Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(linole @ 2009 08 26, 13:23)
Mano slovakiskas fotoreportazas. Butu idomu Jusu nuomone isgirsti. Galima tiesiai i albuma flickr'e.  ax.gif  4u.gif

Fainas reportazas. mirksiukas.gif Naudojai poliarizacini filtra?
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 08 26, 11:52)
Pas mane ta pati problema visada, kad nuotraukos per tamsios, pas kitus tai pastebiu, o pas save nematau doh.gif

Dekui 4u.gif
man fotkinant atrodo, kad per sviesu, tai nutamsinu unsure.gif

tiesa, pamisrau pasakyti, kad su UV filtru daug kur fotografuota, ant to 55-250 uzdetas, o ant kitinio 18-55 ne.
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 08 26, 13:35)
Dekui  4u.gif
man fotkinant atrodo, kad per sviesu, tai nutamsinu  unsure.gif

tiesa, pamisrau pasakyti, kad su UV filtru daug kur fotografuota, ant to 55-250 uzdetas, o ant kitinio 18-55 ne.

O nebandei truputi pasarpinti nuotrauku? ax.gif
Atsakyti
Zodziu merginos davet gero peno apmastymams g.gif

linole ale tu super ish jo ishspaudi wub.gif krioklys wub.gif o jei dar but buves spalvotas, mirciau.
ir kojines dziustancios wub.gif ash ishviso vien kojines kirpciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 25, 22:10)
Sakiau nebežaisiu su tekstūrom...alia šitai nuotraukai man labai pritiko  ax.gif

fain thumbup.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 25, 23:18)
Turiu dar vieną...gal kiek tamsoka,

sita tikrai tamsoka mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 07:20)
Cia is senesniu sesiju... baigiu tvarkyt foto

man si super ir ta garbanele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 08 26, 14:29)
Fainas reportazas. mirksiukas.gif Naudojai poliarizacini filtra?

Aciu, InesaS. 4u.gif
Taip, su poliarizaciniu. O kaip supratai, kad cia su filtru pas mane?

Pelytte, krioklys yra ir spalvotas. Ikelsiu.

user posted image

Bet man kazko dar truksta prie jo. Reik gal su spalvom labiau paziasti, ar ko... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 12:59)
bet siaip daug geru kainu ir cia db...  4u.gif

zitka, o kur? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 08 26, 13:46)
Aciu, InesaS4u.gif
Taip, su poliarizaciniu. O kaip supratai, kad cia su filtru pas mane?

Yra foto kuriose dangus dvieju atspalviu. :mirksiukas:Pati pas save pamaciau,kad taip kazkodel gaunasi,nors atrodo,kad sukineji ta filtra teisingai doh.gif As galvoju cia taip del to,kad mazas mm.Pas mane 55.galvoju jei butu koks 72 tai tada pasidengtu visas dangus g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Rico @ 2009 08 26, 13:04)
Ir pora be pavadinimu
user posted image

man si gal idomiausia, tik dar kiek is arciau ir desiniau buciau priejusi smile.gif

O as issitempiau maziu i kiema, pavaikiau pievose. Gana sedet, reik praktikuotis.
Zodziu paprastute serija, mokiausi is kurios puses geriausia saule gaudyt, aisku vietom fokusas pagrybavo, vaizdai gan panasus, bet noreciau daugiau komentaru rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Bandziau ir su actionais zaist, bet vistiek nusprendziau palikt originalias g.gif
Atsakyti
Idomu, kaip butu, jei daugiau mm. Pas mane 58 . Ir ypac pernykstes keliones nuotraukose pastebejau, kad puse dangaus sviesesnio.

I keliones gerai butu vaziuoti specialiai fotografavimui.
O kai isvaziuoji siaip, ir jei dar leki paskui grupe, tai apie teisinga visu nustatymu suvedima daznai ir kalbos nera... doh.gif
Atsakyti
As vis dar su techniniais namu darbais neduodu ramybes.Kur man juos jum parodyt? g.gif (kolkas tik 1 uzduoti padariau) cia imest?Ar i ta albumeli kur temos pradzioj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 08 26, 14:00)

I keliones gerai butu vaziuoti specialiai fotografavimui.
O kai isvaziuoji siaip, ir jei dar leki paskui grupe, tai apie teisinga visu nustatymu suvedima daznai ir kalbos nera...  doh.gif

drinks_cheers.gif Ipac kai laiko nedaug turi.Man pamenu,viena kelione fotografavimas labai sugadino doh.gif nei as ka gerai maciau,nes fotoaparata nustatinejau,nei nuotraukom likau patenkinta,nes kiek puse akies maciau,tai vaizdai tikrai grazesni nei nuotraukose doh.gif Zodziu reikia vaziuoti su zmogum,kuris irgi tuom domisi(negaliu skustis savo vyru jis dar daugiau fotkina nei as),ir grynai neskubeti.Tarkim isejai i kalnus ir visa dien piskini ka nori ax.gif
Atsakyti