QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 12:48)
čia privačiai ar poliklinikoj?
aš pati tiksliai nežinau... sirgau pernai angina, bet ne anginine forma, tai norėjau pasižiūrėt, ar liko tų bacilų ar ne... nes jos irgi galėjo sukelti persileidimą.. na aiškiau bus, kai apsilankysiu pas reumatologą (man angina buvo reaktyvinio artrito forma)... šiaip streptokoko tyrimą reikia daryti visoms nėščioms 36 sav (ima pasėlį iš makšties), nes jei streptokoko yra, jis gali apkrėsti vaikelį gimdymo metu, todėl gimdant leidžiami antibiotikai
o tą streptokoką turi vos ne kas trečia moteris..
Oi oi kaip baisu tas streptokokas!As esu girdejusi,kad nuo anginos buna tie persileidimai,bet kad tu sakai kad tau buvo reaktyvinio artrito forma,tai as nezinau tokios.As sirgau angina seniai gal kokiu 24 ar 25 metu, man dabar bus va 29.
Na ka noriu tau pasakyti, svarbiausia nesinervinti,nes nervai ir stresas labai kenkia tai vietai itin,taip kad nueisi pas gydytojus dabar ir suzinosi viska smulkiau.Svarbiausia sakau,nesigreziok dabar atgal.Suprantu kad tai labai sunku,nes man tai isviso sakau 14 savaitej dare valyma ir plius todel kad gydytojas padare didele klaida, be to ta gydytoja jau nebedirba.Laikykis.
As ligonineje vaikstau.Ji dirba ligonineje.