Merginos, nepykit jei nesenai kas klause, bet va kiek akim permeciau - nerandu atsakymo.
Gal kas zinot kaip su skiepais nuo hepatito ir gripo. Noreciau pasiskiepyti vienakart nuo hepatito (B gal ir A). Viso kurso nepavyks, nes planuose leliukas jau po menesio meginsim.
Kl. toks ar uztenka menesio tarpo po skiepo, kad jei pastociau, neivyktu nieko baisaus? Plius ar verta skiepytis vienakart isvis? Gal visgi susidaro apsauga kokiem metam? o po leliuko atsiradimo susiskiepyciau toliau.
Nuo raudoniukes nesiskiepysiu, nes ten tikrai zinau, kad reikia 3 menesiu petraukos, plius mama sako, jog sirgau, o del visa ko pasidariau tyrima. Laukiu rezultato.
Kitas kl. buvau Endemik, norejau pasidaryti tyrimukus chlamidiju, ueroplazmos, mycoplasmos - ten yra kompleksinis tikslus tyrimas. sake kaina apie 145. Tik gydytoja man taip ir neatsake kokio man reikia tiksliai (endemike irgi suabejojo)
Chl.trachomatis,
Myc. genitalium, Ureaplasma DNR RL PGR ar Chl.trachomatis,
Myc. hominis, Ureaplasma DNR RL PGR ?
Gal kas nesenai daretes ir galit paziureti kuri ?
Buciau labai dekinga.
Beje del katineliu. Nuo toxoplazmozes tyrima pasidarysiu, tik va negi kai lauksiuosi tikrai negales mano katinelis i lauka eiti? Seimos gydytoja sako, jog jokiu budu neleisti. (Dabar ji pas mus i lauka vaiksto)
Gal kas susiduret?