Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 11:11)
3 ir 4 nėštumo savaites buvau kelionėje... tai gal nuovargis, skrydžiai, įtampa (buvau ne kartą labai susinervinusi, ne dėl savo kaltės, tose situacijose niekas nebūtų abejingas)... manau, visa tai susidėjo... tikiuosi, kad visa tai buvo tik atsitiktinumas... kitą kartą man gydytoja pasakė - sėdėt ir perėt hihihi.gif

nustojo vystytis 4 sav, persileidimas buvo 6 sav

na taip negerai:)gal ir man tas pats nervai itampa ir panasiai.
uzjauciu tave,bet nieko,tikekimes kad sekantis kartas bus gerai viskas:)smile.gif:)to tau ir linkiu labai:)
dar norejau paklausti,o kada reiks eiti pas gydytoja pasitikrinti,po 1 menesiniu ar kada?ar tu jau buvai?
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 11:15)
to tau ir linkiu labai:)

dar norejau paklausti,o kada reiks eiti pas gydytoja pasitikrinti,po 1 menesiniu ar kada?ar tu jau buvai?

ačiū 4u.gif ir tau to paties mirksiukas.gif

buvau, kai baigėsi kraujavimas, pažiūrėjo kraujo tyrimą, pačiūpijo, pasakė, kad viskas tvarkosi, kad laukia manęs po naujų su nestuke.gif bet jei kas negerai, iškart pas ją smile.gif

gerai, kad prisiminiau, reikia iš ligoninės tyrimus paimt, pasakys, ar persileidimas dėl infekcijos buvo ar ne
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 11:31)
ačiū 4u.gif ir tau to paties mirksiukas.gif

buvau, kai baigėsi kraujavimas, pažiūrėjo kraujo tyrimą, pačiūpijo, pasakė, kad viskas tvarkosi, kad laukia manęs po naujų su nestuke.gif bet jei kas negerai, iškart pas ją smile.gif

gerai, kad prisiminiau, reikia iš ligoninės tyrimus paimt, pasakys, ar persileidimas dėl infekcijos buvo ar ne

aiskutis,tai ir as eisiu kai baigsis viskas,jeigu gerai baigsis:)
o kaip paimti tuos tyrimus is ligonines?man vaziuoti i ligonine ir prasyti israso ar kaip?
kazkaip nezinau kaip man ten duos ar is viso duos.
Man baisu net pagalvoti,kad vel mane ciupins:)nemegstu labai labai:)
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 11:38)
aiskutis,tai ir as eisiu kai baigsis viskas,jeigu gerai baigsis:)
o kaip paimti tuos tyrimus is ligonines?man vaziuoti i ligonine ir prasyti israso ar kaip?
kazkaip nezinau kaip man ten duos ar is viso duos.

dar norejau labai suzinoti,kai baigei kraujuoti,ar geri folio rugsti?kaip reikia tam pasiruosti?
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 11:38)
o kaip paimti tuos tyrimus is ligonines?

nežinau, ar tau ėmė tyrimams.. nes man pasakė, kai likučius ištraukė, kad išsiųs juos histologiniam tyrimui ir rezultatus galima pasiimti po 10 dienų

nežinau, kaip tau toj ligoninėj buvo, bet antakalnio ligoninėj apžiūrėjo trys gydytojai (nes buvau viso tris kartus) - du vyrai ir moteris, tai be jokių neigiamų emocijų išėjau

QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 12:13)
dar norejau labai suzinoti,kai baigei kraujuoti,ar geri folio rugsti?kaip reikia tam pasiruosti?

aš negeriu tik folio rūgštį, gerius vitaminus planuojančioms pastoti, į kurių sudėtį įeina ir folio rūgštis, vadinasi "pregnacare conception"... jokio pasiruošimo tam nereikia
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 12:39)
nežinau, ar tau ėmė tyrimams.. nes man pasakė, kai likučius ištraukė, kad išsiųs juos histologiniam tyrimui ir rezultatus galima pasiimti po 10 dienų

nežinau, kaip tau toj ligoninėj buvo, bet antakalnio ligoninėj apžiūrėjo trys gydytojai (nes buvau viso tris kartus) - du vyrai ir moteris, tai be jokių neigiamų emocijų išėjau
aš negeriu tik folio rūgštį, gerius vitaminus planuojančioms pastoti, į kurių sudėtį įeina ir folio rūgštis, vadinasi "pregnacare conception"... jokio pasiruošimo tam nereikia

o as kai pradejau gerti tuos vitaminus,mane be proto pykino,negaliu ju gerti:)
man tik minejo,kad vitaminuose neuztenka to kiekio folio rugsties,todel reikia gerti tik folio rugsti,nu net nezinau ka cia daryti,gersiu vitaminus gal geriau,ten bus visko ko reikia manau.
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 12:45)
o as kai pradejau gerti tuos vitaminus,mane be proto pykino,negaliu ju gerti:)

man tik minejo,kad vitaminuose neuztenka to kiekio folio rugsties,todel reikia gerti tik folio rugsti

aišku, man tai gerai

tai kad kiek rekomenduoja, tai ten tiek ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 12:48)
aišku, man tai gerai

tai kad kiek rekomenduoja, tai ten tiek ir yra mirksiukas.gif

sakau kiek zmoniu tiek nuomoniu,tai dabar ramiai ir man reikia gerti gal tik kitus reikia ieskoti,nes nuo tu pykina mane kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 12:51)
sakau kiek zmoniu tiek nuomoniu

o kiek tau sakė? nes daugiausiai susidūriau, kad rekomenduoja 400 mg folio rūgšties per dieną
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 14:04)
o kiek tau sakė? nes daugiausiai susidūriau, kad rekomenduoja 400 mg folio rūgšties per dieną

man sake irgi 400mg,bet vaistininke pasake man kad ten yra tik 0.8mg,tai sakau negerai man.Galbut ten buvo kitokie Pregnacare tik nepamenu kaip rasei sekanti pavadinima.Reiks man paziureti pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 14:08)
man sake irgi 400mg,bet vaistininke pasake man kad ten yra tik 0.8mg,tai sakau negerai man.Galbut ten buvo kitokie Pregnacare tik nepamenu kaip rasei sekanti pavadinima.Reiks man paziureti pabandyti.

tai čia matyt ne apie pregnacare kalbi, nes visose keturiose serijose (planuojančioms, nėščioms, žindančioms ir dar kažkokiose "plus") yra folio rūgšties po 400 mg
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 14:18)
tai čia matyt ne apie pregnacare kalbi, nes visose keturiose serijose (planuojančioms, nėščioms, žindančioms ir dar kažkokiose "plus") yra folio rūgšties po 400 mg

galbut:)atsiprasau,kad klaidinu:)
tiesiog man sako:gerk tik folio ta rugsti daugiau nieko.Tai vat ir sakau,man idomu labai,tai geriau pasirodo gerti tuos vitaminus bendrus mamytems:)
Atsakyti