Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 25, 22:10)
Sakiau nebežaisiu su tekstūrom...alia šitai nuotraukai man labai pritiko  ax.gif

user posted image

wow! saunuole kokia!
labai noreciau suzinot ka ir kaip naudojai... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Cia is senesniu sesiju... baigiu tvarkyt foto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 08:20)

Man gal kiek viršaus trūksta, bet šiaip įdomiai visai smile.gif

Turiu dar spalvotą...vakar kankinau ir bandžiau glamūrint, bet nikaip nesigavo sad.gif ir fokusas bišk nugrybavęs....na žodž galiu tik pasiteisint, kad abi foto nepozuotos biggrin.gif (tik namie šuo nebuvo toks išdegęs kaip darbiniam kompe g.gif , tai nžn kuris monikas teisingiau rodo)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 26 rugpjūčio 2009 - 07:36
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 08:20)

j/b kaip visada nepriekaistingas smile.gif

Jauciu pradesiu visas fotkes i j/b versti, nes pykstuosi su spalvom smile.gif Juolab, kad naudinga ir tvarkingo vertimo pasimokyti...
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 26, 08:34)
Man gal kiek viršaus trūksta, bet šiaip įdomiai visai smile.gif
Turiu dar spalvotą...vakar kankinau ir bandžiau glamūrint, bet nikaip nesigavo sad.gif ir fokusas bišk nugrybavęs....na žodž galiu tik pasiteisint, kad abi foto nepozuotos  biggrin.gif  (tik namie šuo nebuvo toks išdegęs kaip darbiniam kompe  g.gif , tai nžn kuris monikas teisingiau rodo)

Spalvota man nepatinka 4u.gif Nespalvota geriau ziurisi mirksiukas.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 26 rugpjūčio 2009 - 07:38
Stikline grazios spalvos, tik fokuso kazkaip ner... bet geriau del erdves smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugpjūčio 2009 - 07:56
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 08:46)
Stikline grazios spalvos, tik fokuso kazkaip ner... bet geriau del erdves smile.gif

Yr fokusas..plaukuose biggrin.gif bandysiu verst į j/b ir šitą turbūt g.gif pažiūrėjau per trečią moniką..nesižiūri taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 25, 21:27)
Kaip jums toks kadras?

Nzn, nesuprantu dar labai, bet gal j/b nelabai, kazkaip manrods gal spalvotas geriau butu g.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 25, 22:10)
Sakiau nebežaisiu su tekstūrom...alia šitai nuotraukai man labai pritiko  ax.gif

Fainas thumbup.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 25, 23:18)
Turiu dar vieną...gal kiek tamsoka, bet be išdegimų pašviesint nebeįmanoma  doh.gif  labai ji man miela ir griebianti už širdies....matyt, kad mopsas joje  biggrin.gif

Man tai tai tos rankos per daug, ypac j/b variante, nes kadangi suns snukutis tamsokas gaunas tai zvilgsnis uz alkunes labiau kliuva, spalvota tuo atzvilgiu geriau ziuris g.gif

As tai kosmariskai sia savaite neturiu kada namie prie pc prisest, savaitgalio fotkes dar net i kompa neperkeltos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 26, 07:41)
wow! saunuole kokia!
labai noreciau suzinot ka ir kaip naudojai...   ax.gif  ax.gif  ax.gif

4u.gif pati foto buvo tokia tarsi senas juostinis kadras...bent jau man tokias asociacijas kėlė...pablukusi (kadangi prieš saulę fotkinau), tai reikėjo kažką daryt, nes be tekstūros manau tas kadras visai nesižiūrėtų. Pačią foto verčiau į j/b tuo naujuoju actionu, kur nuorodą davė Zitlali, paskui susiradau tinkamą tekstūrą, ją irgi paverčiau į j/b tuo pačiu būdu ir uždėjau ant fotkės. paskui tik patryniau šiek tiek veido srity ir sumažinau opacity, tiksliau atvirkščiai....pirma opacity sumažinau, paskui patryniau biggrin.gif jei reikia kažką dar konkrečiau paaiškint, klausk.
Atsakyti
Stikline, abi jb patiko, Dabar klausimas del teksturos: kur ja rasti? Ir tu ten su sluoksniais darei? O tas actionas tai Ceofee Shop Glamour?

Zitlali, viskas butu kaip ir ieko,bet man koja (tiksliau kelnes) labai krenta i aki,gana griozdiskai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Ten suknele,dekui uzkomentara

psio pavargau nuo foto biggrin.gif iki
Atsakyti
Bonda, tokiu foto jau nebemoku objektyviai vertinti,nes toks vaizdas man jau n kartu matytas smile.gif ( pajurio gyventojos liga, nieko nepakeisi). Kaip ir grazu butu, bet kaip ir nebeidomus vaizdas unsure.gif Zodziu, nuo komentaru susilaikau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 26 rugpjūčio 2009 - 08:28
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 26, 09:14)
Stikline, abi jb patiko, Dabar klausimas del teksturos: kur ja rasti? Ir tu ten su sluoksniais darei? O tas actionas tai Ceofee Shop Glamour?

Tekstūrų surast galima pvz. čia http://www.flickr.co.../textures_only/

Jo, dariau sluoksniais, nes kitaip ir neįmanoma. O actionas ne glamour, o tas kur j/b verčia, bet iš to pačio puslapio.
Atsakyti