Dedu dar savo. Variacijos fontanelio tema
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 11:58)
Tiny tai varom fotkintis as uz
Nu davai
Faini blikiukai paskutinej Ir lupos graziai suciauptos... ir zvilgsnis...
Papildyta:
QUOTE(BElge @ 2009 08 19, 12:25)
Dedu dar savo. Variacijos fontanelio tema
BElge, labai grazios spalvos tavo visur Naudoji WB filtra ar ant auto nustacius WB balansa fotkini?
QUOTE(Tiny @ 2009 08 19, 12:28)
davai davai, turi kur ? namai erdvus? ar sugalvot kur kitur
Belge, pirma ne, antroje galetu buti vos vos platesne ryskumo zona, kranas pirmame plane ir vos uzkabinti tekancio vandens ciurksles ryskios, butu super duper ir siaip gerai visai, tik db truputi nesuprasi kad kranas kai vandens nesimato, trecia prie antros dera ir tas pats su ryskumu, galetu matytis vos vos begancio ala silkinio vandens, o siaip super, man patinka
aciu merginos
QUOTE(Tiny @ 2009 08 19, 10:28)
BElge, labai grazios spalvos tavo visur Naudoji WB filtra ar ant auto nustacius WB balansa fotkini?
ant auto WB fotkinu. Sitos nuotraukos darytos su canon 50mm 1.8 plius PS actiona dejau. Pries tai detos nuotraukos nieko spalvoms nedaryta, fotkinta su tuo paciu objektyvu. Siaip stengiuosi pagauti vakarine saule, bet cia labai kvailai su ja - diena pleskina, o vakare staiga uz kalnu pasislepia ir tamsu!
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 11:58)
zitka, ir aš noriu galvą išsiplaučiau šį kartą labai labai noriu
šita man wow
QUOTE(BElge @ 2009 08 19, 12:25)
ši patinka, tik gal reiktų kiek daugiau kairės pakirpt
Niu psio, Zitlali, prisiziurejau tavo grozybiu ir nusprendziau i fotosesija pas tamsta prasytis, zinoma, kai tik Lietuvon pargrisiu
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 10:30)
Belge, pirma ne, antroje galetu buti vos vos platesne ryskumo zona, kranas pirmame plane ir vos uzkabinti tekancio vandens ciurksles ryskios, butu super duper ir siaip gerai visai, tik db truputi nesuprasi kad kranas kai vandens nesimato, trecia prie antros dera ir tas pats su ryskumu, galetu matytis vos vos begancio ala silkinio vandens, o siaip super, man patinka
dekui del to pirma ir dejau, kad eitu suprasti, jog tai kranelis
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 12:30)
davai davai, turi kur ? namai erdvus? ar sugalvot kur kitur
Ne, namai, tai ne... Matei, kad pas mane visur prie tos pacios sienos nuotraukos darytos Gal tu kanors sugalvotum, kokioj aplinkoj isipaisyciau Galeciau vilketi klasikinio stiliaus rubelius arba dzinsiukus kokius su marskinukais... nieko idomaus ane?
Beje, Zitlali, kokiam apsvietime ta paskutine nuotrauka daryta?
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 08 19, 12:33)
***** man po Zitkos kadru sleptis norisi ale vat siandien sedziu prie sitos foto .. man ji tokia lengva, matau, kad truksta ryskumo, gal desines pakirpti ir bandyti sutalpinti i kvadrata?nesuprantu kas, bet kazkas joje patinka
Nea, manau, kad i kvadrata nereiketu... Bet nezinau ka ir patarti... Bent jau fono kitokio noretusi Dabar atrodo tuscio ploto perdaug, bet kvadrate butu labai suspaustas kadras
QUOTE(bonda @ 2009 08 19, 11:18)
man cia akys , plaukai ale va tas smakras ar pasmakre, ar toks jo kampas, ar tas seselis -nesiziuri
o tu neitari kas sioje fotkeje?
Zitka - pavarai vienu zodziu
QUOTE(Tiny @ 2009 08 19, 12:45)
Ne, namai, tai ne...
prie dirbtinio, fone zvakes
tai klausyk, gal skype ok?
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 12:45)
pazysti? aciu Rasytce
merginos ok, visas papyskinsiu, tik po viena i savaite,kad dar liktu vietos kitom sesijom
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 12:50)
1. O as jau galvojau, kad ten per langa gatves sviesos matosi
2.