QUOTE(augustella @ 2009 10 27, 16:45)
Jeigu yra tokiu mamu,atsiliepkite ar jus po nesivystanciu ar persileidimu ejot pas genetikus ir ka jums ten nustatinejo Tik ta kariotipa ar dar ka nors? .pas kokias genetikes lanketes? ir ka genetikai pasake,kodel taip buna,jei visi hormonu tyrimai geri,infekciju nerasta,afs vienas rodiklis AKA- neigiamas,kiti netirti. Man tik gine paminejo,kad progesterono norma i mazesne puse krypsta,tai gal diuphastono pagerti pries planuojant liepe.
Beje, o jus vyrus siuntet tirtis pries planuojant pastoti ar po nesivystanciu.Ir ka tyret,jei nera problemu su nevaisingumu (mano vyras netirtas visai)
Tave tiek istyre,o vyras???
Siusk gal vyra tirtis tegu padaro vyrui spermagrama.Galbut pas ji yra mazai aktyvus spermatozoidai.Galbut kitkas.
O pagerti gali folio rugsti pries pastojant 3 menesius.Duphastonas jis yra gerai, bet man kaip minejo,kad jis aktyvus yra labai,jeigu esi nescia ir palaiko leliuka viduje,jeigu gresia persileidimas ir panasiai.
O siaip sakau pirma vyro sperma istiria, jos greiti,nusedima ir panasiai.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 10 27, 16:51)
spermos kokybė priklauso nuo daugybės dalykų, tame tarpe ir rūkymo... pvz
17 puslapis... galima informacijos ir daugiau rasti...
aciu:)laikysim ji uz ragu:)bet nezinau,kiek yra draugu kurie ruko,turi vaikus sveikus ir visa kita,manau gamta atrenka....
manau spermiukas tiek pat turi būti sveikas, kaip ir kiaušinėlis, juk iš jų dviejų užauga vaikas
gal kas mano kitaip?
Papildyta:
vyrą siunčiau daryti spermogramą po 11 mėn bevaisių pastangų, bet pas jį buvo viskas labai gerai... mūsų atveju, nėštumui greičiausiai pakenkė kelionė, taigi kreiptis į genetikus nesiruošiam...