Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(Violeta* @ 2009 10 18, 20:27)
Zuzla..nėr ko bijot..

Mane savo ruožu kamuoja baimė nepastot, kai brangusis grįš..Va tada net nežinosiu, ar kas negerai, ar tik šiaip nepavyko..Tada vėl laukt kol susitiksim, ot čia tai vargas..Bet ką darysi..

bijau sužinot gerą žinią ir po akimirkos blogą...

tai kad ir manęs tas pats laukia.. t.y. jau pasidėjo - brangusis grįžinės tik savaitgaliais... sako, kai bus tos dienos, tai grįšiu, 2 val kelio ne problema, bet kad aš žinočiau, kada jos bus, mano gi ciklas išprotėjęs doh.gif neįsivaizduoju, kaip buvau pastojus... gal nakvišų aliejus padės, jau pradėjau gert
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 10 18, 20:27)
Ot, išsigandau virusų..Reikės ir man juos darytis..O kaip juos daro, iš kraujo?

Tuos virusinius dariausi Aids Centre iš kraujo. Iš vieno meginėjio padarė ir toxopl (igm, igg), citom (igm, igg) ir raudon (igg). Už visus tuos sumokėjau 113 Lt. Gal kainos dabar ir pasikeitė, nes aš dariausi rugpjūčio gale.

Bijoti gal nereikia, nes jei pradėsim visko bijoti tai sedėsim namie ir kojos niekur nekelsim. O mano nuomone tyrtis reikia kol dar lialiukas nepradėtas, kad paskui ramei vaikšiot tuos 9 mėn ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsia: 19 spalio 2009 - 09:27
Sveikutės
Dėl toksaplazmozės- net jei jau ir persirgta ja užsikrėsti vėl galima verysad.gif Bet gera žinia, ši liga nėra tokia jau masinė ir kas dieną ja juk neužsikrėčiam mirksiukas.gif

Zuzla dėl pastojimo, aš manau, kad man pavyko pastoti stebint išskyras. Nes jos tikrai keičiasi. Mano ciklas irgi buvo plaukiojantis, tai įprastiniu būdu nepavyko paskaičiuoti kada yra tos gerosios dienos.
Be to aš tą mėnesį gėriau tą minėtąjį Mastodynon.
Na net nežinau, kas padėjo, bet atrodo pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 10 19, 16:09)
Zuzla dėl pastojimo, aš manau, kad man pavyko pastoti stebint išskyras. Nes jos tikrai keičiasi

tikrai keičiasi drinks_cheers.gif bet pas mane jos irgi - vieną mėn yra, normaliai galima atskirti, kitą mėn nėra arba ne taip pastebimos unsure.gif

žodžiu, man kol kas kelis mėn ramu...
Atsakyti
QUOTE(simsia @ 2009 10 19, 09:27)
Tuos virusinius dariausi Aids Centre iš kraujo. Iš vieno meginėjio padarė ir toxopl (igm, igg), citom (igm, igg) ir raudon (igg). Už visus tuos sumokėjau 113 Lt. Gal kainos dabar ir pasikeitė, nes aš dariausi rugpjūčio gale.

Bijoti gal nereikia, nes jei pradėsim visko bijoti tai sedėsim namie ir kojos niekur nekelsim. O mano nuomone tyrtis reikia kol dar lialiukas nepradėtas, kad paskui ramei vaikšiot tuos 9 mėn ax.gif

labas pati pernesiau dukrites mirti lapkriti jai butu metukai verysad.gif .Myre del igimto sepsio kuri sukele E.cilli lazdele. Tai va praejus beveik pusei metu pradejau tirti save isgydziau dantis, vyras issityre irgi.Visus tavo minetus tyrimus dariau jie pas mane geri. Neseniai padariau bakteriologini tyrima is maksties ir ka jus manot... Man vel surado ta prakeikta lazdele. Gydausi dabar. Imunine sistema reikia sustiprint butinai nes neduok diavuliau persalimo liga...
Na zodziu mano pasiulimas jums padarykit pries planuojant vaika bakteriologini tyrima, sustiprinkit imun.sistema., tegu vyrai pageria vyt.A+E, o jus zinoma folio rugsti.
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 09 14, 11:10)
Man ginė parekomendavo pagerti homeopatinius vaistukus Mastodinon, jis gerina skatina ovuliaciją ar kažkas panašaus. Tik va ji man rekomendavo kitaip juos gerti negu parašyta ant buteliuko. Išbandysiu ir pažiūrėsiu, koks bus rezultatas ax.gif

Labas rytas. O tai gal gali pasakyti kaip rekomendavo vartoti planuojant nestuke.gif ? 4u.gif Ar pajutai poveiki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliunia: 20 spalio 2009 - 06:54
QUOTE(Oliunia @ 2009 10 20, 08:54)
Labas rytas. O tai gal gali pasakyti kaip rekomendavo vartoti planuojant  nestuke.gif4u.gif Ar pajutai poveiki?

Po 10 lašų 3 kartus per dieną, pusvalandį prieš valgį.
Poveikio kažkokio tai ypatingo tai tikrai nepajutau. Aš pagėriau juos iki O. Nežinau ar tai padėjo ar tai tik sutapimas.
Manau pasitark apie šį preparatą su savo gydytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarlote: 20 spalio 2009 - 07:41
Sveikutes,
norejau paklausti, as ka tik patyriau persileidima 14 savaitej.Noriu suzinoti del tu tyrimu kur minejote citomegalo ir panasiai.As pati be siuntimo galiu nuvykti tyrimus pasidaryti Aids centre is karto,ar geriau pirma reiks pasitarti su ginekologe.Mano vaisius nustojo vystytis 9 savaitej, tai buvo kosmaras man,negaliu atsigauti iki siol.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaBa: 20 spalio 2009 - 15:55
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 20, 16:53)
Sveikutes,
norejau paklausti, as ka tik patyriau persileidima 14 savaitej.Noriu suzinoti del tu tyrimu kur minejote citomegalo ir panasiai.As pati be siuntimo galiu nuvykti tyrimus pasidaryti Aids centre is karto,ar geriau pirma reiks pasitarti su ginekologe.Mano vaisius nustojo vystytis 9 savaitej, tai buvo kosmaras man,negaliu atsigauti iki siol.

Labas console.gif Didziausia uzuojauta. Visus tuos tyrimus galima pasidaryti paciai, be jokiu siuntymu, apatr Aids centro daro Endemik, Sopro.Atsiprasau uz klausima, o ka nuo 9 savaiciu nemate kad mazyliui kazkas negerai?
Papildyta:
QUOTE(Šarlote @ 2009 10 20, 08:39)
Po 10 lašų 3 kartus per dieną, pusvalandį prieš valgį.
Poveikio kažkokio tai ypatingo tai tikrai nepajutau. Aš pagėriau juos iki O. Nežinau ar tai padėjo ar tai tik sutapimas.
Manau pasitark apie šį preparatą su savo gydytoja.

Aciu labai uz informacija. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Oliunia,2009 10 20, 17:01]
Labas console.gif Didziausia uzuojauta. Visus tuos tyrimus galima pasidaryti paciai, be jokiu siuntymu, apatr Aids centro daro Endemik, Sopro.Atsiprasau uz klausima, o ka nuo 9 savaiciu nemate kad mazyliui kazkas negerai?
[b]Papildyta:[/b

Na kai man pradejo kraujuoti tai 14 savaiteje, tada nuvaziavau i ligonine ir man pasake,kad neplaka sirdute,kad 9 savaitej nustojo kudikis vystytis, 11 savaites issivysciusi pusle, tai sirdele nezinau net kada sustojo sake 11 savaitej,tai 3 savaites dar vaiksciojau su negyvu kudikiu.Be to spalio 7 buvau pas gydytoja,sake labai geri tyrimai viskas gerai.Nezinau,manau neprieziura tokia man buvo ir tiek.Nors sakiau kad man maudzia papilve pastoviai,pucia vidurius,negerai jauciuosiu ir panasiai.Aciu labai uz informacija del tyrimu,nes nezinau ka reiks dabar daryti.Suprantu,kad bandyti dar karta,bet per daug dar skaudu man,nes be proto laukiau sio mazylio....
Atsakyti
QUOTE(DaivaBa @ 2009 10 20, 18:51)
Nors sakiau kad man maudzia papilve pastoviai,pucia vidurius,negerai jauciuosiu ir panasiai

juk tai yra normalūs nėštumo požymiai 4u.gif
kaip supratau, lankotes valdiškoj poliklinikoj pas ginekologę, tai ten, jei nekraujuoji ir šiaip visi požymiai ir tyrimai yra normoj, echo daro tik 2 kartus ~18 ir ~32 sav. dabar turėtumėt būti rizikos grupėj, ir echo privalo daryti dažniau, kiek tas dažniau, nežinau.. tiesiog kitą kartą, jei pačiai neramu ir echo skaičiau neužtenka, darykites privačiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 20, 19:42)
juk tai yra normalūs nėštumo požymiai 4u.gif
kaip supratau, lankotes valdiškoj poliklinikoj pas ginekologę, tai ten, jei nekraujuoji ir šiaip visi požymiai ir tyrimai yra normoj, echo daro tik 2 kartus ~18 ir ~32 sav. dabar turėtumėt būti rizikos grupėj, ir echo privalo daryti dažniau, kiek tas dažniau, nežinau.. tiesiog kitą kartą, jei pačiai neramu ir echo skaičiau neužtenka, darykites privačiai  4u.gif

As suprantu kad normalus nestumo pozymiai, bet tiesiog,man 8 savaitej truputi kraujavo,buvau ligonineje,sake buna taip viskas gerai. Taip as buvau valdiskoje poliklinikoje.Na tiesiog kai man uzvirtino kad viskas gerai,as net nepagalvojau apie privatu kabineta.Nuo siol eisiu tik i privatu.
Aciu uz info:)Dar norejau paklausti:)man teplioja po valymo 6 dienas,7 diena pradejo kraujas begti,papilve skaudejo nakti juodai,kaip kad menesines butu.Gal zinot kas kiek laiko turiu kraujuoti po valymo ir kada menesines turi buti?Ar gali buti kad 7 diena menesines jau prasidejo?Nes ligonineje gydytoja pasake,jeigu daugiau nei 10 dienu kraujuosite vaziuoti vel i ligonine.Aciu.
Atsakyti