Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

O koks skirtumas, iš kraujo ar ne..Jei jų ras, tai vis tiek organizmas vienas ir tas pats..Tirsiuos profilaktiškai nuo taksplazmozės, raudoniukės, citimegalo viruso..Dėl kitų kažin ar verta..Pasakys gydytoja...
Atsakyti
ir man gydytoja sakė, kad jei jau pvz chlamidijos yra, tai jos bus ir kraujyje
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 29, 21:02)
ir man gydytoja sakė, kad jei jau pvz chlamidijos yra, tai jos bus ir kraujyje

Sveikutes,
norejau pasiklausti del tu tyrimu taksplazmozes,citimegalo viruso,chlamidiju ir t.t.t.Kai eini tyrimus daryti,kaip supratau dabar ima krauja?ar ima tepineli????nes Sorpo lab. berods kiek pamenu tai tepineli sake ima.Tai kai paima vienu sykiu ir padaro visus tyrimus,ar kiekvienam atskirai cia ima krauja ar tepineli?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Coliuke1231 @ 2009 10 30, 08:42)
Tai kai paima vienu sykiu ir padaro visus tyrimus,ar kiekvienam atskirai cia ima krauja ar tepineli?Aciu.

vieną kartą paima ir visus tyrimus padaro
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 30, 11:14)
vieną kartą paima ir visus tyrimus padaro

dekui labai:)smile.gif
Atsakyti
Labas visom laukiancioms ir tikiuosi, sulauksianciom. Pati laukiau, bet nesekmingai, todel dabar taip pat darausi visus tyrimus, kaip supratau vilnietes raset, kad aids centre tyrimu neatlieka, tai pasakysiu, kad as dariausi ednemik filiale, kuriu yra visuose didziuosiuose Lietuvos miestuose. Man eme krauja ir tepineli, darys is ju berods 6 tyrimus, kadangi nelb su tuo buvau susidurusi, tai negaliu tiksliai pasakyti, ka is ko ims. Lauksim atsakymu ir toliau stengsimes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(izabel @ 2009 10 31, 08:48)
Man eme krauja ir tepineli, darys is ju berods 6 tyrimus, kadangi nelb su tuo buvau susidurusi, tai negaliu tiksliai pasakyti, ka is ko ims. Lauksim atsakymu ir toliau stengsimes ax.gif

Svarbiausia nenusimint ir toliau stengtis wink.gif
Atsakyti
Pries 2,5 men susilaukem dukrytes, bet apie tuos tyrimus paskaiciau tik dabar g.gif Na as gimdziau uzsienyje, tai gal cia kiek kitaip ziuri i tuos dalykus... Manau, jei kam lemta atsitikti, tai ir tyrimai negelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2009 11 01, 02:32)
Pries 2,5 men susilaukem dukrytes, bet apie tuos tyrimus paskaiciau tik dabar g.gif Na as gimdziau uzsienyje, tai gal cia kiek kitaip ziuri i tuos dalykus... Manau, jei kam lemta atsitikti, tai ir tyrimai negelbes 4u.gif

Gal ir tavo tiesa 4u.gif Bet, jei kas nutiktų, norėčiau jaustis taip, kad stengiausi kiek begalėjau, kad taip nenutiktų, taip gal savęs tiek nekaltinčiau sakydama "o galėjau aš pasidaryti tą tyrimą ir dabar būtų viskas gerai" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2009 11 01, 15:49)
Gal ir tavo tiesa  4u.gif  Bet, jei kas nutiktų, norėčiau jaustis taip, kad stengiausi kiek begalėjau, kad taip nenutiktų, taip gal savęs tiek nekaltinčiau sakydama "o galėjau aš pasidaryti tą tyrimą ir dabar būtų viskas gerai"  4u.gif

Sveikutes,
o as net nezinau nuo ko ka pradeti daryti,man irgi buvo nesekmingas nestumas.Gydytoja tik pasake taip, po 4 menesiu pasidaryk nuo lytiskai plintaciu ligu tyrima ir viskas.
Tai net nezinau,o gal ir pas mane tas kazkas ne taip,kaip Jus rasote.
Atsakyti
QUOTE(Coliuke1231 @ 2009 11 02, 11:30)
Sveikutes,
o as net nezinau nuo ko ka pradeti daryti,man irgi buvo nesekmingas nestumas.Gydytoja tik pasake taip, po 4 menesiu pasidaryk nuo lytiskai plintaciu ligu tyrima ir viskas.
Tai net nezinau,o gal ir pas mane tas kazkas ne taip,kaip Jus rasote.

Labuka 4u.gif

Mes tai kadangi rimčiau dirbti ties smileysex.gif tik po metelių pradėsim, tai pakolkas išsiaiškinsiu dėl visokių raudoniukių, vėjaraupių, kad jei ką susiskiepičiau laiku smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif

megstu apsidrausti, jei yra tokia galimybe, issiaiskinti viska, tai prisirinkau informacijos del tyrimu, skiepu, ir visa laiminga paskambinau ginekologes konsultacijai uzsirasyti. Tai pasijauciau baisiai baisiai nejaukiai.. Paklausiau del skiepu raudoniukes - sako, nesamone, kad neskiepyta. Sakau, gal tyrima koki galima atlikti? Sako, "kam cia organizma nuodyti (?), niekas nuo nieko neapsaugotas, ir bus taip, kaip bus (!)." Nius nesu is tu perfekcionisciu, kur viska nori zinoti, nu bet kazkaip keistai man toks atsakymas nuskambejo, nezinau, gal man jau paranoja kokia.. Vienu zodziu pasake, kad jei pasirodys butina, tyrimus atliks esant nestuke.gif , ir viskas. O puseserei buvo nestumo metu nebezinau tiksliai, toksoplazmoze (galiu ir sumaisyti pavadinima) rasta, ar ka ten, tai liudnai baigesi. Pasimeciau, kaip del tu tyrimu cia... Gal tiesiog per daug sureiksminu? blush2.gif
Atsakyti