Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 26, 08:49)
Tekstūrų surast galima pvz. čia  http://www.flickr.co.../textures_only/

Jo, dariau sluoksniais, nes kitaip ir neįmanoma. O actionas ne glamour, o tas kur j/b verčia, bet iš to pačio puslapio.

Koks ten principas,parsisiuti juos reikia? ir i ps imesti?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 26, 09:57)
Koks ten principas,parsisiuti juos reikia? ir i ps imesti?

Tiesiog paspaudi ant tekstūros, download į kompą savo ir paskui PS atsidarai kaip paprastą nuotrauką. Tuomet jau kopini ir keli ant nuotraukos, kurią ir ruošiesi daryt su ta tekstūra.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 08:20)
Cia is senesniu sesiju... baigiu tvarkyt foto
user posted image

zitlali, sis modeliukas tavo mane zavi, labai fotogeniska mergina.... kadras labai patiko, garbanos, bet j/b mano akimis per pilkas blush2.gif 4u.gif

stikline - patiko foto su mergina 4u.gif

merginos, o veluoti i nd maisto tema galima???? nespeju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 07:30)
Olo zinoma verta! smile.gif As daug technikos perku/parduodu efoto skelbimuose... pasidairyk dar ten.. tiesa, pardavinesiu savo D80 su kitiniu objektyvu, dviem akumais, tik dar kaina nesugalvojau.. cia jeigu kam idomu bus  ax.gif

Jau begu ten pasidairyti ! O koks tavo kitinis objektyvas ? 18-70 ?
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 26, 10:21)
zitlali, sis modeliukas tavo mane

na, kitaip neiseina, antraip visiskai balta deme jai butu uz nugaros smile.gif aciu

QUOTE(olo @ 2009 08 26, 10:28)
Jau begu ten pasidairyti ! O koks tavo kitinis objektyvas ? 18-70 ?

18-135 smile.gif
Atsakyti
Merginos nzn zinot ar ne bet va ka radau kukuruzu labirintas manau butu smagu ten nuvaziuoti pasifotografuoti g.gif pvz mergina balta plazdancia suknele wub.gif arba atvirksciau i visishkus ukininkus perrengta.
Atsakyti
oj pelytte tu klausei del distancinio, tai nzn as ji gavau smile.gif nepirkau.. pasiziek, yra su laidais yra belaidziai, visokiu ju pilna visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 10:05)
oj pelytte tu klausei del distancinio, tai nzn as ji gavau smile.gif nepirkau.. pasiziek, yra su laidais yra belaidziai, visokiu ju pilna visur smile.gif

ugu turiu scott kelby knyga skaitmenine fotografija (siaip man ji tovia fee, cia forume daug daugiau info) bet neradau to atsakymo kurio norejau, galvojau gal netycia jus zinosite, nes noreciau prie savo muilines to pultelio.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Stikline saunuole thumbup.gif man ta teksturini kadra noretusi sepia pamatyti, kazkodel tokia asocoiacija galvoje ax.gif

Zitlali, kaip sakiau, sita mergina primena viena nemegiama pazistama (nelietuve, tai nekomentuosiu tongue.gif ) tik erdve kairej kazkokia per sviesi g.gif Isdegus? g.gif

Kas dejot (Tiny berods) Zitlali portreta- deja tik viena matau ir isredaguotus komentarus unsure.gif tai nosis isdegus nesiziuri schmoll.gif

Bondos akmenukai man grazus (nepamenu kada pajury buvau, tai laaabai ziurisi) tik kazkokio cinkelio/ akcento truksta g.gif
Atsakyti
Stiklines kadras su mergina pries sviesa thumbup.gif pasirodo ir man gavosi pries sviesa, matomai ir obj pasirinkimas turejo tam itakos smile.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 26, 00:18)
Turiu dar vieną...

tamsoka man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 26, 11:34)
Stiklines kadras su mergina pries sviesa  thumbup.gif pasirodo ir man gavosi pries sviesa, matomai ir obj pasirinkimas turejo tam itakos smile.gif

vaje, aš tik dabar prisiminiau ko neparašiau tau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 26, 10:14)
ugu turiu scott kelby knyga skaitmenine fotografija (siaip man ji tovia fee, cia forume daug daugiau info) bet neradau to atsakymo kurio norejau, galvojau gal netycia jus zinosite, nes noreciau prie savo muilines to pultelio.

Ne fee,ne fee Scotto Kelby knygos.Aplamai knygu fee nebuna,o ypac tokiu informaciniu ax.gif Savo muilinei distancinius abu pirkau per Ebay. mirksiukas.gif
Atsakyti