Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 15:21)
galbut:)atsiprasau,kad klaidinu:)
tiesiog man sako:gerk tik folio ta rugsti daugiau nieko.Tai vat ir sakau,man idomu labai,tai geriau pasirodo gerti tuos vitaminus bendrus mamytems:)

jei turi iš kur gauti natūralių vitaminų, tai nėr ko tuos papildus gert, bet aš gyvenu mieste, vaisių daržovių savo neturiu, organizmo stiprumu pasigirti negaliu, tai geriu kompleksą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 15:32)
jei turi iš kur gauti natūralių vitaminų, tai nėr ko tuos papildus gert, bet aš gyvenu mieste, vaisių daržovių savo neturiu, organizmo stiprumu pasigirti negaliu, tai geriu kompleksą smile.gif

tai kad ir as mieste gyvenu:)turiu obuoliu, perku aisku bananus:)ir turiu prisisaldziusi darzoviu, o siaip darzoviu turiu savu.Bet vistiek manau neuztenka man to.Nezinau ar mano organizmas toks stiprus,manau kad ne:)nes nutiko beda....
bet gal pagersiu as juos.
tik vat siandien as nelabai gerai jauciuosiu, tai ziuresiu kaip bus rytoj,gal kas negerai net nezinau jau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 15:43)
tai kad ir as mieste gyvenu:)turiu obuoliu, perku aisku bananus:)ir turiu prisisaldziusi darzoviu, o siaip darzoviu turiu savu.Bet vistiek manau neuztenka man to.Nezinau ar mano organizmas toks stiprus,manau kad ne:)nes nutiko beda....
bet gal pagersiu as juos.
tik vat siandien as nelabai gerai jauciuosiu, tai ziuresiu kaip bus rytoj,gal kas negerai net nezinau jau. verysad.gif

Labukas Zuzla:)kito vardo tavo nezinau:)arba nemoku paziureti siame tinklapyje:)
Siandien buvau ligonineje, ten gydytoja mane apziurejo,pasake viskas gerai yra ir bus.Vaikiuka planuoti po puses metu:)Tik pasake,jog atejo histologiniai tyrimai,kurie tvirtina,jog mano gydytoja netinkamus vaistus man paskyre nestumo metu 6-7 savaiteje, per stiprus buvo vaistai maksties zvakutes Macmiror,todel sustabde jie kudikio gyvybe.
O siaip dziaugiuosiu,kad dabar viskas gerai,neziuriu atgal nors labai skaudu ir gyvenu toliau:)
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 23, 12:24)
Labukas Zuzla:)kito vardo tavo nezinau:)arba nemoku paziureti siame tinklapyje:)

mano gydytoja netinkamus vaistus man paskyre nestumo metu 6-7 savaiteje, per stiprus buvo vaistai maksties zvakutes Macmiror,todel sustabde jie kudikio gyvybe.

O siaip dziaugiuosiu,kad dabar viskas gerai,neziuriu atgal nors labai skaudu ir gyvenu toliau:)

sveika 4u.gif

džiaugiuos, kad tau viskas gerai

nu *****, iš gydytojos aš to nesitikėjau doh.gif gun_bandana.gif tokias...

drinks_cheers.gif teisingai, taip ir reikia

o pas kokią gydytoją dabar eini?

gavau savo streptokoko tyrimą sad.gif 403... kai norma 0-200... keliausiu per gydytojus...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 12:32)
sveika 4u.gif

džiaugiuos, kad tau viskas gerai

nu *****, iš gydytojos aš to nesitikėjau doh.gif  gun_bandana.gif tokias...

drinks_cheers.gif teisingai, taip ir reikia

o pas kokią gydytoją dabar eini?

gavau savo streptokoko tyrimą sad.gif 403... kai norma 0-200... keliausiu per gydytojus...

Labukas:)
as einu pas Ina Kareckiene, ji labai gera,svelni atidi,na man ji labai patiko,nezinau.Daug kam ji patinka...
o kas cia per tyrimas streptokoko?????ka tai reiskia?ka jis rodo?
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 23, 12:35)
as einu pas Ina Kareckiene

o kas cia per tyrimas streptokoko?????ka tai reiskia?ka jis rodo?

čia privačiai ar poliklinikoj?

aš pati tiksliai nežinau... sirgau pernai angina, bet ne anginine forma, tai norėjau pasižiūrėt, ar liko tų bacilų ar ne... nes jos irgi galėjo sukelti persileidimą.. na aiškiau bus, kai apsilankysiu pas reumatologą (man angina buvo reaktyvinio artrito forma)... šiaip streptokoko tyrimą reikia daryti visoms nėščioms 36 sav (ima pasėlį iš makšties), nes jei streptokoko yra, jis gali apkrėsti vaikelį gimdymo metu, todėl gimdant leidžiami antibiotikai unsure.gif o tą streptokoką turi vos ne kas trečia moteris..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 12:48)
čia privačiai ar poliklinikoj?

aš pati tiksliai nežinau... sirgau pernai angina, bet ne anginine forma, tai norėjau pasižiūrėt, ar liko tų bacilų ar ne... nes jos irgi galėjo sukelti persileidimą.. na aiškiau bus, kai apsilankysiu pas reumatologą (man angina buvo reaktyvinio artrito forma)... šiaip streptokoko tyrimą reikia daryti visoms nėščioms 36 sav (ima pasėlį iš makšties), nes jei streptokoko yra, jis gali apkrėsti vaikelį gimdymo metu, todėl gimdant leidžiami antibiotikai unsure.gif o tą streptokoką turi vos ne kas trečia moteris..

Oi oi kaip baisu tas streptokokas!As esu girdejusi,kad nuo anginos buna tie persileidimai,bet kad tu sakai kad tau buvo reaktyvinio artrito forma,tai as nezinau tokios.As sirgau angina seniai gal kokiu 24 ar 25 metu, man dabar bus va 29.
Na ka noriu tau pasakyti, svarbiausia nesinervinti,nes nervai ir stresas labai kenkia tai vietai itin,taip kad nueisi pas gydytojus dabar ir suzinosi viska smulkiau.Svarbiausia sakau,nesigreziok dabar atgal.Suprantu kad tai labai sunku,nes man tai isviso sakau 14 savaitej dare valyma ir plius todel kad gydytojas padare didele klaida, be to ta gydytoja jau nebedirba.Laikykis.
As ligonineje vaikstau.Ji dirba ligonineje.
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 23, 12:54)
As sirgau angina seniai gal kokiu 24 ar 25 metu, man dabar bus va 29.

Laikykis

tai gal ir tu nueik unsure.gif blogiau nebus.. kai pas tave buvo įprasta angina, tai tau pas LOR'ą

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 12:58)
tai gal ir tu nueik unsure.gif blogiau nebus.. kai pas tave buvo įprasta angina, tai tau pas LOR'ą

friends.gif

as buvau pas Lora:)
man ji nieko nesake,dare tyrimus, ciupino mane ir gerkle ziurejo ir visa kita.
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 23, 13:03)
as buvau pas Lora:)
man ji nieko nesake,dare tyrimus, ciupino mane ir gerkle ziurejo ir visa kita.

na kaip nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 13:09)
na kaip nori smile.gif

Bet as pasiklausiu gydytojos del sito,aciu uz info labai:)
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 23, 13:15)
Bet as pasiklausiu gydytojos del sito,aciu uz info labai:)

tai čia tam ir esame, kad dalintumėmės mirksiukas.gif
Atsakyti