Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(augustella @ 2009 10 28, 10:57)
o kur daro Vilniuje ta spermograma ir kiek tai kainuoja?

daro privačiose klinikose, pvz Baltijos Amerikos, Vaisingumo ir panašiose... kainuoja nuo 140 iki 200 ir daugiau, žiūrint, kur darysites..
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Klausima turiu del tyrimu blush2.gif : visu baisuokliu (chlamidiju, ureaplazmu, mikloplazmu, ir pan.) tyrimams ima tepineli? Ar nustato is kraujo meginelio?
Klausiu, nes parupo, kai poliklinikoj ima "standartini" tepineli ir ji kazkur siuncia tyrimams atlikti, ar tiria ji del visu siu infekciju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indigo7: 28 spalio 2009 - 12:00
QUOTE(indigo7 @ 2009 10 28, 11:57)
visu baisuokliu (chlamidiju, ureaplazmu, mikloplazmu,  ir pan.) tyrimams ima tepineli? Ar nustato is kraujo meginelio?

kai poliklinikoj ima "standartini" tepineli ir ji kazkur siuncia tyrimams atlikti, ar tiria ji nuo siu visu infekciju?

jei daryti laboratorijose, tai man atrodo, kad tepinėlių nebeima, tik kraują, bet galiu ir klysti

tikrai ne, jei nėra nurodyta tirti dėl šių infekcijų
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 28, 13:02)
jei daryti laboratorijose, tai man atrodo, kad tepinėlių nebeima, tik kraują, bet galiu ir klysti

tikrai ne, jei nėra nurodyta tirti dėl šių infekcijų

Kai buvau pastojusi, eme poliklinikoj tepineli, gine pakomentavo rezultatus: "viskas gerai".
Deja, vaikelis nesivyste ir jo netekau. Tai dabar svarstau, kokius cia tyrimus daryt, nes gine rekomendavo tik skydliauke patikrint. O as vepla nepaklausiau del to tepinelio, ar buvo tirta nuo infekciju. O gal nesciuju tepinelius tiria nuo ju?
Nezinau dabar, ar eit i mokama laboratorija ir tirtis nuo tu visu brudu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indigo7: 28 spalio 2009 - 12:22
QUOTE(indigo7 @ 2009 10 28, 12:21)
dabar svarstau, kokius cia tyrimus daryt, nes gine rekomendavo tik skydliauke patikrint

O as vepla nepaklausiau del to tepinelio, ar buvo tirta nuo infekciju

gali būti, kad jums viskas gerai, tiesiog neužsimezgė vaisiukas ir tiek..

jei tai buvo standartinis tepinėlis, dėl tų infekcijų netyrė schmoll.gif be to nemanau, kad tie tyrimai būtų nemokami
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 28, 13:28)
gali būti, kad jums viskas gerai, tiesiog neužsimezgė vaisiukas ir tiek..

jei tai buvo standartinis tepinėlis, dėl tų infekcijų netyrė schmoll.gif be to nemanau, kad tie tyrimai būtų nemokami

Kad vaisiukas buvo, bet kazkuriuo metu nebesivyste daugiau...
Dekui uz nuomone. Ir as manau, kad niekas nemokamai nenagrines taip detaliai. Reikes eit privaciai tirtis matyt. Maza kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indigo7: 28 spalio 2009 - 12:38
QUOTE(indigo7 @ 2009 10 28, 12:38)
Kad vaisiukas buvo, bet kazkuriuo metu nebesivyste daugiau...

turėjau omeny, kad neužsimezgė tiek ir taip, kad vyktų tolesnis vystymas... man kažkaip panašiai ligoninėj sakė..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 28, 13:50)
turėjau omeny, kad neužsimezgė tiek ir taip, kad vyktų tolesnis vystymas... man kažkaip panašiai ligoninėj sakė..

Matyt sad.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Jungiuosi į jūsų mielą ir draugišką būrelį.

Planuojam su brangiuoju rimtai darbuotis po metelių (na, gal dar daug laiko, bet noriu būt viskuom garantuota).

Taigi, norėjau paklausti, kada geriausia pradėt nuo visko tirtis, nuo kokių tyrimų pradėti? Kada skiepytis ir pan.?

Na, apie vitaminus plačiai diskutavote, tai viską supratau atrodo rolleyes.gif

wacko.gif nuo tiek reikiamų tyrimukų jau ir galva susisuko, tai visai nebežinau nuo kada pradėt viską...

Be to, kažkuri mergaitė klausė apie tas knygutes planuojančioms, būtų įdomu sužinoti, kokias knygeles jūs turit ir kokia jūsų nuomonė apie jas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2009 10 28, 19:03)
Jungiuosi į jūsų mielą ir draugišką būrelį.

wacko.gif nuo tiek reikiamų tyrimukų jau ir galva susisuko, tai visai nebežinau nuo kada pradėt viską...

kokias knygeles jūs turit ir kokia jūsų nuomonė apie jas  g.gif

friends.gif

jie visai ne reikiami mirksiukas.gif bet jei tau jie vistik reikiami, tai skiepytis nuo nepersirgtų ligų gali jau dabar, o tirtis - prieš imantis rimtų darbų smile.gif

neturiu ir neplanuoju turėti, nes internete pilną info dar ir su patirtimi, o tose knygutės irgi vieningos nuomonės apie tam tikrus dalykus nėra... na, čia tik mano nuomonė..
Atsakyti
Nusipirkau PregnantCare vitaminus planuojančioms..Iki rimtų darbų gerta bus apie mėnesį..
Kitą sav planuosiu dėl infekcijų pasitikrint..
Duok, Dieve, taip sakant, kad netinkamas atsakymas planų nesugriautų..Darysiuos Aids centre.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 10 28, 20:10)
Duok, Dieve, taip sakant, kad netinkamas atsakymas planų nesugriautų..

sėkmės 4u.gif
Atsakyti