Portretas
Sveikos,
Man labai super pirma katiniuko foto, tik gaila vienos letenėlės, trūksta jos...
Tave kritikuoti labai sunku, nes nėra ką ten kritikuoti Be to, aš, pvz šiandien , tai tiek prisižiūrėjau, kad pamečiau visas citatas ir ne pagirti nebegaliu Dauguma foto išties superinės
Beje, dėl laukų ir studijos- man labai patinka lyginti skirtingus Tavo bandymus Dar labai įdomu natūralioje namų aplinkoje
Labai super, tik gal truputį griūna į šoną? Ar man vaidenasi?
Man labai super pirma katiniuko foto, tik gaila vienos letenėlės, trūksta jos...
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 16:40)
merginos kritikuojam kritikuojam foto katinas tai jo, fainas, bet mes apie fotografijas kalbam su mano foto tas pats prasau...
Tave kritikuoti labai sunku, nes nėra ką ten kritikuoti Be to, aš, pvz šiandien , tai tiek prisižiūrėjau, kad pamečiau visas citatas ir ne pagirti nebegaliu Dauguma foto išties superinės
Beje, dėl laukų ir studijos- man labai patinka lyginti skirtingus Tavo bandymus Dar labai įdomu natūralioje namų aplinkoje
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 16:46)
Portretas
Labai super, tik gal truputį griūna į šoną? Ar man vaidenasi?
oj vos speju su jumis
Boruzka, Teka, Zitali ir kitos norinčios ir galinčios, meetinames rytoj?? mano skype: zuikiukai jeigu ka, paieskosiu kokiu vietiniu griuvesiu kad meeto fotkes dramatiskesnes butu ka?
Boruzka, Teka, Zitali ir kitos norinčios ir galinčios, meetinames rytoj?? mano skype: zuikiukai jeigu ka, paieskosiu kokiu vietiniu griuvesiu kad meeto fotkes dramatiskesnes butu ka?
QUOTE(Will @ 2009 08 19, 15:50)
manau negriuna, o jis galva taip padejes
QUOTE(boruzka @ 2009 08 19, 16:15)
manau negriuna, o jis galva taip padejes
Taigi matosi,kad suo nelygiai guli.Horizontas cia ne prie ko.Nu bet koks grozis Prasom daugiau pasirodyti
Rico,kaip sekasi su nauju fotiku ?Ar patenkinta esi?
Neimanoma jusu pavyti
Zitlali kaip visada puikiai, tos dvi labiausiai cituotos su cigarete ir zvakem labiausiai patiko.
Katinukas sypsena sukele, o mopsiukas koks objektyvas graziai piesia tik man irgi atrodo lyg griuva
Dar karta papyksiu - su plepalais apie meetus gal eikit i plepalus? cia ir taip daug reikia perskaityti, o kai dar trecdalis zinuciu off-topic
Zitlali kaip visada puikiai, tos dvi labiausiai cituotos su cigarete ir zvakem labiausiai patiko.
Katinukas sypsena sukele, o mopsiukas koks objektyvas graziai piesia tik man irgi atrodo lyg griuva
Dar karta papyksiu - su plepalais apie meetus gal eikit i plepalus? cia ir taip daug reikia perskaityti, o kai dar trecdalis zinuciu off-topic
QUOTE(inesaS @ 2009 08 19, 15:27)
Rico,kaip sekasi su nauju fotiku ?Ar patenkinta esi?
esu tik tas 18-55mm objektyvas nelabai patinka. kitas daug graziau piesia.
dar bandausi tas metering mode ir t.t.
Dar modeliuka turiu- pussesere atvaziavus, tai pyskinu, bet va kaip Zitlali nemoku jos atpalaiduoti, tai tokia sustingusi gaunas, is 100 kadru man 1-2 patinka jei prasau pasakoti ka tai pagaunu issiziojusia reiks parodyt keleta (nesutikimo nepareiske dar )
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 16:46)
o cia kas per grozis, viskas patinka, ir viskas cia vietoj ir spalvos kokios nuostabios - liuks nori pasakyt cia su 40D fotkinta?
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 17:30)
buitiakas
mano akimis tai jau dega Simoniukas nedaryciau taip . norisi man tamsesnio
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 17:38)
mano akimis tai jau dega Simoniukas nedaryciau taip . norisi man tamsesnio
man patinka taip, nedega, apart pakausi bent per mano monika