QUOTE(inesaS @ 2009 08 26, 11:14)
Rico,man pati paciausia,tai Kas Pietu?Gal apacios nurezciau kazkiek,bet emocija tai liuks Ziuriu tavo nuotraukas ir matau kad bandai sutalpinti ir modeli ir objektus uz jo.Pazystamas noras,bet deja nelabai imanomas,nukencia ir portretas ir peizazas Pro tilto plysius butu visai neblogas portretukas,su gera emocija,bet maiso tas uzdengimas,per kuri nelabai gerai matosi.tai tokia mano kukli nuomone Beje,darei ka su nuotraukom?
Dekui
Bandau talpinti viska stengsiuos imt detales
Nuotraukom visiskai nieko nedariau- oroginalai.
QUOTE(Tiny @ 2009 08 26, 11:16)
Man irgi "Kas pietu?" labiausiai patiko, kitos foto biski perkrautos. Siaip spalvos visur fainos
Dekui
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 26, 11:24)
Rico, oho kiek foto prikrovei
Pirmoj nesiziuri tie sakaliai, tokie be minties. Ir panele per daug isbliurusi, noretusi ja ryskesne matyti, nes dabar tie sakaliai labai ryskus,o ji per blanki.
Antra faina emociskai, be tper daug apacios,per mazai virsaus.
Batai man kaip ir idomiausia foto,bet kirpciau kairej ta sienos gabala- nereikalingas jis visai
penkta foto gyva, nepozuota,patiko, be tvelgi,labai trukdo tas daiktas apacioj (siuksline?).
O kitos siaip turistinio pobudzio, papozavimnai prie objektu, be minties. Kur tiltas vienoj foto labai trukdo virsuj ta grandine, kur mergina su grandine nelabai supratau kas noreta pasakyti Ir siaip,mergina per tamsi, Pro tilto plysius, tvora (ar kas ten) uzgozia visa vaizda (jeigu ne ji,foto butu visai smagi), ir be pavadinimo kur mergina lukuriuojanciu zvilgsniu ziuri, butu idomi,bet kadravimo kitokio noretusi, kito kampo gal.
Spalvos grazios
Pirmoj nesiziuri tie sakaliai, tokie be minties. Ir panele per daug isbliurusi, noretusi ja ryskesne matyti, nes dabar tie sakaliai labai ryskus,o ji per blanki.
Antra faina emociskai, be tper daug apacios,per mazai virsaus.
Batai man kaip ir idomiausia foto,bet kirpciau kairej ta sienos gabala- nereikalingas jis visai
penkta foto gyva, nepozuota,patiko, be tvelgi,labai trukdo tas daiktas apacioj (siuksline?).
O kitos siaip turistinio pobudzio, papozavimnai prie objektu, be minties. Kur tiltas vienoj foto labai trukdo virsuj ta grandine, kur mergina su grandine nelabai supratau kas noreta pasakyti Ir siaip,mergina per tamsi, Pro tilto plysius, tvora (ar kas ten) uzgozia visa vaizda (jeigu ne ji,foto butu visai smagi), ir be pavadinimo kur mergina lukuriuojanciu zvilgsniu ziuri, butu idomi,bet kadravimo kitokio noretusi, kito kampo gal.
Spalvos grazios
Pirmoj specialiai i tuos pagalius fokusuota, kad panele isblukusi butu, turiu, kur i ja sufokusuota, bet nesigavo taip kaip norejau.
Penktoj- tilto krastas, todel nejo kito kampo (desiniau ir zemiau) paimti nes jis stateja gana greitai. Todel ir pabandziau per plysius.
Dekui uz nuomone