Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(zuzla @ 2009 11 03, 10:02)
kaip tik tarybiniais laikais ir skiepijo visus iš eilės smile.gif

~70 tokia kaina yra už igg ir igm kartu poliklinikoje, endemike abu kainuoja 64, tai kažkaip įtartinai pigiai aids padaro g.gif

Sorpo klinikoj suplojau 83 lt uz tokso tyrimus.
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif ne viska perskaiciau,bet prigasdinot mane cia su tais tyrimias verysad.gif as galvojau (naivuole),kad uzteks sveikai pagyventi keleta menesiu ir planuosim vaikeli. Gyvenu ne LT tai cia su Ginekologais sudetinga. Drauge tyrimu 3men.lauke doh.gif Lietuvoj buvau trumpam tai tik profilaktiskai pasitikrinau,padare echoskopa ir viskas. o planuoti norim pradeti po 3men.
tai ka man daryti su tais tyrimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 11 03, 13:14)

neprisigalvot problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 11 03, 12:14)
sveikos mergaites smile.gif  ne viska perskaiciau,bet prigasdinot mane cia su tais tyrimias verysad.gif  as galvojau (naivuole),kad uzteks sveikai pagyventi keleta menesiu ir planuosim vaikeli. Gyvenu ne LT tai cia su Ginekologais sudetinga. Drauge tyrimu 3men.lauke doh.gif  Lietuvoj buvau trumpam tai tik profilaktiskai pasitikrinau,padare echoskopa ir viskas. o planuoti norim pradeti po 3men.

Prisiminiau, kad man S. Airijoj, kai pastojau, pries pirmaji scana eme krauja ir dare tyrimus del iv ligu (nebeprisimenu, bet duoda bukleta) ir viskas aisku nemokama smile.gif Krauja ir slapima paskui nuolat tikrindavo.
Taigi nepergyvenkit smile.gif Didziausios sekmes pradedant lialiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 11 03, 12:22)
neprisigalvot problemų smile.gif

aciu.man to ir reikejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 03 lapkričio 2009 - 14:32
Sveikos busimos ir esamos mamytes, cia skaitau, kad jus pakankamai pasikausciusios tuose medicininiuose reikaluose, o as tik darausi tyrimus, nes zinau, kad reikia, tai ir daraui. Dabar gavau tyrimu ats, bet pas gine dar negreitai eiti, gal galetumet pasakyti, ka reiskia Taxoplasma IgG teigiamas ir Citomegalo IgG teigiamas, IgM abu neigiami ir Ureaplasma rasta??? Ir dar jei pvz dabar pasidariau tyrimus, o planuosim po 3-ju men pvz, vel reikes kartoti? ir dar vienas neraminantis klasuimelis, ar karta tarkim perskirgus kazkuria infekcija ji gali kartotis? Gal ir naivus klausimai, bet tikrai neturiu jokio nusimanymo tuose reikaluose... blush2.gif tikiuosi, daugiau zinancios pasidalins savo patirtimi.aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(izabel @ 2009 11 03, 15:59)
ka reiskia Taxoplasma IgG teigiamas ir Citomegalo IgG teigiamas, IgM abu neigiami ir Ureaplasma rasta??? Ir dar jei pvz dabar pasidariau tyrimus, o planuosim po 3-ju men pvz, vel reikes kartoti? ir dar vienas neraminantis klasuimelis, ar karta tarkim perskirgus kazkuria infekcija ji gali kartotis?

pavartyk temutę, tikrai apie tai kalbėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 11 03, 16:03)
pavartyk temutę, tikrai apie tai kalbėjom mirksiukas.gif

poster_offtopic.gif zuzla, na ir gėlyčių grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2009 11 03, 22:28)
poster_offtopic.gif zuzla, na ir gėlyčių grožis  wub.gif

smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izabel @ 2009 11 03, 15:59)
Sveikos busimos ir esamos mamytes, cia skaitau, kad jus pakankamai pasikausciusios tuose medicininiuose reikaluose, o as tik darausi tyrimus, nes zinau, kad reikia, tai ir daraui. Dabar gavau tyrimu ats, bet pas gine dar negreitai eiti, gal galetumet pasakyti, ka reiskia Taxoplasma IgG teigiamas ir Citomegalo IgG teigiamas, IgM abu neigiami ir Ureaplasma rasta??? Ir dar jei pvz dabar pasidariau tyrimus, o planuosim po 3-ju men pvz, vel reikes kartoti? ir dar vienas neraminantis klasuimelis, ar karta tarkim perskirgus kazkuria infekcija ji gali kartotis? Gal ir naivus klausimai, bet tikrai neturiu jokio nusimanymo tuose reikaluose... blush2.gif tikiuosi, daugiau zinancios pasidalins savo patirtimi.aciu smile.gif

Labas,

Toksoplazma ir Citomegalas G rodo,kad tu su ta infekcija jau esi susidurusi kazkada senai,oM kad tu dabar nesergi,jei toksoplazma viena kart buvo,tai gali pamirsti ji jau tau nebeaktuali,ir citomegalas tas pats (del citomegalo pasitikslink)
o kad ureaplazma rasta tai cia jau negerai,nes ja reikia gydyti,ir tau tavo partneriui.o poto vel tikrintis.Linkiu sekmes ir nenusimink.
Atsakyti
QUOTE(izabel @ 2009 11 03, 16:59)
Sveikos busimos ir esamos mamytes, cia skaitau, kad jus pakankamai pasikausciusios tuose medicininiuose reikaluose, o as tik darausi tyrimus, nes zinau, kad reikia, tai ir daraui. Dabar gavau tyrimu ats, bet pas gine dar negreitai eiti, gal galetumet pasakyti, ka reiskia Taxoplasma IgG teigiamas ir Citomegalo IgG teigiamas, IgM abu neigiami ir Ureaplasma rasta???

ToxoIgG ir Citomegalo IgG reiskia jau persirgai kazkada.
Atsakyti
aciu labai uz komentarus, tikiuosi isvejama ta infekcija ar kas ji bebutu ir ilgai netruks... doh.gif
Atsakyti