Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dedu dar savo. Variacijos fontanelio tema

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 11:58)
Tiny tai varom fotkintis smile.gif as uz

Nu davai unsure.gif

Faini blikiukai paskutinej smile.gif Ir lupos graziai suciauptos... ir zvilgsnis...
Papildyta:
QUOTE(BElge @ 2009 08 19, 12:25)
Dedu dar savo. Variacijos fontanelio tema

BElge, labai grazios spalvos tavo visur mirksiukas.gif Naudoji WB filtra ar ant auto nustacius WB balansa fotkini? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 19, 12:28)

davai davai, turi kur ? namai erdvus? ar sugalvot kur kitur smile.gif

Belge, pirma ne, antroje galetu buti vos vos platesne ryskumo zona, kranas pirmame plane ir vos uzkabinti tekancio vandens ciurksles ryskios, butu super duper ir siaip gerai visai, tik db truputi nesuprasi kad kranas kai vandens nesimato, trecia prie antros dera ir tas pats su ryskumu, galetu matytis vos vos begancio ala silkinio vandens, o siaip super, man patinka smile.gif

aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 11:32
QUOTE(Tiny @ 2009 08 19, 10:28)
BElge, labai grazios spalvos tavo visur  mirksiukas.gif  Naudoji WB filtra ar ant auto nustacius WB balansa fotkini?  ax.gif

ant auto WB fotkinu. Sitos nuotraukos darytos su canon 50mm 1.8 plius PS actiona dejau. Pries tai detos nuotraukos nieko spalvoms nedaryta, fotkinta su tuo paciu objektyvu. Siaip stengiuosi pagauti vakarine saule, bet cia labai kvailai su ja - diena pleskina, o vakare staiga uz kalnu pasislepia ir tamsu! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 11:58)
Tiny tai varom fotkintis smile.gif as uz
user posted image

zitka, ir aš noriu ax.gif galvą išsiplaučiau šį kartą biggrin.gif labai labai noriu

šita man wow bigsmile.gif

QUOTE(BElge @ 2009 08 19, 12:25)

ši patinka, tik gal reiktų kiek daugiau kairės pakirpt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 19 rugpjūčio 2009 - 11:33
Niu psio, Zitlali, prisiziurejau tavo grozybiu ir nusprendziau i fotosesija pas tamsta prasytis, zinoma, kai tik Lietuvon pargrisiu 4u.gif
Atsakyti
***** man po Zitkos kadru sleptis norisi unsure.gif ale vat siandien sedziu prie sitos foto .. man ji tokia lengva, matau, kad truksta ryskumo, gal desines pakirpti ir bandyti sutalpinti i kvadrata?nesuprantu kas, bet kazkas joje patinka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 10:30)
Belge, pirma ne, antroje galetu buti vos vos platesne ryskumo zona, kranas pirmame plane ir vos uzkabinti tekancio vandens ciurksles ryskios, butu super duper ir siaip gerai visai, tik db truputi nesuprasi kad kranas kai vandens nesimato, trecia prie antros dera ir tas pats su ryskumu, galetu matytis vos vos begancio ala silkinio vandens, o siaip super, man patinka smile.gif

dekui 4u.gif del to pirma ir dejau, kad eitu suprasti, jog tai kranelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 12:30)
davai davai, turi kur ? namai erdvus? ar sugalvot kur kitur smile.gif

Ne, namai, tai ne... Matei, kad pas mane visur prie tos pacios sienos nuotraukos darytos biggrin.gif Gal tu kanors sugalvotum, kokioj aplinkoj isipaisyciau 4u.gif Galeciau vilketi klasikinio stiliaus rubelius arba dzinsiukus kokius su marskinukais... nieko idomaus ane? biggrin.gif

Beje, Zitlali, kokiam apsvietime ta paskutine nuotrauka daryta?
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 08 19, 12:33)
***** man po Zitkos kadru sleptis norisi  unsure.gif ale vat siandien sedziu prie sitos foto .. man ji tokia lengva, matau, kad truksta ryskumo, gal desines pakirpti ir bandyti sutalpinti i kvadrata?nesuprantu kas, bet kazkas joje patinka  biggrin.gif

Nea, manau, kad i kvadrata nereiketu... Bet nezinau ka ir patarti... Bent jau fono kitokio noretusi g.gif Dabar atrodo tuscio ploto perdaug, bet kvadrate butu labai suspaustas kadras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 19, 11:18)
man cia akys , plaukai wub.gif ale va tas smakras ar pasmakre, ar toks jo kampas, ar tas seselis -nesiziuri g.gif

o tu neitari kas sioje fotkeje? hihihi.gif

Zitka - pavarai vienu zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 19, 12:45)
Ne, namai, tai ne...

prie dirbtinio, fone zvakes smile.gif
tai klausyk, gal skype ok?

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 12:45)
o tu neitari kas sioje fotkeje? hihihi.gif

Zitka - pavarai vienu zodziu  thumbup.gif

pazysti?smile.gif aciu Rasytce

merginos ok, visas papyskinsiu, tik po viena i savaite,kad dar liktu vietos kitom sesijom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 11:55
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 12:50)
1. prie dirbtinio, fone zvakes smile.gif
2. tai klausyk, gal skype ok?

1. O as jau galvojau, kad ten per langa gatves sviesos matosi smile.gif
2. mirksiukas.gif
Atsakyti