Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 20, 18:51)
Na kai man pradejo kraujuoti tai 14 savaiteje, tada nuvaziavau i ligonine ir man pasake,kad neplaka sirdute,kad 9 savaitej nustojo kudikis vystytis, 11 savaites issivysciusi pusle, tai sirdele nezinau net kada sustojo sake 11 savaitej,tai 3 savaites dar vaiksciojau su negyvu kudikiu.Be to spalio 7 buvau pas gydytoja,sake labai geri tyrimai viskas gerai.Nezinau,manau neprieziura tokia man buvo ir tiek.Nors sakiau kad man maudzia papilve pastoviai,pucia vidurius,negerai jauciuosiu ir panasiai.Aciu labai uz informacija del tyrimu,nes nezinau ka reiks dabar daryti.Suprantu,kad bandyti dar karta,bet per daug dar skaudu man,nes be proto laukiau sio  mazylio....

Užjaučiu ir stiprybės tau console.gif Ir kas svarbiausia nepasiduok mirksiukas.gif
O tau nepasake priežastis kodėl taip nutiko? Matai prie ko aš vedu, kad gal but gali tekti ir su genetikais pabendrauti kai pastosi sekanti karta. Žinoma prieštai tikrai vertėtu išsitirti ir dėl infekcinių ligu.
Aš tai jau dabar galutinai nusprendžiau, jei už save ir savo busima vaikeli nepakovosi ir nereikalausi, tai ir nugydis.
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 08:24)
tiesiog,man 8 savaitej truputi kraujavo,buvau ligonineje,sake buna taip viskas gerai

Nuo siol eisiu tik i privatu.

Gal zinot kas kiek laiko turiu kraujuoti po valymo ir kada menesines turi buti?

gydytoja (jūsų ginekologė) nors dufastoną turėjo išrašyt, biuletenį duot g.gif ar po ligoninės ėjot pas ją? o ligoninėj per echo žiūrėjo? kokioj ligoninėj buvot?

aš tai kaip ėjau, tai ir eisiu į polikliniką, tik jei man reikės papildomai echoskopijų, tai nueisiu privačiai..

man po persileidimo po 7 dienų baigėsi, o kaip po valymo būna, nežinau.. o mmm sakė, kažkur po mėn, bet aš jau kažkokį pms'ą jaučiu, nors po kraujavimo pabaigos praėjo savaitė g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 09:37)
gydytoja (jūsų ginekologė) nors dufastoną turėjo išrašyt, biuletenį duot g.gif ar po ligoninės ėjot pas ją? o ligoninėj per echo žiūrėjo? kokioj ligoninėj buvot?

aš tai kaip ėjau, tai ir eisiu į polikliniką, tik jei man reikės papildomai echoskopijų, tai nueisiu privačiai..

man po persileidimo po 7 dienų baigėsi, o kaip po valymo būna, nežinau.. o mmm sakė, kažkur po mėn, bet aš jau kažkokį pms'ą jaučiu, nors po kraujavimo pabaigos praėjo savaitė g.gif

Jo kazka minejo apie ta dufastona bet nieko neisrase.As gulejau namie paskui 4 dienas tai tikrai.Po ligonines ejau is karto pas gydytoja poliklinikoj. Ligoninej dare echoskopa tuo metu,sake sirdele plaka,o kad truputis kraujo yra tau tipo taip buna. Bet man buvo israse dar poliklinikoj tuo metu zvakuciu i maksti, tai liepe toliau baigti kursa israse buvo Macmiror berods taip vadinasi. Kai pabaigiau ta kursa,tai ir nustojo vystytis kudikis,nezinau ar cia sutapimas bet as manau kad netinkamos zvakutes buvo ir tiek.Nes kraujavimas 1 prasidejo butent kai pradejau naudoti tas zvakutes. Paskui ligonineje jau spalio 14 diena pasake,kad kudikis nustojo vystytis 9 savaitej,sirdele nustojo plakti 11,echo parode kad 9 nustojo vystytis,bet kada sirdele kaip nustate kad 11 savaitej nezinau.Ligonineje ir pirma ir antra karta buvau Kovo 8 osios Tyzenhauzu gatveje Vilniuje Vilniaus gimdymo namai.
O del kraujavimo tai sakau, nezinau lauksiu dar nes temperaturos nera,siandien 7 diena kaip kraujas dar yra,lauksiu iki 10 dienu,jei nepraeis vaziuosiu i ligonine. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 09:37)

Be to mano draugei del to kraujavimo sake,kad jai irgi savaite buvo,tada labai greitai prasidejo menesines,taip kad nuo organizmo priklauso kada prasides,svarbu kaip as suprantu kad kraujavimas neuzsitestu po persileidimo ir valymo ne daugiau kaip 10 dienu.
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 09:56)
Jo kazka minejo apie ta dufastona bet nieko neisrase

labai gaila, gal būtų padėję verysad.gif o žvakutės nuo ko buvo?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 10:00)
labai gaila, gal būtų padėję verysad.gif o žvakutės nuo ko buvo?

del zvakuciu tai nesake nuo ko, liepe naudoti jas ir viskas.Tokia ne kokia gydytoja mano buvo ir tiek,ji jau nebedirba net.
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 10:06)
del zvakuciu tai nesake nuo ko, liepe naudoti jas ir viskas

kodėl nepaklausėt? unsure.gif o kas parašyta informaciniam lapely buvo? jei žvakutės būtų į užpakaliuką, tai tada greičiausiai nuo to maudimo pilve būtų, atpalaiduojančios, bet kai į makštį, tai net nežinau...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 10:10)
kodėl nepaklausėt? unsure.gif o kas parašyta informaciniam lapely buvo? jei žvakutės būtų į užpakaliuką, tai tada greičiausiai nuo to maudimo pilve būtų, atpalaiduojančios, bet kai į makštį, tai net nežinau...

kai paklausiau,atsake, jog pas mane nepatiko jai labai isskyros ir gydysime nuo infekcijos.O kokios nesake,suburbejo,paklausiau dar karta,vel suburbejo,tai vat pati gal ir kalta,kad nepradejau ten buti ikyri ir bjauri smile.gif Buvau issigandusi tyli,nieko nesakiau daugiau.
Tik stebedavausi kaip nesciosios jau su pilvukais uz duru pyksta:)
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 10:17)
kai paklausiau,atsake, jog pas mane nepatiko jai labai isskyros ir gydysime nuo infekcijos

išsakysiu savo nuomonę 4u.gif žvakutės čia nekaltos, nes gydytoja yra gydytoja ir nėščiai negalimų vaistų neišrašytų, čia matyt pas jus kažkas nesigavo... o kaip jums su ovuliacija? greičiausiai nežinot unsure.gif nes mano draugė turėjo jau du nesivystančius 8 ir 9 savaitę ir gydytojai pasakė, kad čia dėl vėlyvos ovuliacijos unsure.gif po paskutinio karto būvo komplikacijos, tai dabar išvis pastot nebegali verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 10:26)
išsakysiu savo nuomonę 4u.gif žvakutės čia nekaltos, nes gydytoja yra gydytoja ir nėščiai negalimų vaistų neišrašytų, čia matyt pas jus kažkas nesigavo... o kaip jums su ovuliacija? greičiausiai nežinot unsure.gif nes mano draugė turėjo jau du nesivystančius 8 ir 9 savaitę ir gydytojai pasakė, kad čia dėl vėlyvos ovuliacijos unsure.gif po paskutinio karto būvo komplikacijos, tai dabar išvis pastot nebegali verysad.gif

na gali buti aisku. As pastojau is pirmo karto ir labai lengvai kazkaip.Nestebejau jokiu ovuliaciju nieko,tiesiog taip gavosi.
Tai dabar man baisu net pagalvoti apie pastojima,todel galvojau,gal reikia issitirti kai nueisiu pas gydytoja tuos tyrimus visus citoplazamas ir panasiai,kad man butu ramu. Tada bandysime antra karta. Nezinau bijosiu su kiekviena diena,kai nezinosiu ar viskas gerai.Galbut man pakenke nervai, nes pastoviai tokia itampa buvo pas mane,nu nezinau net.
Skaudu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 10:31)
Nezinau bijosiu su kiekviena diena,kai nezinosiu ar viskas gerai.Galbut man pakenke nervai, nes pastoviai tokia itampa buvo pas mane,nu nezinau net

tai palaikysim viena kitą mirksiukas.gif man irgi dabar baisu, kaip bus po naujų metų, kai pradėsim antrą, bet juk gyvenimas nesustoja ir rankų nuleisti negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 10:33)
tai palaikysim viena kitą mirksiukas.gif man irgi dabar baisu, kaip bus po naujų metų, kai pradėsim antrą, bet juk gyvenimas nesustoja ir rankų nuleisti negalima smile.gif

tai vat ir mes planuojame po nauju metu pradeti kita leliuka:)tikiuosiu laikas uzgydys zaizdas ir pasimirs truputi tas baisumas,na as to tikiuosiu:)
tik sakau del to kraujavimo,kazkaip man baisu kad tik nereiktu antro valymo papildomai daryti,nes dar maudzia man pilva,dar kraujuoja.
O del ko tau buvo persileidimas?
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 21, 11:01)
O del ko tau buvo persileidimas?

3 ir 4 nėštumo savaites buvau kelionėje... tai gal nuovargis, skrydžiai, įtampa (buvau ne kartą labai susinervinusi, ne dėl savo kaltės, tose situacijose niekas nebūtų abejingas)... manau, visa tai susidėjo... tikiuosi, kad visa tai buvo tik atsitiktinumas... kitą kartą man gydytoja pasakė - sėdėt ir perėt hihihi.gif

nustojo vystytis 4 sav, persileidimas buvo 6 sav
Atsakyti