienas keista nes to dar nebuvo tai galvojau,kad laukiuosi nestuke.gif dariausi NT taciau ten buvo tik viena juostele taciau po keliu dienu man pradejo skaudeti pilva is pradziu desnej puseje paskui kaireje dazniausia pradeda skaudeti vakare,ir pagausejo isskyru beto jauciuosi nervinga ir panasiai,pradedu verkti nors atrodo nera del ko. doh.gif Na aisku draugas tai pastebejo ax.gif ir sako man atrodo tu nescia blush2.gif jis kalbejo uztikrintai nes mes nesisaugome o mano brangiausias pacioje virsuneje tiesiog ne visada speja ax.gif blush2.gif 4u.gif na ir prisipazino,kad taip kiekiena diena pastaruoju metu taigi yra galimybe,kad nestuke.gif na dar palauksiu sawaitele ir vel darysiu testuka smile.gif na zinoma as norejau paklausti ar kam is merginu buvo tokie pozymiai?? unsure.gif uzsisvajojau rasydama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2009 12 16, 14:06)
ar kam is merginu buvo tokie pozymiai?? unsure.gif uzsisvajojau rasydama  lotuliukas.gif

šiaip ir skaudėjo, ir išskyrų buvo padaugėję... bet pas jus - suprasčiau, jei darytumėtės testą 2-3 sav po ovuliacijos, tai galėjo nerodyt, bet jei mmm velavo, buvo ir vistiek NT nerodė nėštumo, tai, manau, kad jus nenėščia 4u.gif labai norėčiau klysti ir kad jus paneigtumėte mano žodžius po kito NT mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, nepykit jei nesenai kas klause, bet va kiek akim permeciau - nerandu atsakymo.

Gal kas zinot kaip su skiepais nuo hepatito ir gripo. Noreciau pasiskiepyti vienakart nuo hepatito (B gal ir A). Viso kurso nepavyks, nes planuose leliukas jau po menesio meginsim. Kl. toks ar uztenka menesio tarpo po skiepo, kad jei pastociau, neivyktu nieko baisaus? Plius ar verta skiepytis vienakart isvis? Gal visgi susidaro apsauga kokiem metam? o po leliuko atsiradimo susiskiepyciau toliau.
Nuo raudoniukes nesiskiepysiu, nes ten tikrai zinau, kad reikia 3 menesiu petraukos, plius mama sako, jog sirgau, o del visa ko pasidariau tyrima. Laukiu rezultato.

Kitas kl. buvau Endemik, norejau pasidaryti tyrimukus chlamidiju, ueroplazmos, mycoplasmos - ten yra kompleksinis tikslus tyrimas. sake kaina apie 145. Tik gydytoja man taip ir neatsake kokio man reikia tiksliai (endemike irgi suabejojo)
Chl.trachomatis, Myc. genitalium, Ureaplasma DNR RL PGR ar Chl.trachomatis, Myc. hominis, Ureaplasma DNR RL PGR ?
Gal kas nesenai daretes ir galit paziureti kuri ?smile.gif
Buciau labai dekinga.

Beje del katineliu. Nuo toxoplazmozes tyrima pasidarysiu, tik va negi kai lauksiuosi tikrai negales mano katinelis i lauka eiti? Seimos gydytoja sako, jog jokiu budu neleisti. (Dabar ji pas mus i lauka vaiksto)
Gal kas susiduret?
Atsakyti
Sveikutes merginos, senokai cia nerasiau.... vis tie darbai, rupestelei - tai apgamo tyrimai, pasalinimas, po to dar planus teko atideti.... o dabar va - nebelaukiu si menesi jau mmm.... tikiuos jos neateis pas nabe dar ilgai ... tikiuos.... mano brangusis kazkaip pats sau susiplanavo ir pradejo visus darbu - turbut kad manes nejaudint smile.gif geras jis pas mane smile.gif
Labai sveikinu visas jau sulaukiusias zirniuko , linkiu kuo geriausio nesiojimo ir sveikateles abiems ir prisidedu prie laukiancia ir besitikinciu.... ech, butu nuostabiausia dovana kaledoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 12 21, 11:25)

Kitas kl. buvau Endemik, norejau pasidaryti tyrimukus chlamidiju, ueroplazmos, mycoplasmos - ten yra kompleksinis tikslus tyrimas. sake kaina apie 145. Tik gydytoja man taip ir neatsake kokio man reikia tiksliai (endemike irgi suabejojo)
  Chl.trachomatis, Myc. genitalium, Ureaplasma DNR RL PGR ar  Chl.trachomatis, Myc. hominis, Ureaplasma DNR RL PGR ?
Gal kas nesenai daretes ir galit paziureti kuri ?smile.gif
Buciau labai dekinga.

Beje del katineliu. Nuo toxoplazmozes tyrima pasidarysiu, tik va negi kai lauksiuosi tikrai negales mano katinelis i lauka eiti? Seimos gydytoja sako, jog jokiu budu neleisti. (Dabar ji pas mus i lauka vaiksto)
Gal kas susiduret?

Labutis,
as kai dariausi Endemike, tai man dare siuos tyrimus:

Chlamydia trachomatis
Mycoplasma hominis
Ureaplasma urealyticum

Tikiuos padejau smile.gif
Atsakyti