Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 08 26, 11:14)
Rico,man pati paciausia,tai Kas Pietu?Gal apacios nurezciau kazkiek,bet emocija tai liuks thumbup.gif Ziuriu tavo nuotraukas ir matau kad bandai sutalpinti ir modeli ir objektus uz jo.Pazystamas noras,bet deja nelabai imanomas,nukencia ir portretas ir peizazas doh.gif Pro tilto plysius butu visai neblogas portretukas,su gera emocija,bet maiso tas uzdengimas,per kuri nelabai gerai matosi.tai tokia mano kukli nuomone blush2.gif Beje,darei ka su nuotraukom?

Dekui 4u.gif
Bandau talpinti viska unsure.gif stengsiuos imt detales ax.gif
Nuotraukom visiskai nieko nedariau- oroginalai.

QUOTE(Tiny @ 2009 08 26, 11:16)
Man irgi "Kas pietu?" labiausiai patiko, kitos foto biski perkrautos. Siaip spalvos visur fainos  bigsmile.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 26, 11:24)
Rico, oho kiek foto prikrovei  bigsmile.gif

Pirmoj nesiziuri tie sakaliai, tokie be minties. Ir panele per daug isbliurusi, noretusi ja ryskesne matyti, nes dabar tie sakaliai labai ryskus,o ji per blanki.
Antra faina emociskai, be tper daug apacios,per mazai virsaus.
Batai man kaip ir idomiausia foto,bet kirpciau kairej ta sienos gabala- nereikalingas jis visai
penkta foto gyva, nepozuota,patiko, be tvelgi,labai trukdo tas daiktas apacioj (siuksline?).
O kitos siaip turistinio pobudzio, papozavimnai prie objektu, be minties.  smile.gif Kur tiltas vienoj foto labai trukdo virsuj ta grandine, kur mergina su grandine nelabai supratau kas noreta pasakyti  g.gif Ir siaip,mergina per tamsi, Pro tilto plysius, tvora (ar kas ten) uzgozia visa vaizda (jeigu ne ji,foto butu visai smagi), ir be pavadinimo kur mergina lukuriuojanciu zvilgsniu ziuri, butu idomi,bet kadravimo kitokio noretusi, kito kampo gal.

Spalvos grazios  thumbup.gif

Pirmoj specialiai i tuos pagalius fokusuota, kad panele isblukusi butu, turiu, kur i ja sufokusuota, bet nesigavo taip kaip norejau.
Penktoj- tilto krastas, todel nejo kito kampo (desiniau ir zemiau) paimti nes jis stateja gana greitai. Todel ir pabandziau per plysius.

Dekui uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Inesa, fuji'ui musiet jau nebepirxiu, nes tikrai noriu nikono, tai tex pirktis ishkart nikonui, ir siaip fotika nusprendziau visgi jamsiu ish ebay, kaina praktishkai ta pati na gal 100lt ebay brangiau, ale gauni 2 objektyvus, 2 trikojus, poto kazkokius filtrus 3 (dar nzn kam jie reikalingi) 8gb kortele, tashe, ir dar ten kazkas. bet putlelio ner, bet kadangi manes niekas nefotkins, tai reik man to pultelio.

bishki tvartkuasi kompa tai imetu fotkiu.
user posted image

Rico, man kelios fainos, bet dauguma tokiu ale ish keliones g.gif
Atsakyti
Rico, pirmoje nuotraukoj atrodo, kad ten merginos net neturetu buti, atrodo,kad netycia i kadra pakliuvo g.gif
Antra faina, kirpciau truputi apacios smile.gif
Trecioje siena maiso ir virsaus per daug,
ketvirtoje, tai nesupratau kur tas darbas g.gif
penkta idomi, trukdo kazkas apacioje, gaila nukapotos alkunes,
sestoje virsaus ryyskiai per daug, emocijos fainos, tik negeras kampas, noretusi jas geriau matyti,
septintoje tik dangoraizis ir tilto dalis matosi,
astunta gal butu idomi, tik noretusi arciau modelio,
devintoje nesimato merginos veido ir tas laikymas grandines toks keistas labai g.gif
Pro tilto plysius, trukdo tinklas, siaip butu idomi,
Priespaskutines kirpciau kaires, truksta apacios,
paskutine neidomi ir tamsi 4u.gif
Pas mane ta pati problema visada, kad nuotraukos per tamsios, pas kitus tai pastebiu, o pas save nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 26, 12:50)
Inesa, fuji'ui musiet jau nebepirxiu, nes tikrai noriu nikono, tai tex pirktis ishkart nikonui, ir siaip fotika nusprendziau visgi jamsiu ish ebay, kaina praktishkai ta pati na gal 100lt ebay brangiau, ale gauni 2 objektyvus, 2 trikojus, poto kazkokius filtrus 3 (dar nzn kam jie reikalingi) 8gb kortele, tashe, ir dar ten kazkas. bet putlelio ner, bet kadangi manes niekas nefotkins, tai  reik man to pultelio.

bishki tvartkuasi kompa tai imetu fotkiu.
Rico, man kelios fainos, bet dauguma tokiu ale ish keliones g.gif

tik paskaiciuok visus muitus ka reikes sumoketi, siuntimo kaina irgi ieis i ta suma nuo kurios muitus skaiciuos, na nebent tarsies kad siustu kaip naudota, drausi maza verte, bet tada nemaza rizika gaunas.

Prisimenu tik fainus Bondus akmenukus lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 26, 12:50)
Inesa, fuji'ui musiet jau nebepirxiu, nes tikrai noriu nikono, tai tex pirktis ishkart nikonui, ir siaip fotika nusprendziau visgi jamsiu ish ebay, kaina praktishkai ta pati na gal 100lt ebay brangiau, ale gauni 2 objektyvus, 2 trikojus, poto kazkokius filtrus 3 (dar nzn kam jie reikalingi) 8gb kortele, tashe, ir dar ten kazkas. bet putlelio ner, bet kadangi manes niekas nefotkins, tai  reik man to pultelio.

Jei pirksi is ebay,tai ziurek,kad garantija butu,is kokios salies paziurek,kad muito neuzdetu,paskui pasitikslink,ar atgal priims jeigu kas tau nepatiks.Tai ebay ir remote control pasiziurek.ir dar pasigalvok,ar tikrai tau reikalingi tie du objektyvai?Gal geriau vienas,bet geresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 08 26, 12:37)
kad pratestas iki rugsejo, tik albume niekas nepakeite datu.

O gal "maista" dar ilgiau pratesiasm? nes daug atostogaujanciu/ vasara?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is ebay technikos siuntimas puse pirkinio vertes paprastai vos ne.. tprsme neapsimoka smile.gif o ir i lt retai siuncia,nebent per tarpininke (tada jo, gali apsimoketi) smile.gif bet siaip daug geru kainu ir cia db... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugpjūčio 2009 - 13:00
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 26, 11:38)
vaje, aš tik dabar prisiminiau ko neparašiau tau  blush2.gif

nieko tokio wink.gif privertei uztat paciai pasibandyt thumbup.gif
Atsakyti
Na del kainos jau masciau, kad man apsimoka pirkti per ebay ir gauti viska nemokamai, nei man prikti cia, ir gauti tik dali, ash nepermoku, todel veliau galesiu taupyti. del garantoijos taip rizika doh.gif ir jei ir butu ta garantija, kaip ash ja pasinaudociau vel i USA tektu siusti, cia pagr dalykas kuris atbaido prikti per ebay. o del mokesciu, tai yra kaip juos apeiti, tik kad neidetu pardavejas i dezute savo invoice'o ir viskas ok. ne pirma karta pirkciau ir ne pirma karta padirbineciau
na vistiek greit pinigu nesusitaupysiu, koki tik lapkriti, tai dar turiu laiko, taip pat dar vaziuosiu kada su mama i lenkus, paziuresiu kas ten ka siulo. o gal susitaupysiu, ir Zit nebus pardavus savo D80 girbsiu jos g.gif jei pinigu uztex
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 26, 13:09)
Na del kainos jau masciau, kad man apsimoka pirkti per ebay ir gauti viska nemokamai, nei man prikti cia, ir gauti tik dali, ash nepermoku, todel veliau galesiu taupyti. del garantoijos taip rizika doh.gif ir jei ir butu ta garantija, kaip ash ja pasinaudociau vel i USA tektu siusti, cia pagr dalykas kuris atbaido prikti per ebay. o del mokesciu, tai yra kaip juos apeiti, tik kad neidetu pardavejas i dezute savo invoice'o ir viskas ok. ne pirma karta pirkciau ir ne pirma karta padirbineciau
na vistiek greit pinigu nesusitaupysiu, koki tik lapkriti, tai dar turiu laiko, taip pat dar vaziuosiu kada su mama i lenkus, paziuresiu kas ten ka siulo. o gal susitaupysiu, ir Zit nebus pardavus savo D80 girbsiu jos g.gif jei pinigu uztex

na nezinau kaip tau taip pasiseke, bet man kiekviena karta kai neideda invoico, gaunu pranesima is muitines, kad atsiusciau invoice, nes kitaip jie apmokestins pagal LT verte unsure.gif ir taip jau buvo daug kartu.
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 08 26, 13:11)
na nezinau kaip tau taip pasiseke, bet man kiekviena karta kai neideda invoico, gaunu pranesima is muitines, kad atsiusciau invoice, nes kitaip jie apmokestins pagal LT verte unsure.gif  ir taip jau buvo daug kartu.

drinks_cheers.gif Neides invoso,tai vadinasi garantijos nulis,ka tu irodysi,kad is jo pirkai?Manau per ebay is JAV apsimoka tada,kai turi zmogu kuris ten gyvena ir nupirkes atsiuncia tau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 26, 13:31)
Fuji finepix S6500fd

Pelytte, pas mane irgi Fuji S6500fd. 4u.gif
(Tik as, kaip ir Tu, irgi apie veidrodi svajoju... biggrin.gif )
Prie musu fotiko pultelis nesideda... verysad.gif

Pabegau is Jusu temos (is antrokiu gretu), ale vis negaliu cia neuzsukti. biggrin.gif

Mano slovakiskas fotoreportazas. Butu idomu Jusu nuomone isgirsti. Galima tiesiai i albuma flickr'e. ax.gif 4u.gif

Slovakija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 26 rugpjūčio 2009 - 13:26