Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 15:49)
Stikline gal spalvota geriau?  g.gif fotosesijai uzsirasyti nebutina, kad paklausyti, nebent pasifotkint norit smile.gif o jei del to kaip fotkinu ar bendrauju galit siaip bendriem projektam jungtis smile.gif tik kad as kai fotkinu nesiblaskau, tai kazkokiu praktiniu patarimu kai dirbu tikrai nebutu... (cia neasmeniskai tau,bendrai smile.gif ) o sakau, jei norit tai visad prasom, man malonumas smile.gif ypac kai modeliai skirtingi...  ax.gif

Nia įdomiau kai fotkina patį, o ne žiūrėt iš šono....tada aš pati turbūt griebčiau savo fotiką ir jungčiaus fotkint, nes sunku sėdėt ir žiūrėt būtų į patį procesą be fotoaparato rankoj lotuliukas.gif o dėl spalvotų gėlių, tai joa....jos dažniausiai spalvotos gražiau atrodo, bet vat j/b mokytis irgi reik biggrin.gif
Atsakyti
stikline ant geliu uzsikabliavus biggrin.gif bet visai nieko man thumbup.gif ypac spalvotos -pracekinu kur reik blush2.gif tongue.gif zodizu, labai graziai piesia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 19, 16:07)
stikline ant geliu uzsikabliavus biggrin.gif bet visai nieko man  thumbup.gif ypac spalvotos -pracekinu kur reik blush2.gif  tongue.gif zodizu, labai graziai piesia thumbup.gif

thumbup.gif biggrin.gif

Tai gėles ir beliek fotkint...visi galimi modeliai atostogauja kažkur arba dirba... na dar turiu savo mopsę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 08 19, 14:39)
aisku galima, neklausyk Zitkos  lotuliukas.gif (senbuves gryzta  thumbup.gif )
lyg nieko nesikeite, fotki paskutinem dienom streikuoja, gal todel neleidzia  g.gif
4u.gif (neprisimenu kaip su ND, ar viska atsiskaiciusi) g.gif
drinks_cheers.gif 1:1 mano mintys parasei  blush2.gif
tai gal i eile rasomes  lotuliukas.gif

Supratau 4u.gif ...dar wb neatsiskaiciau, blush2.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 14:47)
Jetusasmarija pasirodo ir gėles žiauriai sunku pyškint  doh.gif  jei kam nesunku pakomentuokit j/b gyvenime nemokėjau gražiai į j/b paverst...ir nžn kada išmoksiu  doh.gif  o pas Zitką ir aš užsirašyčiau į fotosesiją, bais įdomu kaip ji ten įtikina atsipalaiduoti...nes fotkinti nebent aš pati save normaliai dar sugebu  ax.gif

Gal spalvota parodyk blush2.gif Man tai geles kaip ir vaikai j/b nelabai ziuris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 15:10)
na dar turiu savo mopsę  lotuliukas.gif

senai ir ja rodei ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 19, 15:10)
thumbup.gif  biggrin.gif 

Tai gėles ir beliek fotkint...visi galimi modeliai atostogauja kažkur arba dirba... na dar turiu savo mopsę  lotuliukas.gif

tai pafotkink mopse arba save mirksiukas.gif
idomu man atsiliepimai apie ta objektyva blush2.gif kaip portretuose "paiso" rolleyes.gif

katinas Jurgituko grazus labai, bet rakursai nzn ar labai vyke g.gif bet jau spalvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 19 rugpjūčio 2009 - 15:19
Man kaip kaciu myletojai, tai pirma labai wub.gif O antroj tai erdves mazoka, labai suspaustas tas grozis gaunas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 08 19, 17:17)
katinas Jurgituko grazus labai, bet rakursai nzn ar labai vyke  g.gif bet jau spalvos  wub.gif

Tai vat kad jis raitėsi ten ant to šaligatvio, nė minutės ramiai nepabuvo. Bet gerai vis praktika neklusnius fotomodelius fotkint biggrin.gif...
Ačiū už komentarus, dėl rakursų dar pagooglint teks wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 15:45)
man nesunku  mirksiukas.gif tik vietas galvokit smile.gif

Jei butu silta, kur gamtoj koki piknika sugalvotume su vaikais, butu thumbup.gif
O kai lyja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 08 19, 16:35)
Jei butu silta, kur gamtoj koki piknika sugalvotume su vaikais, butu  thumbup.gif
O kai lyja  doh.gif

nebenoriu gamtoj blush2.gif noriu su lempom.. pasisviesti tongue.gif atsibodo lakstancios fejos laukuose blush2.gif kazkaip noriu vis kazkaip kitaip pabandyt pafotografuoti smile.gif o tu su vaiku noretum? be to as tikrai be vaiko buciau, nes niekaip nepafotografuociau visiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 15:39
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 19, 13:52)

Lauksiu kritikos...  lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

apakus nuo to grozio, nepyk negaliu sukritikuoti, nes kacius absoliuciai nerealus wub.gif thumbup.gif

Zitlali, nepyk nekomentuosiu nuotrauku, nes jos mano akim ziurint IDEALIOS 4u.gif viena uz kita grazesnes, o man sunku su modeliukais, bet bandysiu viena mergina prikalbinti blush2.gif
Atsakyti
merginos aciu uz komentarus mano foto

Jurgituk, pirmoje formatas nepatinka, letenele nukirsta, bardakas, paziek kaciufoto daugiau, kaip jas pateikia, kaip fotkina 4u.gif antra formatas ok, bet apipjaustytom galunem irgi...

merginos kritikuojam kritikuojam foto smile.gif katinas tai jo, fainas, bet mes apie fotografijas kalbam 4u.gif su mano foto tas pats prasau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 15:41