Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

http://www.efoto.lt/..._70-200_28g_afs apie sita unsure.gif
pagrindinis minusas, kad brangus doh.gif biggrin.gif ir sunkokas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 26 rugpjūčio 2009 - 17:58
QUOTE(inesaS @ 2009 08 26, 18:47)
Tai kad maziau truputuka kainuoja blush2.gif

nikkor'as? kazkaip susisviete kad apie 6...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugpjūčio 2009 - 17:50
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 17:49)
nikkor'as?

Oj ne,atsiprasau,maniau konkreciai apie sita kalbei. blush-anim-cl.gif2:Nuotraukoje tamronas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 26 rugpjūčio 2009 - 17:51
QUOTE(inesaS @ 2009 08 26, 18:50)
Oj ne,atsiprasau,maniau konkreciai apie sita kalbei. blush-anim-cl.gif2:Nuotraukoje tamronas ax.gif

aha tai ir klausiu ar turit info apie si obj tinkanti nikonam.. bo neva atitikmuo, tik , kad minusas korpusas plastikinis, o kitka tipo panasiai gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 17:52)
aha tai ir klausiu ar turit info apie si obj tinkanti nikonam.. bo neva atitikmuo, tik , kad minusas korpusas plastikinis, o kitka tipo panasiai gerai  g.gif

As daugiau apie Canonus skaitineju ax.gif Manau tau reiketu pas Racyte paklausti,ji nemazai info ir tuos atitikmenis objektyvu zino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 08 26, 18:49)
http://www.efoto.lt/..._70-200_28g_afs apie sita  unsure.gif
pagrindinis minusas, kad brangus  doh.gif  biggrin.gif ir sunkokas unsure.gif

tai joa... neipirksiu... nebent turtinga senuka rasiu laugh.gif cia juokais lotuliukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 08 26, 18:58)
As daugiau apie Canonus skaitineju ax.gif Manau tau reiketu pas Racyte paklausti,ji nemazai info ir tuos atitikmenis objektyvu zino mirksiukas.gif

ka tik skaiciau objektyvu temoj, tai daugmaz aiskuma smile.gif

jauciu imsiu 50tuka 1.4 g.gif graziai jis man piesia... mastau ar 85 ar 50...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugpjūčio 2009 - 18:27
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 18:32)
Ka girdejot apie si objektyva http://www.efoto.lt/...200mm_f2.8_dild man vienas fotografas rekomendavo, sake tikrai geras... otais kazkaippppp gaila tu 6 tukstanteliu sad.gif

visai neblogas,bet dydis,siandien kai pamaciau gabaritus 24-70 tai vos nenuvirtau lotuliukas.gif jei sikart neapgaus(o tai jau toks ispudis,kad pats einamiausiaslondono objektyvas doh.gif ),tai visa ilgaji savaitgali juo dziaugsiuos,tada gal dar si pabandysiu g.gif o tada gal 85 fiksa lotuliukas.gif kol is namu isvarys lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 19:03)
tai joa... neipirksiu... nebent turtinga senuka rasiu laugh.gif cia juokais  lotuliukas.gif
ka tik skaiciau objektyvu temoj, tai daugmaz aiskuma smile.gif

jauciu imsiu 50tuka 1.4  g.gif graziai jis man piesia... mastau ar 85 ar 50...

as tai sakyc geriau 85 ,labiau tinka portretams ,juolab tu turi 60 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 26 rugpjūčio 2009 - 18:38
QUOTE(ediper @ 2009 08 26, 19:37)
as tai sakyc geriau 85 ,labiau tinka portretams ,juolab tu turi 60  g.gif

aha.. bet 50 tai 1.4 o 85 tai 2.8 g.gif db tundrai pasakyk, o kuris placiau jama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugpjūčio 2009 - 18:39

as UZ pratesima maisto temos ,turiu ideja ,bet truksta laiko ivukditi ax.gif

Zitlali ziuriu pasinerei i portretus , matosi islaikytas stilius smile.gif

Citra idomus sviesos zaismas ir spalvos gyvos is visu butu 3 bet as imciau is zemiau kad matytusi laiptai i virsu ir padegimas ant kelnyciu ax.gif

Stikline mopsiukai linksmi lotuliukas.gif iš šviesos paieškų spalvos ir kompozicija thumbup.gif ziurint labai norisi pamatyt popierini varianta,patiko porteras norisi ten stanus dar ikomponuot ,bet man labai i akis krenta, o gal cia man tik vaidenasi prasviesejimas aplink akis kaip kokia kauke ax.gif mergina su mopsiuku spalviniam variante labiau ,silta matosi ka nepozuota, j/b labai susimala viskas kai truksta fokuso ir nesiziuri ax.gif

bonda akmenukai subtiliai "svarus" ,man nerealiai toks stilius thumbup.gif

Rico is pirmos fotosesijos man 6 tik ryskumo truksta veide arba sviesesnio noretusi ax.gif kaip su tokiu objektyvu gerai pagauta bitute thumbup.gif

antroji
1 ten kur mane paparacina tongue.gif i nebandei j/b man rodos geriau ziuretusi ir deciau pavadinima koki minciu pinkles
2 Kas pietu? thumbup.gif tik noretusi fono isplaukusio ax.gif
3 batai beziurint norisi zingsni i desine,kad daugiau matytusi tu batu ir tos sienos nesimatytu ax.gif
mergina parimus ant grandines su sarmu ,bet pakirpciau kaires puses truputi ,per daug ten erdves rolleyes.gif
kitose man info per daug nezinau kur konecentruoti zvilgni blush2.gif

kitten grazios spalvos bet kai tokia saule labai plemuotas veidukas blush2.gif nesiziuri

Ievukis 1ND neblogai ,bet 2 negerai beveik nera ten skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 19:38)
aha.. bet 50 tai 1.4 o 85 tai 2.8  g.gif db tundrai pasakyk, o kuris placiau jama?

nu joa 1.4 siauresne ryskumo zona ir siek tiek sviesesnis,bet 85 veido matmenis maziau iskraipyti,man va su 50 ir nervina,kad proporcijos biski negrazios gaunas,paziurek Kelbio knygoj,jis ten aiskiau aiskina,nei as blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti