Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(linole @ 2009 08 26, 14:00)
Idomu, kaip butu, jei daugiau mm. Pas mane 58 . Ir ypac pernykstes keliones nuotraukose pastebejau, kad puse dangaus sviesesnio.

I keliones gerai butu vaziuoti specialiai fotografavimui.
O kai isvaziuoji siaip, ir jei dar leki paskui grupe, tai apie teisinga visu nustatymu suvedima daznai ir kalbos nera...  doh.gif

o kokius filtrus naudoji? cia anr objektyvo dedi? g.gif
kaip pvz padaryti tokia foto kaip pas tave su tuo kriokliu? trikoji naudojai?
Atsakyti
sveiki 4u.gif
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 26, 08:14)
Zitlali, viskas butu kaip ir  ieko,bet man koja (tiksliau kelnes) labai krenta i aki,gana griozdiskai atrodo  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man irgi ta rauksle sukneles nelabai blush2.gif bet plauku garbanos atperka vaizda wub.gif
QUOTE(pelytte @ 2009 08 26, 10:00)
Merginos nzn zinot ar ne bet va ka radau kukuruzu labirintas manau butu smagu ten nuvaziuoti pasifotografuoti g.gif pvz mergina balta plazdancia suknele wub.gif arba atvirksciau i visishkus ukininkus perrengta.

oho kokia vieta bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 12:21)
Man maistas nesifotografuoja... neturiu minciu kazkaip.. sorry

drinks_cheers.gif su virtuve as irgi susipykusi cool.gif

QUOTE(linole @ 2009 08 26, 13:23)
Mano slovakiskas fotoreportazas. Butu idomu Jusu nuomone isgirsti. Galima tiesiai i albuma flickr'e.  ax.gif  4u.gif
Slovakija

apakau nuo vaizdu wub.gif

Kitten, man kur liezuvi iskises labiausiai patinka rolleyes.gif kitose norisi matyti sviesesni veiduka, emocija unsure.gif nes dabar beveik visur seselyje unsure.gif nors pati zinau, kaip sunku diena ant saules fotkinti doh.gif
Ievukis, dek cia, jei uzskaitysim tada i albumeli perkelsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 26 rugpjūčio 2009 - 14:26
linole, fainos nuotraukos bigsmile.gif Reiketu ir man to poliarizacinio filtro pasizvalgyti g.gif
QUOTE(kitten` @ 2009 08 26, 14:58)
Bandziau ir su actionais zaist, bet vistiek nusprendziau palikt originalias g.gif

Ir gerai, kad palikai, originalios spalvos superines, dangus labai graziai gavosi bigsmile.gif Siaip idomiausia tai man paskutine 4u.gif Dar gal antra, jeigu vaikas nebutu centre. Kitos tai nesuzavejo. Ir astrus seseliai visur nepatinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 26 rugpjūčio 2009 - 14:22
QUOTE(pelytte @ 2009 08 26, 15:06)
o kokius filtrus naudoji? cia anr objektyvo dedi?  g.gif
kaip pvz padaryti tokia foto kaip pas tave su tuo kriokliu? trikoji naudojai?

Taip, ant objektyvo suku. Turiu Hoya, 58 mm. Uv naudoju kasdien, kaip objektyvo apsauga. o poliarizacini, pati paprasciausia turiu, kai sodresniu spalvu noriu, uzdedu.

Tas krioklys buvo fuksas. Neturejau trikojo. Ejom ten nemarkiruota trasa, tai šuku dantelius praretinti norejosi, lotuliukas.gif kad tik lengviau butu. Ka jau kalbeti apie dar ir stovo nesima. biggrin.gif
Kiek bandziau fotografuoti beganti vandeni tiek ten, tiek namuose, niekaip nesigavo... verysad.gif

Reiktu paziureti kitu zmoniu darbus, nusirasyti exif ir bandyti su savo aparatu... g.gif

Valetta, Tiny, aciu. 4u.gif
Gal, Valetta, namo kada planuoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 26 rugpjūčio 2009 - 14:25
Galiu parduot savo piliarizacini kam reik, nenaudoju, 62mm smile.gif uv irgi nenaudoju del tu susidarancui atspindziu, tai jei kam reik rasykit smile.gif Hoya...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugpjūčio 2009 - 14:25
QUOTE(inesaS @ 2009 08 26, 12:39)
O nebandei truputi pasarpinti nuotrauku? ax.gif

Dar nieko nebandziau, ner laiko dabar, nenoriu persarpint unsure.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 08 26, 12:58)
Sveikos 4u.gif

man si gal idomiausia, tik dar kiek is arciau ir desiniau buciau priejusi smile.gif

Dekui 4u.gif

Man antra ir dvi paskutines idomesnes, kitose tiesiog vaikas stovi, antra turbut geriausia, seseliu ant veido beveik nera, nes kitur labai ryskus.

QUOTE(Ievukis @ 2009 08 26, 13:03)
As vis dar su techniniais namu darbais neduodu ramybes.Kur man juos jum parodyt? g.gif (kolkas tik 1 uzduoti padariau) cia imest?Ar i ta albumeli kur temos pradzioj blush2.gif

cia, jau matau atsake blush2.gif
Atsakyti
Na va...Pirma uzduotele...

user posted image

user posted image

user posted image

Ir antra bandziau...
f2.8
user posted image
f5
user posted image
f8
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 26 rugpjūčio 2009 - 14:33
QUOTE(Ievukis @ 2009 08 26, 13:31)
Na va...Pirma uzduotele...
Ir antra bandziau...

pirmas gerai, antroj vietom kazka sumaisei, sakyciau pirma 5, antra 8 o paskutine 2.8 g.gif geriau perdaryk prie geresnio (margesnio ir tolimesnio truputi) fono mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 08 26, 15:35)
pirmas gerai, antroj vietom kazka sumaisei, sakyciau pirma 5, antra 8 o paskutine 2.8  g.gif geriau perdaryk prie geresnio (margesnio ir tolimesnio truputi) fono  mirksiukas.gif

doh.gif teisngai doh.gif pati sumaisiau doh.gif antra veliau truputi perdarysiu mirksiukas.gif aciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 26 rugpjūčio 2009 - 14:39
Ievukispirmoj uzduoty del 3 fokuso suabejociau.Matosi,kad jis ne ant antro indelio,bet nesimato ,kad ant trecio.Pasiziurek idemiau i antra trecia foto.Cia gal tik man taip atrodo.Antra uzduotis neuzskaitau,nes turi kreipti demesi i ryskumo gyli,o jis vienodas praktiskai visose foto.Reikia perdaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 08 26, 14:24)
Dar nieko nebandziau, ner laiko dabar, nenoriu persarpint  unsure.gif

nu baik jau baik jau- i neta dedant reikia pasarpint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 15:24)
Galiu parduot savo piliarizacini kam reik, nenaudoju, 62mm smile.gif uv irgi nenaudoju del tu susidarancui atspindziu, tai jei kam reik rasykit smile.gif Hoya...

Man reiktu, bet 52 mm ax.gif
Atsakyti