QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 09:37)
gydytoja (jūsų ginekologė) nors dufastoną turėjo išrašyt, biuletenį duot
ar po ligoninės ėjot pas ją? o ligoninėj per echo žiūrėjo? kokioj ligoninėj buvot?
aš tai kaip ėjau, tai ir eisiu į polikliniką, tik jei man reikės papildomai echoskopijų, tai nueisiu privačiai..
man po persileidimo po 7 dienų baigėsi, o kaip po valymo būna, nežinau.. o mmm sakė, kažkur po mėn, bet aš jau kažkokį pms'ą jaučiu, nors po kraujavimo pabaigos praėjo savaitė
Jo kazka minejo apie ta dufastona bet nieko neisrase.As gulejau namie paskui 4 dienas tai tikrai.Po ligonines ejau is karto pas gydytoja poliklinikoj. Ligoninej dare echoskopa tuo metu,sake sirdele plaka,o kad truputis kraujo yra tau tipo taip buna. Bet man buvo israse dar poliklinikoj tuo metu zvakuciu i maksti, tai liepe toliau baigti kursa israse buvo Macmiror berods taip vadinasi. Kai pabaigiau ta kursa,tai ir nustojo vystytis kudikis,nezinau ar cia sutapimas bet as manau kad netinkamos zvakutes buvo ir tiek.Nes kraujavimas 1 prasidejo butent kai pradejau naudoti tas zvakutes. Paskui ligonineje jau spalio 14 diena pasake,kad kudikis nustojo vystytis 9 savaitej,sirdele nustojo plakti 11,echo parode kad 9 nustojo vystytis,bet kada sirdele kaip nustate kad 11 savaitej nezinau.Ligonineje ir pirma ir antra karta buvau Kovo 8 osios Tyzenhauzu gatveje Vilniuje Vilniaus gimdymo namai.
O del kraujavimo tai sakau, nezinau lauksiu dar nes temperaturos nera,siandien 7 diena kaip kraujas dar yra,lauksiu iki 10 dienu,jei nepraeis vaziuosiu i ligonine.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 09:37)
gydytoja (jūsų ginekologė) nors dufastoną turėjo išrašyt, biuletenį duot
ar po ligoninės ėjot pas ją? o ligoninėj per echo žiūrėjo? kokioj ligoninėj buvot?
aš tai kaip ėjau, tai ir eisiu į polikliniką, tik jei man reikės papildomai echoskopijų, tai nueisiu privačiai..
man po persileidimo po 7 dienų baigėsi, o kaip po valymo būna, nežinau.. o mmm sakė, kažkur po mėn, bet aš jau kažkokį pms'ą jaučiu, nors po kraujavimo pabaigos praėjo savaitė
Be to mano draugei del to kraujavimo sake,kad jai irgi savaite buvo,tada labai greitai prasidejo menesines,taip kad nuo organizmo priklauso kada prasides,svarbu kaip as suprantu kad kraujavimas neuzsitestu po persileidimo ir valymo ne daugiau kaip 10 dienu.