Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(izabel @ 2009 11 03, 16:59)
Ureaplasma rasta??? Ir dar jei pvz dabar pasidariau tyrimus, o planuosim po 3-ju men pvz, vel reikes kartoti? ir dar vienas neraminantis klasuimelis, ar karta tarkim perskirgus kazkuria infekcija ji gali kartotis? Gal ir naivus klausimai, bet tikrai neturiu jokio nusimanymo tuose reikaluose... blush2.gif tikiuosi, daugiau zinancios pasidalins savo patirtimi.aciu smile.gif

galiu pakomentuoti del ureaplazmos, nes patirties turiu su sia infekcija. Mes su vyru ja gydomes jau puse metu, dabar laukiu kada galesiu eit tyrimu ir suzinoti kad turbut gal jau pagaliau pasveikau... unsure.gif mano viena pazistama irgi ja turejo ir sake kai tik issigyde tai su lig pirmu ciklu pastojo, tai reikia ja gydytis antibiotikais.
Atsakyti
Na...taksoplazmozė, citomegalo virusas, herpes - visam gyvenimui..Tą ir parodo imonoglobulinų tyrimas..Esmė, ko gero, kad ta infekcija jau būtų persirgta ir organizme būtų antikūnų, o ne aktyvi ligos fazė, per kurią ir pakenkiamas lėliukas..
Nuo raudoniukės juk visos 25 + juk buvom skiepytos, visokiais vėjaraupiais, tymais, kiaulyte dažna persirgusi..
Manau, kad pastojimo metu ir nėštumo laiku svarbiausia kokios zarazos negaut..Taip išeitų, kad geriau jau turėt tą pasyvią fazę nei neturėt.. g.gif Čia infektologų daržas jau..Mums kas belieka - tai visaip kaip sveikatintis ir imunitetą stiprint..Tai ir visokie kokai bus savaime sunaikinti..

yess.gif Mano šeimos daktaras ir ginekologė nerado prie ko prikibti -
cituoju - pavydėtinai geri rezultatai tiek kraujo, tiek visokie ginekologiniai..clap.gif

Ramia dūšia galiu ruoštis tapt nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 11 06, 19:52)
  yess.gif  Mano šeimos daktaras ir ginekologė nerado prie ko prikibti -
cituoju - pavydėtinai geri rezultatai tiek kraujo, tiek visokie ginekologiniai..clap.gif

Ramia dūšia galiu ruoštis tapt nestuke.gif

kokios geros naujienos bigsmile.gif thumbup.gif labai džiaugiuos už tave mirksiukas.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Zuzla...Neatsilik ir Tu..Galėsim kartu vienodomis viltimis gyventi..

Kaip tau visi tyrimukai? Ar reikės tonziles pjaut?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 11 07, 11:06)
Kaip tau visi tyrimukai? Ar reikės tonziles pjaut?

mano visi tyrimai puikūs - ir kraujo, ir šlapimo, jokių pūlių, jokių uždegimų... pačiai keista, negaliu atsistebėt tais daktarais - jaučiuosi gerai, o siūlo pjauti doh.gif nelemtas "kokas" doh.gif bet kol jaučiuosi gerai, tikrai nieko nepjausiu schmoll.gif bandysiu liaudišką mediciną, mažu padės smile.gif
Atsakyti
Na, ir nubėgau aš toksoplazmozės tyrimams. Tik maniau, kad iš to paimto kraujo ir kitus tyrimus galės padaryti, na dėl savęs, kaip tas mano kraujas laikosi (anksčiau buvo mažakraujystė, tai įdomu). Ir pasakė, kad iš to paimto kraujo tik tą vieną tyrimą darys, o jei noriu šiaip kraują pasitikrinti, tai reikės vėl iš naujo imti, į kažkokį kitą mėgintuvėlį, ir aišku, vėl mokėti. Dabar už toksoplazmozę sumokėjau 40Lt. Kaip ir viskas su daktarais kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inutia @ 2009 11 08, 10:54)
Ir pasakė, kad iš to paimto kraujo tik tą vieną tyrimą darys, o jei noriu šiaip kraują pasitikrinti, tai reikės vėl iš naujo imti, į kažkokį kitą mėgintuvėlį, ir aišku, vėl mokėti.

reikėjo prieš duodant kraują sakyt, kad noriu papildomų tyrimų, tai ir paimtų iš vieno ėmimo į kelis mėgintuvėlius smile.gif man kartą darė į penkis blink.gif o bendrą kraujo tyrimą poliklinikoj daro nemokamai
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 11 08, 12:08)
reikėjo prieš duodant kraują sakyt, kad noriu papildomų tyrimų, tai ir paimtų iš vieno ėmimo į kelis mėgintuvėlius smile.gif man kartą darė į penkis blink.gif o bendrą kraujo tyrimą poliklinikoj daro nemokamai

Kraujas laboratorijoje saugomas 5 dienos ir jeigu uzsimanat daryti dar kokiu tyrimu, tai reikia pasakyti tai daktarui, aisku jeigu stabilumas tu tyrimu yra geras tai galima is to pacio kraujo ir daryti papildomu tyrimu.
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif

Pasiskaiciau as cia jusu problemeles ir manau, kad ir as i jusu buri tinku. Jau keturi menesiai bandom pagauti antra vaikiuka. Taciau nieko neiseina, nes mano menesines tokios nereguliarios siais metais. O pries kelis men ir kiausides skaudejo, bet dabar praejo. Paskutiniu metu gan daznai sergu, tai bronchitu, tai ausies uzdegimu, tai buvau apsinuodijus. Del to ilgai atideliojau vaikucio pradejima, bet paskutinius men nusprendziau nelaukti.
Kodel tos menesines tapo tokios nereguliarios, kai pries tai kaip laikrodukas ateidavo? Turbut man laikas pas ginek apsilaikyti, nors ir nieko neskauda? O ar nuolatinis plauku slinkimas saujomis kazka negera reiskia? Gal kas galit patarti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chika @ 2009 11 08, 20:45)
mano menesines tokios nereguliarios siais metais

Paskutiniu metu gan daznai sergu

O ar nuolatinis plauku slinkimas saujomis kazka negera reiskia?

nereguliarios - tai čia kas kiek laiko? nes jei skirtumas ~10 dienų, tai gydytojai neskaito to nereguliarumu unsure.gif

gali būti, kad nepavyksta pastoti dėl esančio uždegimo organizme

gal dėl to, kad organizmas nusilpęs nuo ligų g.gif net nežinau
Atsakyti
Ko gero visais atvejais, kai mmm nereguliarios, gyd konstatuos kiaušidžių funkcijos sutrikimą ir nepakankamumą. Ir vsio..Su tuo ir plaukų slinkimas gali būt susijęs - juk tie patys hormonai viską apsprendžia.

Visokios ligos ligelės tam dalykui labai atsiliepia - ciklas juk iškart pailgėja arba patrumpėja dėl kelionių, nervų, ligų..

Manau..po tokių...bronchito, ausų uždegimų..Gal verta palaukt kokius pora ciklų?
Aš asmeniškai bijočiau - vien dėto, kad ligą sukelia bakterija; čia viena; kita - imunitetas turi sustiprėt..jei ligos kartojasi -mamos sveikata silpna..Tai manau, organizmas pirma savęs žiūrės..Dėl to ir pastot ir išnešiot sunkiau, tai galima ir persileidimas, ne duok Dieve niekam..Čia grynai mano pamąstymai..Visais atvejais gyd patarimo reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 09 lapkričio 2009 - 09:26
man idomu kaip tyrimus ima vyrams pvz. del ureaplazmos g.gif
Atsakyti