Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(Violeta* @ 2009 11 13, 11:24)
Cia kaip herpesas - tie virusai nepagydomi..Tiksliau sakant, liaudiškai, praėjus aktyviai formai lieka pasyvi..Ir viskas.Nusilps imunitetas, gali suaktyvėt.

As klausiau gines gel herpio, nes karts nuo karto jis man vis pasirodo. Gine sake, kad jei ne pirmas kartas, kai herpis iskyla, vargu ar jis gali itakoti nestuma ir issaukti persileidima ar nesivystyma. Jei ne pirma karta, reiskai organizmas turi antikuniu ir yra prisitaikes prie sios zarazos...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif jungiuosi i jusu buri, tikiuos cia rasti atsakymus i rupimus klausimus. Pradejom planuoti leliuka, kontraceptiniu nebegeriu jau nuo vasario menesio, tai neramina, kad ciklas mano yra nereguliarus iki siol. Nusipirkau folio rugsti, bet dabar pasiziurejau, kad reikia gerti kai jau esi nescia, tai nelabai suprantu koks skirtumas yra. g.gif tai yra keliu rusiu tos folio rugsties? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2009 11 17, 15:27)
ciklas mano yra nereguliarus iki siol. Nusipirkau folio rugsti, bet dabar pasiziurejau, kad reikia gerti kai jau esi nescia, tai nelabai suprantu koks skirtumas yra. g.gif  tai yra keliu rusiu tos folio rugsties? g.gif

folio rūgštis yra viena ir ta pati, skiriasi tik dozės... ciklo nesureguliuos, o gerti ją rekomenduoja pradėt 3 mėn prieš pastojimą, pašalinio poveikio nepastebėta, taip kad gerkit į sveikatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 11 17, 16:32)
folio rūgštis yra viena ir ta pati, skiriasi tik dozės... ciklo nesureguliuos, o gerti ją rekomenduoja pradėt 3 mėn prieš pastojimą, pašalinio poveikio nepastebėta, taip kad gerkit į sveikatą mirksiukas.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2009 11 17, 16:31)
Labai aciu uz atsakyma 4u.gif

prašom mirksiukas.gif pabandykit ciklo reguliavimui pagerti nakvišų arba agurklių aliejaus (kapsulėse)
Atsakyti
..jei gersit nakvišų aliejaus kapsules, negerkit tada kitokių vitaminų..nes pvz, tose kapsulėse yra ir daug vitamino E..150% RPN.

Pregnacarie conseption vėlgi 300% RPN, kituose, matyt, irgi yra nemažai..

Gali gautis smarkus apsinuodijimas, manau, dėl Vit. E perdozavimo.. g.gif
Dar kažkur skaičiau, kad vit E perteklius gali įtakot vaisiaus apsigimimą ir persileidimą netgi.
Taigis gerkit kurį nors vieną preparatą..Nuo daugiau sveikesnės nebūsime.

Tfu, Tfu..ir dabar dar to nelemto kiaulinio gripo reikia saugotis labai labai..
Žiemą dar bus įprastas sezoninis..Neštukėms ir planuojančios manau labai negerai tuos virusus pasigaut, ypač ankstyvajame nėštumo laikotarpyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 19 lapkričio 2009 - 10:29
as noreciau paklausti kiek mazdaug kainuoja darytis tuos visus tyrimus mergaitems? raudonuke ir vejeraupiais persirgus. man pries tris savaites buvo persileidimas ir gydytoja uzsimine apie siuos tyrimus. rolleyes.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(vaidalius @ 2009 11 20, 15:36)
as noreciau paklausti kiek mazdaug kainuoja darytis tuos visus tyrimus mergaitems? raudonuke ir vejeraupiais persirgus. man pries tris savaites buvo persileidimas ir gydytoja uzsimine apie siuos tyrimus.  rolleyes.gif  aciu

kiek skaiciau, tai visas kompleksas apie 300. Gal kas zino pigiau? unsure.gif
bet ten neiskaiciuota tepinelis ir toksoplozmozes tyrimas. (jei teisingai parasiau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 21 lapkričio 2009 - 10:00
QUOTE(Novia @ 2009 11 21, 10:59)
kiek skaiciau, tai visas kompleksas apie 300. Gal kas zino pigiau?  unsure.gif
bet ten neiskaiciuota tepinelis ir toksoplozmozes tyrimas. (jei teisingai parasiau).

dekui 4u.gif
Atsakyti
Nu va, nelaukiu mmm gruodžio mėnesį..bet kažin, ar pavyko kas..Brangusis grįžo ne pačiom geriausiom dienom..Kita proga bandyt vėl bus tik po kelių mėnesių..Laikykit špygas visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 11 22, 16:18)
Nu va, nelaukiu mmm gruodžio mėnesį..bet kažin, ar pavyko kas..Brangusis grįžo ne pačiom geriausiom dienom..Kita proga bandyt vėl bus tik po kelių mėnesių..Laikykit špygas visos smile.gif

aišku, kad laikysim mirksiukas.gif o aš atvirkščiai, laukiu mmm unsure.gif gydytoja leido bandyt tik po naujų, o mes nelabai saugojomes blush2.gif
Atsakyti
Zuzla, na, jei žirniukas atsiras, vadinasi, viskas jam gerai greičiausiai...Ir tai butų didesnis džiaugsmas, nei rūpestis, manau. 4u.gif

Šiuo metu mano būsena jau tokia, kad nebesvarbu kas gimtų - berniukas ar mergaitė, nesvarbu kada žiemą ar pavasarį, nesvabu zodiako ženklas ar sumažintos motinystės pašalpos ir pan..ech.. doh.gif
Atsakyti