Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 14:24)
Galiu parduot savo piliarizacini kam reik, nenaudoju, 62mm smile.gif uv irgi nenaudoju del tu susidarancui atspindziu, tai jei kam reik rasykit smile.gif Hoya...

speju ant mano muilo netix g.gif linol,e turi 58mm, o kur ju galima nusipirkti g.gif
dar viena nuotraukyte idejoms imetu. cia su muilu muilu fotkinta, tik taip idejai, bet nevertinimui ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 26, 13:46)
nu baik jau baik jau- i neta dedant reikia pasarpint mirksiukas.gif

tikrai? nesu girdejus blush2.gif o kiek sharpint (nezinau kuo ten matuojama, % gal?), kad nebutu paskui, kad prisimerkti reikia? blush2.gif
(PS dar nezinau kur sharpas, tik per kita programyte dedu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 26, 14:54)
speju ant mano muilo netix g.gif linol,e turi 58mm, o kur ju galima nusipirkti g.gif
dar viena nuotraukyte idejoms imetu. cia su muilu muilu fotkinta, tik taip idejai, bet nevertinimui ax.gif

Ebay tikrai pilna visokiu filtru mirksiukas.gif O del idejos tai nelabai supratau... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 08 26, 14:56)
tikrai? nesu girdejus  blush2.gif o kiek sharpint (nezinau kuo ten matuojama, % gal?), kad nebutu paskui, kad prisimerkti reikia?  blush2.gif
(PS dar nezinau kur sharpas, tik per kita programyte dedu)  blush2.gif

Kiti internetiniai albumai patys pasarpina kazkiek.O PS tai eini i filtrus,i sharp ir i unsarp.ir ten pastumdai .Tai cia lengviausia.Pas Kelbby kazkada skaiciau kazkoki sharpinima su leveleis,bet nebandziau,nes man tamsus miskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 08 26, 14:56)
tikrai? nesu girdejus  blush2.gif o kiek sharpint (nezinau kuo ten matuojama, % gal?), kad nebutu paskui, kad prisimerkti reikia?  blush2.gif
(PS dar nezinau kur sharpas, tik per kita programyte dedu)  blush2.gif

cia
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 08 26, 15:00)
Ebay tikrai pilna visokiu filtru mirksiukas.gif O del idejos tai nelabai supratau... unsure.gif

Na galit draugus perrengti ir pasizaisti.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 26, 15:54)

Ant objektyvo yra parasyta, koks skersmuo. Na, toks skersmens zenkliukas (perbraukta o) ir kiek mm. Bet kadangi musu aparatu modeliai vienodi, tai turetu buti 58 mm ir pas Tave.

O pirkti yra bet kurioje fotoprekiu parduotuveje. Skaiciau, nebrangiai is ebay zmones nusiperka, visas rinkinys uz ta kaina iseina. Pati pirkau savo kaimo parduotuveleje. Tada dar neturejau kreditines, tai i ebay net nesidairiau.

Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 08 26, 14:00)
Papildyta:

Kiti internetiniai albumai patys pasarpina kazkiek.O PS tai eini i filtrus,i sharp ir i unsarp.ir ten pastumdai .Tai cia lengviausia.Pas Kelbby kazkada skaiciau kazkoki sharpinima su leveleis,bet nebandziau,nes man tamsus miskas doh.gif

Per flikr dedu, kiek pasiskaiciau cia, kad jis dar uzsarpina, tai galvojau ir nereikia daugiau jau nieko tongue.gif

Pelyttes idejos ir as nesupratau unsure.gif
Modeliai matosi, kad geri- padarytu bet ka del kadro tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 08 26, 14:02)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 08 26, 15:06)
Pelyttes idejos ir as nesupratau  unsure.gif 
Modeliai matosi, kad geri- padarytu bet ka del kadro tongue.gif

Na Zodziu, norit praktikuotis, tai perrenkit draugus drauges bile kokiais rubais ir i gatve biggrin.gif

Ieskausi ebay dabar tu filtru. ziuresim kuo pasikeis nuotraukos g.gif
Atsakyti
Pelytte tu kokio rezultato is filtru tikiesi ir kokiu ieskai?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 16:22)
Pelytte tu kokio rezultato is filtru tikiesi ir kokiu ieskai?

ryzkesniu spalvu, ar grazesniu spalvu. sitas pagr. va radau filtru rinkinys cia visai butu smagu, ale kai nusipirxiu veidroduka, jam gali netikti jei jo skermuo kitox

gal kas turi nikon40 ir gal iparashyti kox ten to kitinio objektyvo skersmuo.

atrodo radau 52mm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 26 rugpjūčio 2009 - 16:42
Ka girdejot apie si objektyva http://www.efoto.lt/...200mm_f2.8_dild man vienas fotografas rekomendavo, sake tikrai geras... otais kazkaippppp gaila tu 6 tukstanteliu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 17:32)
Ka girdejot apie si objektyva http://www.efoto.lt/...200mm_f2.8_dild man vienas fotografas rekomendavo, sake tikrai geras... otais kazkaippppp gaila tu 6 tukstanteliu sad.gif

Tai kad maziau truputuka kainuoja blush2.gif
Atsakyti