Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 09:00)

sitos labai patinka ir nesakyk del rakursu nuobodumu, tikrai nenuobodus schmoll.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 08 19, 10:47)
tai radau saviskio menus senus, tai jezus kaip prisimenu kaip as pusnuoge (nes jam aisku, niu reikejo) po griuvesius ir po medzius karsciausi (visa rura susibraiziau) hihihi.gif  Bet paskiau neleidau as jam tu nuotrauku i neta det blush2.gif tai daugiau nuogos nebevaike:hihihi:

lotuliukas.gif geras

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 10:58)

liuks! labai graziai tos zvakutes fone ziurisi rolleyes.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 08 19, 11:57)
Gerai toms merginoms kurios vietoje randasi,ane?O mes kol susiderinsim,kol pargrysim doh.gif Zitlali jau bus profu profas,eiles pas ja bus didziules,o kainos neikandamos doh.gif Naudokites proga panos,kol galt. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif pas Zitlali jau dabar eiles driekiasi
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 12:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oj nu ir prisigarbanojau.... sorry  blush2.gif

lotuliukas.gif linksminates
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 13:03)
Tiny galiu su siaudine, bet labai kiaura, pro kurios tarpus zaidzia saules spinduliai smile.gif bet tai butu vienas kadras, daug idomiai nepridarysi, mazai vietos fantazijai... aj beja, jei tokia turi pasiimk smile.gif pazaisiu, jau sugalvojau tongue.gif o ir siaip kuo daugiau rakandu, virsutiniu rubu, sukniu, galbut to ko niekad nesidetum, ar kokia nedrystum buti wink.gif grazi figura tavo, reik issnaudot smile.gif

Supratau, reiks pasikuist 4u.gif Aciu uz komplimentus del figuros, jau pradedi itikinejimus biggrin.gif
Atsakyti
Boruzka, galetu buti vos is desiniau, zandas pernelyg daug ploto uzima 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 11:58)
Tiny tai varom fotkintis smile.gif as uz
user posted image

nu jau grozis wub.gif tos zvakes, zvilgnis, man labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 09:00)
negalima biggrin.gif  4u.gif
nu va idomesne
user posted image

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 10:58)
Tiny tai varom fotkintis smile.gif as uz
user posted image

Labai labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Dar pastebejimas, neklauskit koks apsvietimas o spekit smile.gif palei blikus akyse matosi dazniausiai kur kaip kas sustatyta smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 09:03)

bigsmile.gif as apsalusi, pati geriausia foto, be komentaru as... 4u.gif nerealu, toks atsipalaidavimas merginos, nu geras kadras labai

QUOTE(BElge @ 2009 08 19, 12:25)

si patiko 4u.gif idomus kampas, labai gerai ziurisi, spalvos labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 08 19, 09:46)
Galima prie jūsų jungtis???  blush2.gif

aisku galima, neklausyk Zitkos lotuliukas.gif (senbuves gryzta thumbup.gif )

QUOTE(RamuteS @ 2009 08 19, 11:04)
Nebeieinu i albuma, gal galit kas man i az atsiust naujus slaptazodzius 4u.gif
Matau daug nauju nariu, sveikinu visas prisijungusias prie sio saunaus burelio 4u.gif

lyg nieko nesikeite, fotki paskutinem dienom streikuoja, gal todel neleidzia g.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 08 19, 11:10)

Atsiuskit jei galima ir man psw kur tuos konkursinius nd pazet blush2.gif

4u.gif (neprisimenu kaip su ND, ar viska atsiskaiciusi) g.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 19, 11:27)
Zitlali, jau pradejau itiketi, kad ir mane grazia padarytum  bigsmile.gif Neisivaizduoju saves atsipalaidavusios nuotraukose, nebent po taureles kokios  biggrin.gif Ir neisivaizduoju kaip mano ilga nosis galetu akiu nebadyt  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif 1:1 mano mintys parasei blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 12:50)
merginos ok, visas papyskinsiu, tik po viena i savaite,kad dar liktu vietos kitom sesijom biggrin.gif

tai gal i eile rasomes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 08 19, 15:39)
tai gal i eile rasomes  lotuliukas.gif

man nesunku mirksiukas.gif tik vietas galvokit smile.gif
Atsakyti
Jetusasmarija pasirodo ir gėles žiauriai sunku pyškint doh.gif jei kam nesunku pakomentuokit j/b gyvenime nemokėjau gražiai į j/b paverst...ir nžn kada išmoksiu doh.gif o pas Zitką ir aš užsirašyčiau į fotosesiją, bais įdomu kaip ji ten įtikina atsipalaiduoti...nes fotkinti nebent aš pati save normaliai dar sugebu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Stikline gal spalvota geriau? g.gif fotosesijai uzsirasyti nebutina, kad paklausyti, nebent pasifotkint norit smile.gif o jei del to kaip fotkinu ar bendrauju galit siaip bendriem projektam jungtis smile.gif tik kad as kai fotkinu nesiblaskau, tai kazkokiu praktiniu patarimu kai dirbu tikrai nebutu... (cia neasmeniskai tau,bendrai smile.gif ) o sakau, jei norit tai visad prasom, man malonumas smile.gif ypac kai modeliai skirtingi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 14:50
Uj, na ir pripylėt per pusdienį... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aj, Zitos nuotraukų jau net nebekomentuosiu - viskas ir taip super, viena per kitą superiškesnės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip supratau, jau galim portretų nebedėt kol nepasieksim tokio lygio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.
Na bet vis tiek doh.gif, pristatysiu savo modelį(katiną biggrin.gif). Vakar murkdėsi sau patenkintas ant šaligatvio tai nusprendžiau šiek tiek pasipraktikuoti ant jo smile.gif. Net šeimininkė išlindo pasižiūrėt ką aš su jos katinu išdarinėju biggrin.gif. O taip vienoj vietoj nenustygo, kad hrrr...

Lauksiu kritikos... lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti