Pasiziurejau Fotki.com, pasirodo, siandien 20 val. baigiasi balsavimas uz maisto foto, tai kaip balsuoti jei tik 4 foto
QUOTE(ich @ 2009 08 26, 10:34)
Pasiziurejau Fotki.com, pasirodo, siandien 20 val. baigiasi balsavimas uz maisto foto, tai kaip balsuoti jei tik 4 foto
kad pratestas iki rugsejo, tik albume niekas nepakeite datu.
O gal "maista" dar ilgiau pratesiasm? nes daug atostogaujanciu/ vasara?
QUOTE(inesaS @ 2009 08 26, 11:30)
Ne fee,ne fee Scotto Kelby knygos.Aplamai knygu fee nebuna,o ypac tokiu informaciniu Savo muilinei distancinius abu pirkau per Ebay.
kad man sakau nelabai patiko ta knyga, labai man pavirshutinishka, tixlumo mazai, o cia nuorodose daugiau to ko ash norejau.
o distanciniai pagal fotiko firma? gal kokia nuorodele turi?
nors ash jau ishsirinkau kokio fotiko noriu, visgi nusprendziau Nikon D40, pradziai manau bus pats tas. jei ne tos atostogos, jau galeciau shian pirkti hrr nu keista, bet tikrai atostogas ishkeisciau i fotoaparata
QUOTE(Rico @ 2009 08 26, 12:37)
kad pratestas iki rugsejo, tik albume niekas nepakeite datu.
As uz pratesima, tik tada reikia ir albume datas pakeisti, kad neuzsimirstu
QUOTE(pelytte @ 2009 08 26, 11:51)
kad man sakau nelabai patiko ta knyga, labai man pavirshutinishka, tixlumo mazai, o cia nuorodose daugiau to ko ash norejau.
nors ash jau ishsirinkau kokio fotiko noriu, visgi nusprendziau Nikon D40, pradziai manau bus pats tas. jei ne tos atostogos, jau galeciau shian pirkti hrr nu keista, bet tikrai atostogas ishkeisciau i fotoaparata
O tai koks pas tave fotikas?
Dar keletas kritikai
matau negerumu, bet noriu kritikos/ komentaru/ patarimu. Dekui
Kerolli
Kas pietu?
Batai
Darbas vyksta
Tiltas/ dangoraiziai
Papildyta:
grandine
Pro tilto plysius
Ir pora be pavadinimu
matau negerumu, bet noriu kritikos/ komentaru/ patarimu. Dekui
Kerolli
Kas pietu?
Batai
Darbas vyksta
Tiltas/ dangoraiziai
Papildyta:
grandine
Pro tilto plysius
Ir pora be pavadinimu
Rico,man pati paciausia,tai Kas Pietu?Gal apacios nurezciau kazkiek,bet emocija tai liuks Ziuriu tavo nuotraukas ir matau kad bandai sutalpinti ir modeli ir objektus uz jo.Pazystamas noras,bet deja nelabai imanomas,nukencia ir portretas ir peizazas Pro tilto plysius butu visai neblogas portretukas,su gera emocija,bet maiso tas uzdengimas,per kuri nelabai gerai matosi.tai tokia mano kukli nuomone Beje,darei ka su nuotraukom?
QUOTE(Rico @ 2009 08 26, 13:04)
Dar keletas kritikai
Man irgi "Kas pietu?" labiausiai patiko, kitos foto biski perkrautos. Siaip spalvos visur fainos
Rico, oho kiek foto prikrovei
Pirmoj nesiziuri tie sakaliai, tokie be minties. Ir panele per daug isbliurusi, noretusi ja ryskesne matyti, nes dabar tie sakaliai labai ryskus,o ji per blanki.
Antra faina emociskai, be tper daug apacios,per mazai virsaus.
Batai man kaip ir idomiausia foto,bet kirpciau kairej ta sienos gabala- nereikalingas jis visai
penkta foto gyva, nepozuota,patiko, be tvelgi,labai trukdo tas daiktas apacioj (siuksline?).
O kitos siaip turistinio pobudzio, papozavimnai prie objektu, be minties. Kur tiltas vienoj foto labai trukdo virsuj ta grandine, kur mergina su grandine nelabai supratau kas noreta pasakyti Ir siaip,mergina per tamsi, Pro tilto plysius, tvora (ar kas ten) uzgozia visa vaizda (jeigu ne ji,foto butu visai smagi), ir be pavadinimo kur mergina lukuriuojanciu zvilgsniu ziuri, butu idomi,bet kadravimo kitokio noretusi, kito kampo gal.
Spalvos grazios
Papildyta:
man irgi
Pirmoj nesiziuri tie sakaliai, tokie be minties. Ir panele per daug isbliurusi, noretusi ja ryskesne matyti, nes dabar tie sakaliai labai ryskus,o ji per blanki.
Antra faina emociskai, be tper daug apacios,per mazai virsaus.
Batai man kaip ir idomiausia foto,bet kirpciau kairej ta sienos gabala- nereikalingas jis visai
penkta foto gyva, nepozuota,patiko, be tvelgi,labai trukdo tas daiktas apacioj (siuksline?).
O kitos siaip turistinio pobudzio, papozavimnai prie objektu, be minties. Kur tiltas vienoj foto labai trukdo virsuj ta grandine, kur mergina su grandine nelabai supratau kas noreta pasakyti Ir siaip,mergina per tamsi, Pro tilto plysius, tvora (ar kas ten) uzgozia visa vaizda (jeigu ne ji,foto butu visai smagi), ir be pavadinimo kur mergina lukuriuojanciu zvilgsniu ziuri, butu idomi,bet kadravimo kitokio noretusi, kito kampo gal.
Spalvos grazios
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 12:21)
Man maistas nesifotografuoja... neturiu minciu kazkaip.. sorry
man irgi
QUOTE(inesaS @ 2009 08 26, 11:55)
O tai koks pas tave fotikas?
Fuji finepix S6500fd
Galvoju kai susitaupysiu ir pirxiu veidroduka, reix shita savo muiline parduoti kazi ar kas ja nupirktu
QUOTE(pelytte @ 2009 08 26, 12:31)
Fuji finepix S6500fd
O paskui Nikonui naujam atskirai pirksi?