Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(Violeta* @ 2009 11 22, 18:49)
Šiuo metu mano būsena jau tokia, kad nebesvarbu kas gimtų - berniukas ar mergaitė, nesvarbu kada žiemą ar pavasarį, nesvabu zodiako ženklas ar sumažintos motinystės pašalpos ir pan..ech.. doh.gif

man tas pats.... anksčiau kažką kažkaip planavom, a dabar irnesakyk.gif kad tik būtų
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 11 22, 19:54)
man tas pats.... anksčiau kažką kažkaip planavom, a dabar irnesakyk.gif kad tik būtų

as ziuriu paskutiniu laiku kiek daug tokiu norinciu atsirado! as irgi, pirma planavau taip, kad gimtu vasara, po tokiu ar kitokiu zenklu...o dabar nebesvarbu. Noriu tapti nestuke.gif ir kad kudikeliui viskas butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2009 11 22, 20:35)
as ziuriu paskutiniu laiku kiek daug tokiu norinciu atsirado! as irgi, pirma planavau taip, kad gimtu vasara, po tokiu ar kitokiu zenklu...o dabar nebesvarbu. Noriu tapti  nestuke.gif ir kad kudikeliui viskas butu gerai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir as taip pat, planavau, planavau, o kai ka tik pergyvenau nesivystanti, supratau, kad nesvarbu kada, kaip, kur, kas. Svarbu, kad butu ir gimtu sveikas.
Visoms linkiu sulaukt stebuklo.
Atsakyti
Kai apsidairau aplinkui ir matau kiek yra žmonių negalinčiu susilaukti vaikelio, tai dėkoju dievui už savo berniukų rijulę, nors dažniausiai jie mane veda iš proto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junke: 23 lapkričio 2009 - 14:00
Ir aš manau, kad didžiausias džiaugsmas, kai planuoji ir pavyksta!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labas ZUZLA, kaip tau einasi? as pagaliau sulaukiau savo stebukliuko, labai dziaugiuosi ir nuosirdziai tau to paties linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nezinau kodel, bet jauciu tau kazkokia broliska meile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2009 11 30, 12:00)
Labas ZUZLA, kaip tau einasi?

as pagaliau sulaukiau savo stebukliuko

labai dziaugiuosi ir nuosirdziai tau to paties linkiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nezinau kodel, bet jauciu tau kazkokia broliska meile  wub.gif

sveika, mano fronte kol kas nieko naujo smile.gif

wub.gif nu va, kaip gerai rolleyes.gif linkiu, kad mažiukas gerai įsitvirtintų, ir lengvo nešiojimo tau wub.gif

ačiū 4u.gif

wub.gif malonu
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 11 30, 13:27)
sveika, mano fronte kol kas nieko naujo smile.gif

wub.gif nu va, kaip gerai rolleyes.gif linkiu, kad mažiukas gerai įsitvirtintų, ir lengvo nešiojimo tau wub.gif

ačiū 4u.gif

wub.gif malonu

kai praeita menesi susinervinus ejau pas gyne, tai ta pasake niek neplanuot ir neskaiciuot, tada ivyks viskas savaime, tai ir neskaiciavau nieko ax.gif ir pavyko biggrin.gif gal mes planuodamos ir taip troksdamos patyriam stresa ir todel nepavyksta pastot... g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2009 11 30, 12:39)
gal mes planuodamos ir taip troksdamos patyriam stresa ir todel nepavyksta pastot...  g.gif

aš jau senai nebestresuoju, tik kartais liudnuma užeina, kad mes vis dar dviese huh.gif o ir planuot ar "dirbti" nebeišeina - mat vyras grįžta tik savaitgaliams, taigi... nu kaip nors smile.gif gerai, kad yra gerų žmogučių, kurie siunčia gerus linkėjimus 4u.gif tikiu, kad tai padeda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 11 30, 13:47)
aš jau senai nebestresuoju, tik kartais liudnuma užeina, kad mes vis dar dviese huh.gif o ir planuot ar "dirbti" nebeišeina - mat vyras grįžta tik savaitgaliams, taigi... nu kaip nors smile.gif gerai, kad yra gerų žmogučių, kurie siunčia gerus linkėjimus 4u.gif tikiu, kad tai padeda blush2.gif

Jauciu kad esi geras zmogenas biggrin.gif Jum tikrai pavyks, tegul tik savaitgaliais mirksiukas.gif gal tau dar ne laikas turet vaikiuka, gal turi kazka dar iki jo nuveikt... juk viskas kas vyksta ne siaip sau, gal tau lemta pagymdyt kokius trynukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2009 11 30, 12:56)
gal tau lemta pagymdyt kokius trynukus  thumbup.gif

blink.gif būk gera, nesiųsk tokių minčių, bo jei taip atsitiks, išprotėsiu hihihi.gif be to neturiu vietos, kur tiek daug nešiot galėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 11 30, 14:06)
blink.gif būk gera, nesiųsk tokių minčių, bo jei taip atsitiks, išprotėsiu hihihi.gif be to neturiu vietos, kur tiek daug nešiot galėčiau biggrin.gif

ej, as juk pajuokavau, norejau upo priduot 4u.gif
Atsakyti