Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Portretas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Man labai super pirma katiniuko foto, tik gaila vienos letenėlės, trūksta jos...

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 16:40)
merginos kritikuojam kritikuojam foto smile.gif katinas tai jo, fainas, bet mes apie fotografijas kalbam  4u.gif su mano foto tas pats prasau...

lotuliukas.gif
Tave kritikuoti labai sunku, nes nėra ką ten kritikuoti lotuliukas.gif Be to, aš, pvz šiandien , tai tiek prisižiūrėjau, kad pamečiau visas citatas ir ne pagirti nebegaliu doh.gif Dauguma foto išties superinės wub.gif
Beje, dėl laukų ir studijos- man labai patinka lyginti skirtingus Tavo bandymus thumbup.gif Dar labai įdomu natūralioje namų aplinkoje ax.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 16:46)
Portretas  biggrin.gif

Labai super, tik gal truputį griūna į šoną? Ar man vaidenasi?
Atsakyti
oj vos speju su jumis doh.gif biggrin.gif

Boruzka, Teka, Zitali ir kitos norinčios ir galinčios, meetinames rytoj?? mano skype: zuikiukai jeigu ka, paieskosiu kokiu vietiniu griuvesiu kad meeto fotkes dramatiskesnes butu mirksiukas.gif ka?
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 17:46)
Portretas  biggrin.gif

Stiklinė, niu neversk jo pozuoti matai koks liūdnas 4u.gif Juokauju aišku, bet tikrai gal šiek tiek horizontas svyra, o šiaip super ir nuotaika tokia super pagauta ir spalvos.

Visoms ačiū už pastabas wink.gif. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 19 rugpjūčio 2009 - 16:06
QUOTE(Will @ 2009 08 19, 15:50)
Sveikos,

Labai super, tik gal truputį griūna į šoną? Ar man vaidenasi?

manau negriuna, o jis galva taip padejes biggrin.gif
Atsakyti
Stikline- nereaus portretas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 19, 16:15)
manau negriuna, o jis galva taip padejes  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Taigi matosi,kad suo nelygiai guli.Horizontas cia ne prie ko.Nu bet koks grozis wub.gif Prasom daugiau pasirodyti bigsmile.gif
Rico,kaip sekasi su nauju fotiku ?Ar patenkinta esi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 19 rugpjūčio 2009 - 16:28
Neimanoma jusu pavyti irnesakyk.gif
Zitlali kaip visada puikiai, tos dvi labiausiai cituotos su cigarete ir zvakem labiausiai patiko.

Katinukas sypsena sukele, o mopsiukas koks wub.gif objektyvas graziai piesia rolleyes.gif tik man irgi atrodo lyg griuva g.gif

Dar karta papyksiu cool.gif - su plepalais apie meetus gal eikit i plepalus? cia ir taip daug reikia perskaityti, o kai dar trecdalis zinuciu off-topic unsure.gif
Atsakyti
Atrodo kad griuva del grindu einanciu skersai... mhm man irgi juntamas pasvyrimas kurio nera smile.gif

buitiakas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 08 19, 15:27)
Rico,kaip sekasi su nauju fotiku ?Ar patenkinta esi?

esu thumbup.gif tik tas 18-55mm objektyvas nelabai patinka. kitas daug graziau piesia.
dar bandausi tas metering mode ir t.t.
Dar modeliuka turiu- pussesere atvaziavus, tai pyskinu, bet va kaip Zitlali nemoku jos atpalaiduoti, tai tokia sustingusi gaunas, is 100 kadru man 1-2 patinka doh.gif jei prasau pasakoti ka tai pagaunu issiziojusia tongue.gif reiks parodyt keleta (nesutikimo nepareiske dar tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 16:46)
Portretas  biggrin.gif

o cia kas per grozis, viskas patinka, ir viskas cia vietoj wink.gif ir spalvos kokios nuostabios - liuks wink.gif nori pasakyt cia su 40D fotkinta? mastau.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 17:30)

mano akimis tai jau dega Simoniukas wink.gif nedaryciau taip . norisi man tamsesnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 17:38)
mano akimis tai jau dega Simoniukas wink.gif nedaryciau taip . norisi man tamsesnio smile.gif

man patinka taip, nedega, apart pakausi smile.gif bent per mano monika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 16:44